benimde 19 aralık masalcm.daha adetimin 11 günü ama bugün karnım ağrıdı yarım saat falan yumuşlarmı çatladı ne
ben başlıyorum artık çalışmalara
sende çalış canım boş durma bebiş boş duranı sevmiyor
merhaba masalcm
kimsecikler uğramamış bugün buralara
valla ocağın bir gözünde keçiboynuzu bir gözünde soğan kaynıyor şuan onlar bitince sütle maydanoz kaynayacak
gülüyorum artık kendime
gelsin artık bebiş ya
masalcan naber cnm?
iyiyim bitanem. sen nasılsın?
arkadaşlar mrh bugün adetimin 10. günüydü sabah kontrolüm vardı ama 10 mm ve altında olan 5 tane yumurtam oluşmuş pazartesi tekrar kontrolüm var klomenide 5 gün kullandım acaba o güne kadar büyürmü bunlar ya çok canım sıkıldı büyütmek için ne yapabilirim tavsiyeleriniz varsa çok memnun olurum
canım ben 10 gün geçikme sonunda bugün regl oldum yarın için randevü aldım yani 2. aşılamayı yaptırmaya karar vardim sonunda inşallah bu sefer hayal kırıklığı olmaz diye dua ediyorum rabbime test tarihide 30 aralık canımhadi kızlar boşlukları dolduralım listeyi tamamlayalım artık
hadi kızlar boşlukları dolduralım listeyi tamamlayalım artık
evet dün kimsecikler yoktu canım. semicim bişey sorucam canım, hatta bikaç şey:)) keçiboynuzunu nasıl yapıyosun canım? bide soğanı senmı ıcıyosun, neye iyi geliyo? son sorum da çaksir suyunu hiç duydunmu? sperm ıcınmı, yumurta içinmi yoksa tüpler içinmi? teşekkür ederim canım. bende bişeyler yapmaya çalısıyorumda, amaaaaan tabı tutarsa.
herkese slm 1. aşılamamın hüsranından sonra anca yazabildim şimdi 8 aralığı bekliyorum regl tarihim sonra 2.aşılamaya başlıycam benide ekleyin listeye olurmuuuçoğumuzun 2. oluyor galiba inşallah teker teker alırız hamile haberlerini inşallah :97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?