canım birde iğnelerin üzerinde 32.5 ve 75 150 diye devam ediyor ölçü bana 50 dediler 32.5 tan biraz fazla çekeceksin dediler ya tam 50 yi ayarlayamazssam sorun olurmu?:44:canım banada öyle aldırdı dr'. Bana puregon verdı bıtane 600'lük. 2 tanede 300'lük aldırdı. 1 asılama ıcın kullandım yarısı kaldı.2. Asılama yaptırıcaz dıye obur yarısınıda kullandım o bıttı ama malesef 2. Olamadı. Sımdı onumuzdkı ay inallah hamıle kalırım kullanmama gerek kalmaz ama elımde ılacım var. Eger olacaksa ılacım var. Ama heralde ılac elımızde bulunsun tutmazsa bıdaha ılcı almayalım dıye yaptılar oyle bısey canım.mantıken oyle canım. Benım fıkrım yanı. Bu arada çatlatma iğnesını gecen sfer 1 tane yazmıs. Ama ılacı kullanırken en son kontrolumde gıttıgımde 2 tane daha almam ıcın catlatma ığnesi yazdı canm. Ana ne verdı calatma ıgnesı?
canım birde iğnelerin üzerinde 32.5 ve 75 150 diye devam ediyor ölçü bana 50 dediler 32.5 tan biraz fazla çekeceksin dediler ya tam 50 yi ayarlayamazssam sorun olurmu?:44:
canım birde iğnelerin üzerinde 32.5 ve 75 150 diye devam ediyor ölçü bana 50 dediler 32.5 tan biraz fazla çekeceksin dediler ya tam 50 yi ayarlayamazssam sorun olurmu?:44:
__canım 32.5 tan sona 50 kadar kac cızgı var? bana soylermısın sana net bılgı vereyım:))
sanmıyorum canım. sana galıba 6 gun kullan dedı. banada oyle dedı sonra kontrole cagırdı benı o dozla buyumustu yumurtalar devam et dedı aynı doza. eger yeterınce buyumedıyse o dozla yukseltıyo dozunu zaten 50 basladıysa eger buymedıyse 75 yapar buyuk ıhtımalle. 2 gun sonra bıdaha cagırıyo bakıyo oda yetmezse bı 2 gun dahada yukseltır dozu. yanı dr benım oyle yaptı. gerci benım 37.5 basladık ve hep oyle kullandım ıyı buyudu. 2. defa kullandım ıkısındede 37.5 buyudu yumurtalar canım. zaten ben 12 gun kullandm ıgneyı. 13. gun catlatmayı yaptrdı 14. gunde asılamayı yaptı. ama 2. ıcn yumurtalar bekleyemedı catladı:))) ılacı kullanırken bı 7. gun baktı bı 9. gun baktı bı 12 gun baktı yanı takıp ederek gıttı drm canım.
__
_37.5
__75
_
__150
_
__225
diye gidiyor canım
ilk 6 günlük kullanımda çağırmadı ama dimi?
iyi akşamlar masalcım
evet adet tarihimiz aynı bebeklerim diye bir arkadaş geldi ya dün onunda aynı
3 kişiyiz yani 19aralığı bekleyen
masalcancım sağol tatlım inşallah acımaz aynı karışımı kullanacağım dimi 6 gün ilaçları sonradan gördüğüm için doktora sorma şansım olmadı
canım 3 günlük gecikme seninde dediğin gibi hava değişiminden de kaynaklanabilir
tumecim evet hava değişiminden olabilir ama benim anlamadığım idrar testinde çıkan 2.çizgi.önce kana sonra idrara geçiyo ozamanda kanda kaç çıkmalıydı acaba,sen 2 gün daha beklede olmazsan tekrar test yaptır cnm istersen.
inşallah bu sefer olur canım ama ilk 10 gün dinlenmek şart unutma olumlu sonuç alanların çoğu bu şekilde yapmış allah yardımcın olsun.Kızlar günaydın,bugün 1 de aşılamam var..
Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Kızlar günaydın,bugün 1 de aşılamam var..
Rabbim hayırlısını nasip etsin.
selam canım,reglisinin 8 günümü yoksa aşılama yaptırdıda 8.günümü?? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?