2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

ayyy canım yaaa:) inşallah bizimde olur valla doğru soyluyosun bıtanem hersey kafamızda bitiyor:

hiçç bilmiyorumm canım... sor öyle başla.... hatta başlaman bile gerekiyr

reyhancım dr' dozunu sylemedımı canım. yanlıs hatırlamıyosam ınsulın ıgnesı gıbı enjektorler olması lazım ıcınde. tozla suyu karıstırıp dozu ayarlıyosun ve gobekten oluyo. yanlıs hatırlamıyosam gonal-f vermıstı sana dımı dr'ın canım. yınede ıstersen bı eczacıya sor da ben yanlıs bılgı vermıyım. ama gonal-f uzerıne konusuyosak oyle olması lazım. enjektorlerın uzerınde rakamların yazması lazım. genede emın degılım . ne zaman baslıyıcaksın ılacı kullanmaya canım ?
ben eczanede calıstım gonal-f kullanan b hastamız vardı oyle kullanıyodu, hata gelıyodu ben yapıodum göbeğınden canım:)))

inşallah canım .. eşimde kullandırmadı zaten. içeyim bir fincan ada çayı dedim içirmedi.. kendi kendine gelir düzenine müdahale etme dedi. bekliyorum bakalım.. bu arada inşallah rüyanda gördüğün bebek kadar güzel bir kızın olsun canım

reyhanım aslında bu ay kafama takmadım.. bu ay tek düşüncem 2. aşılamaydı yani... hatta 3 gün gecikti de öyle test yaptırdım... inşallah bizimde en kısa zamanda bebişlerimiz olur.. rabbim doğru zamanı biliyor.. bizlere ise o zamanı sabırla beklemek düşüyor

kızlar bu arada benim bütün tedavi sürecimde hiç zaman yumurta geliştirici olarak iğne verilmedi.. hep hap kullandım... aşılama öncesi bile serephone kullandım

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi|Sonuç
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010|
kales|2.deneme|20.12.2010|07.12.2010|
semi|||19.12.2010|
leyliko|1.deneme|||
masalcan|||19.12.2010|
REYHANgoker|2.deneme||30.12.2010|
tume|2.deneme|||
ece1509|2.deneme||05.12.2010|
aska|2.deneme|||
[/table]

Son düzenleme:

semicim iyi akşamlar...... bizim beklenmeyen adet tarıhımız anıymıs canım. inşallah aynı zamanda da hamıle haberıni verırız şekerim:))))

Son düzenleme:

aspirin içebilirsin canım kanın sulansın diye..
benimde geçen sene idrar testi pozitif çıktı koşturarak hastaneye gittim bir sevinçle,kan aldılar sonuç 3,00 negatif.. böyle bir durum kimyasal gebelik demekmiş galiba regli olup atarmışsın.Gerçi senin değerin çok düşük 2.00 üzeri geç döllenme yada kimyasal demek oluyormuş..

iyi akşamlar masalcım
evet adet tarihimiz aynı bebeklerim diye bir arkadaş geldi ya dün onunda aynı
3 kişiyiz yani 19aralığı bekleyen

iyi akşamlar masalcım
evet adet tarihimiz aynı bebeklerim diye bir arkadaş geldi ya dün onunda aynı
3 kişiyiz yani 19aralığı bekleyen

amaaan pek güzel. 3. hamıle kalıyomuymusuz inşallah. hepımız bırden kavusuyomuyuz bebişlerımıze nasipse. cok heyecanlandım valla. allahım nasıp etsın ınsallaaaaaaahhhh:)))

tozu suyuyla karıştırıp 50 ml sanırım çekip yapacağım anlamadığım o karışımımı kullanacağım 6 gün boyunca ötekini niye aldırdı bana o zaman geçen aşılamamada 2 çatlatma iğnesi aldırdı teki duruyordu bu seferde 2 tane yazmış almadım onları fazla fazla aldırtmasındaki maksadı çözmüş değilim

canım banada öyle aldırdı dr'. bana puregon verdı bıtane 600'lük. 2 tanede 300'lük aldırdı. 1 asılama ıcın kullandım yarısı kaldı.2. asılama yaptırıcaz dıye obur yarısınıda kullandım o bıttı ama malesef 2. olamadı. sımdı onumuzdkı ay inallah hamıle kalırım kullanmama gerek kalmaz ama elımde ılacım var. eger olacaksa ılacım var. ama heralde ılac elımızde bulunsun tutmazsa bıdaha ılcı almayalım dıye yaptılar oyle bısey canım.mantıken oyle canım. benım fıkrım yanı. bu arada çatlatma iğnesını gecen sfer 1 tane yazmıs. ama ılacı kullanırken en son kontrolumde gıttıgımde 2 tane daha almam ıcın catlatma ığnesi yazdı canm. ana ne verdı calatma ıgnesı?

Son düzenleme:

canm braz daha bekle adet sokturucu falan ıcme bence adetını bekle doktorun beta testını bı kac kez tekrarlayabılır degerler sonradanda yukselebılıyrmus senın adetın kac gun gectıkı

bebeklerım hosgeldın canım aramıza. hakkında hayırlısı canım. insllah en yakı zamanda kavusursun bebısıne :))

canm braz daha bekle adet sokturucu falan ıcme bence adetını bekle doktorun beta testını bı kac kez tekrarlayabılır degerler sonradanda yukselebılıyrmus senın adetın kac gun gectıkı

söktürücü birşey içmedim ama gecikme bende sinirlilik yapıyor.. sonra öğrencilere patlıyorum sonra da üzülüyorum işte.. bir an önce olsamda kurtulsam...

hadi bakalım canım şimdiden hayırlı olsun..
tumecim dur bakalım vardır bi hayır inşşşş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…