2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

günaydın kızlaaaar
lıste dedıgınız nasıl bısey oluyo ve nerde yayınlanıyo? ben bılmıyorum o lıste nasıl bısey merak ettım. benıde eklersenız sevınırım. ama aşılama yapılmıyo bu ay. sürpriz yapmıs benım yumoslar cunku . bakalım bu ay ne olacak.

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]İsim|Aş.Deneme|Tarih|BAT/Test Tarihi
semi|||19.12.2010
leyliko|||
hperi|
2​
|
04.12.2010​
|18.12.2010
masalcan|||
REYHANgoker|||
tume|||
[/table]

günaydın kızlar

listeyi genel bir şekilde hazırladım bunun üzerinden konuşabiliriz,eğer uygunsa bu format bana bilgileri gönderirseniz eklerim ..

hpericim benide eklermisinnnn?benimde 2. aşılamam olcak ama adet tarihimi bekliyorum sanırım 7-8 aralıkta olurum 20aralıktada aşılama olabilir.

inşşş cnm ya benimde 1 hafta var adetime olmasamda hamile olsam negüzeeeelllll olur aşılamayada gerek kalamaz :)gerçi bunları daha öncede hep hayal ettim ama olmadı

bakarsın olur canım. cıkmayan candan ümit kesilmez bıtenem, sende bilirsin yani:))))

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum nasılsınız iyisiniz inşallah ben tüp bebk için seminerlere katıltım ama yaptırmıyacam bi kaç ay kalsın diyorum 3. aşılamayıda üşünmüyorum biraz ara verdim tedavi olmayınca daha iyi oldu en azından kafama takmıyorum o kadar çok hem dinlenmiş olurum

iyiyim orkidecim 2. aşiılama için adetimi bekliyorum bende.sen neden 3.aşılmayı düşünmüyosun cnm?

hpericim bende bu ay ikinci aşılamayı yaptıracağım.. şu an adetim 2 gün gecikti.. ama adet belirtilerim başladı.. 2 gün daha gelmezse test yaptıracağım.. aşılama tarihim belli olsun yazarım sana

merhaba orkidecim... bende iyiyim çok şükür.. tedaviye bazen ara vermek gerçekten insanı rahatlatıyor. en azından kafanı biraz bu düşüncelerden uzaklaştırıyorsun ve hayatın diğer gerçeklerine odaklaşıyorsun... hakkında hayırlısı olsun canım.. tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah

19 aralık canım. ama inşallah olmaaaaaz:))))

benimde 19 aralık masalcm.daha adetimin 11 günü ama bugün karnım ağrıdı yarım saat falan yumuşlarmı çatladı ne
ben başlıyorum artık çalışmalara
sende çalış canım boş durma bebiş boş duranı sevmiyor

hpericim bende bu ay ikinci aşılamayı yaptıracağım.. şu an adetim 2 gün gecikti.. ama adet belirtilerim başladı.. 2 gün daha gelmezse test yaptıracağım.. aşılama tarihim belli olsun yazarım sana

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]İsim|Aşılama|Tarih|BAT/Test Tarihi
semi|||19.12.2010
leyliko|||
kales|2.deneme|20.12.2010|07.12.2010
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010
masalcan|||19.12.2010
REYHANgoker|||
tume|2.deneme||
[/table]

merhaba,beni de eklermisin?2.aşılama yapılacak.ekim 25 te yapılmıştı olmadı malesef.beklediğim adet tarihim 5 aralık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…