günaydın kızlar
listeyi genel bir şekilde hazırladım bunun üzerinden konuşabiliriz,eğer uygunsa bu format bana bilgileri gönderirseniz eklerim ..
masalcan cnm hayırlısıyla böyle hamiş olursun inş daha iyi böyle kalmak 3. kişi dahil olmadan dimi
evet canım kesınlıkle. inşallah tutar canım yaa:)))))
inşşş cnm ya benimde 1 hafta var adetime olmasamda hamile olsam negüzeeeelllll olur aşılamayada gerek kalamaz :)gerçi bunları daha öncede hep hayal ettim ama olmadı
bakarsın olur canım. cıkmayan candan ümit kesilmez bıtenem, sende bilirsin yani:))))
güzel olmus canım elıne saglık. ne bilgisi vricez biz sana simdi canım???
merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum nasılsınız iyisiniz inşallah ben tüp bebk için seminerlere katıltım ama yaptırmıyacam bi kaç ay kalsın diyorum 3. aşılamayıda üşünmüyorum biraz ara verdim tedavi olmayınca daha iyi oldu en azından kafama takmıyorum o kadar çok hem dinlenmiş olurum
merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum nasılsınız iyisiniz inşallah ben tüp bebk için seminerlere katıltım ama yaptırmıyacam bi kaç ay kalsın diyorum 3. aşılamayıda üşünmüyorum biraz ara verdim tedavi olmayınca daha iyi oldu en azından kafama takmıyorum o kadar çok hem dinlenmiş olurum
19 aralık canım. ama inşallah olmaaaaaz:))))
hpericim bende bu ay ikinci aşılamayı yaptıracağım.. şu an adetim 2 gün gecikti.. ama adet belirtilerim başladı.. 2 gün daha gelmezse test yaptıracağım.. aşılama tarihim belli olsun yazarım sana
müstakbel hamilelerimiz
[table="head"]isim|aşılama|tarih|bat/test tarihi
semi|||19.12.2010
leyliko|||
kales|2.deneme|20.12.2010|07.12.2010
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010
masalcan|||19.12.2010
reyhangoker|||
tume|2.deneme||
[/table]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?