inşallah bitanem. içinemi doğdu?? Haftaya bugün öğreneceğim. Bugün 8.günüm
işallah olmazsın diyorum dua ediyorum senin için
ayrıca durumumuz aynı seninle sonucun pozitif olursa 2 defa sevinicem yani
bende senin için dua ediyorum canım. senin de mi 8.günün ve cumamı öğreneceksin sonucunu? ben hep mübarek günlerde öğreniyorum. Tedavinin başladığı gün cuma, aşılamanın olduğu gün cuma, sonucu öğreneceğim gün cuma. Allahım yardımcımız olsun..
hayır canım ben adetimi bakliyorum 2. aşılama için
bizim problemimiz aynı:2: diğer topikten yanlış anımsamıyorsam
arkadaşlar tek tüpünün tıkalı oldugunu söylemişlerdi
evet kendim yapacakmışım kol bacak göbek herhangi bir yerimden
evet kendim yapacakmışım kol bacak göbek herhangi bir yerimden
anlamadığım 2 kutu verdiler 1 kutuda 1 toz su şırıngaya çekilmiş halde 15 tane ayr iğne öteki kutuda da aynı 6 iğne var ben o tozu sulandırınca 6 günemi böleceğim anlamadım yani toplamda 2 toz 2 suyu ve 21 tane iğne nasıl olacak bilen varsa kafam çok karıştıbence kendin yapma canım. ben hep hastanede yaptırdım. neden diyeceksin??? eğer aldığın ilac sulandırılmış haldeyse olabilir ama onun tozunu ve suyunu şırıngaya çekecek olan sensen sakın yapma derim. çünkü tozu sulandırırken ve enjektöre çekerken 1 damla bile kalmamalı.bize bir hemşire söyledi. biz bu işin ustası değiliz. belki kalan o damla bile çok etkilidir. az buz para vermiyoruz demi. ben bayramda açık yer bulamayınca 5 tl verip özel polikliniklerde yaptırdım. eğer sulandırmayı sen yapıyorsan bilgin olsun canım
kızlar şimdi doktordan geliyorum tedaviye bugün başladım 1. de klomen kullanmıştım bunda GONAL-f iğne verdi sadece ilaçlara 550 verdim sigortalı olduğum halde neyse bebişimiz olsunda hayırlısıyla haftaya cuma kontrolüm var büyük ihtimalle haftaya pazarteside aşılamam olur inşallah bu sefer herkezinki tutarda burada hamilelik sürecini paylaşırız:97:
selam kızlar.. bugün dayanamadım sağlık ocağına gittim ve kan verdim.. oradaki hemşire madem adet günün geçmiş idrarda da bakalım dedi idrar testi yaptık.. çok silik bir ikinci çizgi çıktı.. tabi ben bir sevinç ve korkuyla iş yerine gittim... akşam üstü test sonucumu öğrendim ve malesef negatif.. beta hcg 0,15 çıktı... sizinde başınıza böyle birşey geldi mi?? idrarda silik çizgi var ama kanda negatif... oradaki hemşire silik çizgi varsa hamilesin demişti ama yok işte.... anlamadım niye böyle oldu...ama inanın hiç üzülmedim. bu ay hep aşılama yaptırcam dediğim için bu seferki negatif beni etkilemedi..
sanırım artık herşeye karşı duyarsızlaşıyorum... neyse bu akşamdan itibaren ada çayı içmeye başlayacağım.. adetim sökülsün madem... sizin bildiğiniz başka adet söktürücü doğal yöntemler var mı????
kızlar şimdi doktordan geliyorum tedaviye bugün başladım 1. de klomen kullanmıştım bunda GONAL-f iğne verdi sadece ilaçlara 550 verdim sigortalı olduğum halde neyse bebişimiz olsunda hayırlısıyla haftaya cuma kontrolüm var büyük ihtimalle haftaya pazarteside aşılamam olur inşallah bu sefer herkezinki tutarda burada hamilelik sürecini paylaşırız:97:
tumecim bak kızıcam artık sanane demek ümidim yok gelmeyecek bu sefer kırmızılar işallah.kaçgün geçti adetin canmım
bir tane daha 19 aralık 3 olduk varmı kızlar başka 19 aralığı bekleyen
nerdeydin masalcm dün gece
bende çok yorgundum en sonunda pcnin başında sızacaktım :111:
hakkında hayırlısı canım, gün gelecek mutlaka hepımızın olacak canım. bu arada adet söktürücü önermem ben, bekle derım canım ne zaman gelırse gelsın, sabır:)))
öyle diyorum bende.. demekki bu ay da bizim bebiş gelmek istemiyor naz yapıyor... adetim gelse de 2. aşılama zamanım belli olsa:))))
inşallah canım çok sağol yacanııım hayırlı olsun, inşallah bebişin gelir bitanem:))))
iyi akşamlar canım hayırlı olur inşallah.banada doktorum klomenle başlattı iğne vermedi klomenle yumurtalıklarım çok güzel büyüyormuş.acaba bilgin varmı klomenle iğne arasında fark nedir.....
benim 10 gün geçti sonra oldum hep kafamızda bebek konusu olduğu için regl olmamak düşüncesi olduğu için etkiliyor ee herşey beyinde bitiyor yine yeni benzer bir durum oldu kızlar 10 yıl çocukları olmayan bir çift tüp bebeğe karar verip para biriktiriyor ve tedaviye başlamak için doktora gittiğinde 2 aylık hamile olduğunu öğreniyor hemde ikiz burada sabır çok önemli yüce ALLAH sonunda mükafatını verecek elbet inşallah.öyle bitanemde cok haklısn. o adet sıkıntısıda yoruyo ınsanı ama bence kullanma bısey. oda olur ınsallah 2. aşılaman tutar inşallah . valla akşam bende rüya gördüm çok güzel bi kızım olmustu. ama işte rüyaaaaaaa(( sabah kalktım kucagımda yanımda bos yok kızım ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?