2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

inşallah tutar canım... çalışmalara tam gaz devam

kızlar nasıl bir liste olsun istersiniz?başlıklar ne olsun,bir önceki liste bence çok karışıktı,daha anlaşılır olsun derim ben..
mesela isim-kaçıncı aşılama olduğu-test tarihi olabilir..
aşılama yaptırmayanlar içinde bat olabilir,
2 farklı listemi olsun yoksa tek bir listedemi toplayalım?

bence isim kaçıncı olduğu bide test tarihi yeterli canım bide senden ricam o tabloyu nasıl oluşturuyorsun okadar uğraştım yapamadım da canım.

pericim hepsini tek listede toparlayabilirsen iyi olur. tek bir liste bence daha mantıklı..

bu akşam da kimsecikler yok burda ( malesef bende çıkmak zorundayım.. sabah iş var.. neyse kızlar benden sonra gelen olursa şimdiden iyi geceler

şaşırdım valla.hayırlısı..sende ocaga kaldın biz gibi beraber sayarız günleri canım daha kolay gecer

canım tek liste daha iyi bence ama bu ay aşılama yaptırmayanlarda var
aşılama yaptıranların test tarihi yaptırmayanlarında adet tarihi yazsa iyi olur gibi

ben eski listemize baktımda pko luymuşsun sonra soğan suyu ila ilgili topikleri gezdim
pkolu olupta faydasını gören çok kişi var acaba mine denedi mi dedim

geçen ay deneyemedim ama bu ay deneyeceği
adetime on gün kala başlayıp adet olana kadar kullanmam gerekiyomuş daha baslamadım yani....

keşke deneseydin canım ya ciddi faydası oluyormuş özellikle pkoya
tüpe geçmeden 3 ay dene neolur işallah faydasını görürsün
öyle kullanılmıyor çok araştırdım

1.ay adetin bittikten 1 hafta sonra sabah akşam 15gün
2.ay ve 3.ay adete 10 güğn kala

istersen nasıl yapıldığınıda yazarım ay heyecanlandım canım ne olur kullan daha ilk aydan hamile kalan pkolular var
işallaaah sebeb olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…