ay evet ya gecen seferki liste resmen hüsrandı
ama bu sefer sanslar daha yüksek
kalescm şimdiden aşılama tarihini yazmışsın canım belkiş adet olamıyacan
hoşbulduk şekerim,iyiym çok şükür sen nasılsın?
inşşş olmam canım ama ne bilim her ay oluyorum bu ayda olurum heralde ama olmazsammm müthiş olur,fazla ümidim yok yani bugün 22.günüm şimdiden sinyal veriyo sanki benimkiler hiç bukadar erken belirtimde olmamıştı sivilcem bile çıktı 3 gün önce düşün yani
iyiyim canım biraz yorgunum hatta çooook yorgunum
2 gecedir ağır misafirlerim vardı(kayınvalidem kardeşi falan)sabah kalkıyordum
akşam çayı içtikten sonra oturabiliyordum tüm gün mutfakta koştur koştur pestilim çıktı resmen
gittilerde bende pcyi açtım işte yorgunluk atmak için
konuşacak birini arıyordum seni yakaladım
kendini dinleme canım
ayırt edemiyoruz adet belirtisi ile bebiş belirtisini
olacağına varır
ooo yatılı misafir zor tabii bide yardım etmiyolarsa hepten mahvoluyo insan nese gitmişler dinlen canım yarın çıkma yataktan:) bende baktım sen varsın girdim yoksa kapatıp çıkacaktım
kalescm bir ara sık görüyordum seni topikte şimdi göremiyorum pek girmiyorsun sanırım
ya da benmi denk gelmiyorum acaba
bebeklerim hg canım
aslında ediyorlar ama ne bileyim hiç oturamadım ben anlamadım gitti
hakketen öğleye kadar yatayım ben hayali bile güzel
iyi yapmışsın canım sağol
gelin topiğimize ya pek ıssız kaldık millet günde 20 sayfa ilerliyor biz 1
haklısın canım yok ben zaten bunları çok yaşadım,mesela 1 ay göğüsler şişiyo öbür ay sancı oluyo bazende hiiiç bi belirti yok pat diye oluveriyosun... her ay farklı belirti oluncada ümitlenip hmm bu ay başka demekki hamileyip deyip ümitlenmekten yoruldum.anladımki belirtilere güvenip ümitlenmek çok yanlış.mesela bu ay ilk defa sigara kokusundan nefret geldi eşimin içmesine izin vermiyorum ki önceden böle değildim,şimdide bundan ümitlensemmi
hb canım bende katıldım aranıza bagımlılık yaptı resmen acaba asılamalardan guzel hbrler alırmıyz dıye grıyrm ama pek yok galıba hepsını okuyayrm tabı sızın bıldıgınız varmı kackısı sonuc aldı
hb canım bende katıldım aranıza bagımlılık yaptı resmen acaba asılamalardan guzel hbrler alırmıyz dıye grıyrm ama pek yok galıba hepsını okuyayrm tabı sızın bıldıgınız varmı kackısı sonuc aldı
her kelimene katılıyorum canım
bak bende ümitlenmeyecektim bu ay ya güyaaaa
kayınvalidem geldi bismillah oturdu
ben seni rüyamda gördüm rüyamı anlattım gelinin hamile diye yorumladılar dedi
halbuki ben adet dönemimdeydim
üstüne görmüş olmasın demiş o yoorumlayan hanımlar
oturup düşünsem mi hamilemiyim diye acep
gerçi sendeki belirti bende yok sigara dumanından tiksinmiyorum
bebeklerim hg canım
bende nasıpse adetımı beklıyrm kıst falan cıkmazsa bu ay olucam korkmuyrm acıdan dogumdan hıcbırseyden onceden korkardım sımdı yeterkı olsun ölüme bile razıyım dıyrm yacanım bizim topikteki arkadaşların hemen hepsinin ilk aşılamasıydı ve
pek güzel sonuçlanmadı maalesef
2 arkadaşımızın tuttu ama devam etmedi maalesef hamilelikleri
sen aşılama yaptırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?