2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

bende nasıpse adetımı beklıyrm kıst falan cıkmazsa bu ay olucam korkmuyrm acıdan dogumdan hıcbırseyden onceden korkardım sımdı yeterkı olsun ölüme bile razıyım dıyrm ya

korkma zaten korkacak hiçbirşey yok ki aşılamada
öyle deme canım önce sen iyi olucan sağlıklı olucan ki bebiş gelsin dimi ama

bende nasıpse adetımı beklıyrm kıst falan cıkmazsa bu ay olucam korkmuyrm acıdan dogumdan hıcbırseyden onceden korkardım sımdı yeterkı olsun ölüme bile razıyım dıyrm ya

ayy cnm ya öle deme hayırlısıyla olacak ve kucağımıza alıp mutlu mesut yaşayacağız inşşşş,öle deme lütfennnn..nezaman adet tarihin?

kızlar ben hala adet olmadım :)))) adet belirtilerim başladı ama hala gelen giden yok.. pazartesiye kadar bekleyip test yapacağım.. ümidim yok ama........ acaba bayramda ankara istanbul sonra bartın gezip dolaştım ama hava değişimden mi gecikti ki????neyse kızlar akşama görüşürüz.. ben işe gidiyorum şimdi...

ayy cnm ya öle deme hayırlısıyla olacak ve kucağımıza alıp mutlu mesut yaşayacağız inşşşş,öle deme lütfennnn..nezaman adet tarihin?

19unda adet tarıhım daha var cnm rahım fılmı cekıldı hıc sorun yok tek problem benım fsh ve yumurtalar allahtan esımın degerlerı yuksekte bıde onla ugrasmıyrz ama kızlar allahın sevgılı kullarıyz bız cunku bızı en onemlı seyle annelıkle sınıyor kolay bısey degl ama zaman ve sabır gerek ınsallah hepımızın kucagında bırer bebiş olucak

teşekkür ederim bitanem. öpüyorum seniii:)))))

ayyy hadi inşşşşş cnm ya nasıl duruyosun test yaptırda hadi sevinelim hep beraber arkandanda biz geliriz inşşşşşş :)

bak tatlım ne güzel düşünüyosun çok haklısın inş olacak ümidimizi kaybetmemliyiz.ama bidaha öle deme üzüldüm valla dün.hayırlı haberlerimimzi en kısa zamanda birbirimize vericez inşşş.

masalcan cnm günaydınn :)

a s
evet canım çoğunluğun 2. aşılaması
bu sefer hamilelerle dolacak topiğimiz işallah

inşallah canım ya şansımız daha yüksek olucak ALLAHIMda hepimizin yanında olsun inşallah birdaki aya hamilelik belirtilerimizi paylaşmaya başlarız daha umutluyum ben hadi hayırlısı herkes için

naber canım nasılsın? akşam giremedim çok yorgundum valla saat 10 yattım uyumusum daha dogrusu szmısım :)))

ay canım ya ne bıleyım ıste canım cok sıkkındı dun arkadasımın lohusa mevludune gttm sınırlerım bozuldu bıde kayınvalıdem sagolsn her fırsatta geldıkce torun ıstyrz dıyr delı edyr benı bıde tabı bunlarn uzerıne sorun sadece bende olunca sınırlerım ıyıce bozuluyr ama ynede allahtan umudum var olucak ınsallah:)

kızlar şimdi doktordan geliyorum tedaviye bugün başladım 1. de klomen kullanmıştım bunda GONAL-f iğne verdi sadece ilaçlara 550 verdim sigortalı olduğum halde neyse bebişimiz olsunda hayırlısıyla haftaya cuma kontrolüm var büyük ihtimalle haftaya pazarteside aşılamam olur inşallah bu sefer herkezinki tutarda burada hamilelik sürecini paylaşırız :97:

hayırlı olsun şimdiden .....inşallah tutar canım inşallah busefer mutlu haberler verirsin allah yüzünü güldürür umarım

hayırlı olsun şimdiden .....inşallah tutar canım inşallah busefer mutlu haberler verirsin allah yüzünü güldürür umarım

inşallah hepimizin yüzü güler canım çocuk isteyen herkez sonunda bebeğine kavuşur hep dua ediyorum hepimiz için

tumecim bak kızıcam artık sanane demek ümidim yok gelmeyecek bu sefer kırmızılar işallah.kaçgün geçti adetin canmım

bir tane daha 19 aralık 3 olduk varmı kızlar başka 19 aralığı bekleyen

günaydıııınn kızlaaaaaaarrrrrr

nerdeydin masalcm dün gece
bende çok yorgundum en sonunda pcnin başında sızacaktım :111:

hayırlı olsun tedavin canım
iğneler maalesef pahalı biraz ama katlanıyoruz ne yapalım gerçi benim drum ekonomik çıktı merional
yazmıştı bana hepsine 150 ödemiştim

hayırlı olsun tedavin canım
iğneler maalesef pahalı biraz ama katlanıyoruz ne yapalım gerçi benim drum ekonomik çıktı merional
yazmıştı bana hepsine 150 ödemiştim

benim iğneler öyle sizin önceden anlattığınız gibi bişey değil bildiğin şırınga ve ucuda ince değil nasıl yapacağım bilmiyorum :18:

benim de 17 aralık :))))

drun kendin yapacaksın mı dedi
benim iğnelerim kalçadan dı ve sağlık ocağında yaptırıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…