iyi akşamlar
gittim dr'ya benim yumoslar kendı kendıne çatlamış. sabah akıntım oldu anladım ben ama rahım fılmınden sonra oldu akıntım omu degılmı tam anlayamadım. ultrasonla bakarken bende goremedım catlamıs doktor bey dedım. sabah akıntım oldu dedım ama emın olamdım. yani kısaca bu ay aşılama yapamıyoruz. bildik yöntemle olacak bu ay yanı. tabi tutuabılırsek. dr da böylessi daha hayırlıdır belkı dedı bakalım belkı tutar boyle dedı. hayırlısıdır belkı dualarınzı eksık etmeyın kızlaaaarrr. inşallah tutururuz bu ay bebişimizi
evet canım öyle olacak bu ay. bakalım haylısıdır ınşallah bu ay boylesı:)))
ohooo maşallah herkez biyerlerde. burdan yetıyoruz bırbırımıze ama dımı kızlar:)))
iyi akşamlar kızlar
her işte vardır bir hayır bencede,inşallah bu ay güzel haberini alırız..
inşallah canım. bu ay hepımız ıcın hayrlı ay olur ınsallah. tüm hayallerimiz gerçek olur umarım:))))
bence isim kaçıncı olduğu bide test tarihi yeterli canım bide senden ricam o tabloyu nasıl oluşturuyorsun okadar uğraştım yapamadım da canım.kızlar nasıl bir liste olsun istersiniz?başlıklar ne olsun,bir önceki liste bence çok karışıktı,daha anlaşılır olsun derim ben..
mesela isim-kaçıncı aşılama olduğu-test tarihi olabilir..
aşılama yaptırmayanlar içinde bat olabilir,
2 farklı listemi olsun yoksa tek bir listedemi toplayalım?
iyi akşamlar
gittim dr'ya benim yumoslar kendı kendıne çatlamış. sabah akıntım oldu anladım ben ama rahım fılmınden sonra oldu akıntım omu degılmı tam anlayamadım. ultrasonla bakarken bende goremedım catlamıs doktor bey dedım. sabah akıntım oldu dedım ama emın olamdım. yani kısaca bu ay aşılama yapamıyoruz. bildik yöntemle olacak bu ay yanı. tabi tutuabılırsek. dr da böylessi daha hayırlıdır belkı dedı bakalım belkı tutar boyle dedı. hayırlısıdır belkı dualarınzı eksık etmeyın kızlaaaarrr. inşallah tutururuz bu ay bebişimizi
kızlar nasıl bir liste olsun istersiniz?başlıklar ne olsun,bir önceki liste bence çok karışıktı,daha anlaşılır olsun derim ben..
mesela isim-kaçıncı aşılama olduğu-test tarihi olabilir..
aşılama yaptırmayanlar içinde bat olabilir,
2 farklı listemi olsun yoksa tek bir listedemi toplayalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?