2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

aynen aynen boş durmak yok. tabiki çalışmalara devam canım. evet benımde öyle oldu, beni yanıltan rahım fılmınden sonra akıntım oluyodu ondan anlayamadım. 1 gün öncesıne kadar vardı akıntım çünkü. neyse vardır bı bildigi heralde böylesı hayırlımıdır ne?
canı inşallah bebeğimiz aynı amanda gelır bıze:)))

Son düzenleme:
merhaba masalcm
kimsecikler uğramamış bugün buralara
valla ocağın bir gözünde keçiboynuzu bir gözünde soğan kaynıyor şuan onlar bitince sütle maydanoz kaynayacak
gülüyorum artık kendime
gelsin artık bebiş ya

evet dün kimsecikler yoktu canım. semicim bişey sorucam canım, hatta bikaç şey:)) keçiboynuzunu nasıl yapıyosun canım? bide soğanı senmı ıcıyosun, neye iyi geliyo? son sorum da çaksir suyunu hiç duydunmu? sperm ıcınmı, yumurta içinmi yoksa tüpler içinmi? teşekkür ederim canım. bende bişeyler yapmaya çalısıyorumda, amaaaaan tabı tutarsa.

arkadaşlar mrh bugün adetimin 10. günüydü sabah kontrolüm vardı ama 10 mm ve altında olan 5 tane yumurtam oluşmuş pazartesi tekrar kontrolüm var klomenide 5 gün kullandım acaba o güne kadar büyürmü bunlar ya çok canım sıkıldı büyütmek için ne yapabilirim tavsiyeleriniz varsa çok memnun olurum

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]İsim|Aşılama|Tarih|BAT/Test Tarihi
semi|||19.12.2010
leyliko|||
kales|2.deneme|20.12.2010|07.12.2010
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010
masalcan|||19.12.2010
REYHANgoker|||
tume|2.deneme||
ece1509|2.deneme||05.12.2010
[/table]

selam canım,bal tarçın çörekotu karışımı yumurtaları büyütüyor benim bildiğim ama ona adetin 2.günü başlanması gerekiyor 2 ve 11.gün arası içiliyor.. ama pazartesiye kadar sabah akşam 1 tatlı kaşığı içsen belki etki edebilir..

merhaba. ben de ekimde ilk aşılamamı yaptırmıştım. malesef tutmadı. bayramdan dolayı ara vermiştik. şimdi aralık ayında ikinci aşılamam yapılacak. bugün adetimin ikinci günüydü, doktoruma gittim. benim yumurtlama günüm adetimin 17.günü. ama tabi yine de yumurtalarımın ve yumurtlamamın takibi yapılacak. bizde bir problem yok çok şükür ama sebepsiz infertilite de gerçekten kolay değil. şu sorun olsa o sorunu halledelim diyeceğim ama yok. umarım bu seferki aşılama tutar , umarım hepimiz yeni yıla bebeklerimizle gireriz. daha önce de dediğim gibi takip etmeye çalışıyorum buradan sizi, ama malesef sürekli yazamıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. ne kadar üzülmemeye çalışsak da hepimiz de bu durumdan üzülüyoruz doğal olarak. ama inanıyorum ki her geçen gün anne olmaya yaklaşıyoruz Allahın izniyle. ben de, bizler de çok yakında bebeklerimizle hayatımıza devam edeceğiz inşallah...

hadi kızlar boşlukları dolduralım listeyi tamamlayalım artık
canım ben 10 gün geçikme sonunda bugün regl oldum yarın için randevü aldım yani 2. aşılamayı yaptırmaya karar vardim sonunda inşallah bu sefer hayal kırıklığı olmaz diye dua ediyorum rabbime test tarihide 30 aralık canım

hadi kızlar boşlukları dolduralım listeyi tamamlayalım artık

canım boşlukları dolduralım haklısın ama benim adetim 2-3 gün geçti.. test almıştım ama bozuk çıktı.. tekrar test almadım.. şimdi adet olmayı bekliyorum doktora gitmek için. aşılama tarihim doktora gittiğimde belli olur. o zaman söylerim canımcım

6-7 adet keçi boynuzunu küçük küçük kırıyorsun 1.5 bardak klorsuz suda 3 dk kaynatıp 20 dk dinlendiriyorsun.1 hafta sabah akşam sonraki 3 ay sadece akşam içiriyorsun eşine sperm hareketi ve sayısına faydalı

evet canım soğanı ben içiyorum.pko ya miyoma iyi geliyormuş ve iltihaba
çakşır suyunuda duydum canım ama bilgim yok maalesef

herkese slm 1. aşılamamın hüsranından sonra anca yazabildim şimdi 8 aralığı bekliyorum regl tarihim sonra 2.aşılamaya başlıycam benide ekleyin listeye olurmuuuçoğumuzun 2. oluyor galiba inşallah teker teker alırız hamile haberlerini inşallah:97::97:

a s
evet canım çoğunluğun 2. aşılaması
bu sefer hamilelerle dolacak topiğimiz işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…