2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

canım 3 günlük gecikme seninde dediğin gibi hava değişiminden de kaynaklanabilir

canım birde iğnelerin üzerinde 32.5 ve 75 150 diye devam ediyor ölçü bana 50 dediler 32.5 tan biraz fazla çekeceksin dediler ya tam 50 yi ayarlayamazssam sorun olurmu?:44:

tumecim evet hava değişiminden olabilir ama benim anlamadığım idrar testinde çıkan 2.çizgi.önce kana sonra idrara geçiyo ozamanda kanda kaç çıkmalıydı acaba,sen 2 gün daha beklede olmazsan tekrar test yaptır cnm istersen.

canım birde iğnelerin üzerinde 32.5 ve 75 150 diye devam ediyor ölçü bana 50 dediler 32.5 tan biraz fazla çekeceksin dediler ya tam 50 yi ayarlayamazssam sorun olurmu?:44:

sanmıyorum canım. sana galıba 6 gun kullan dedı. banada oyle dedı sonra kontrole cagırdı benı o dozla buyumustu yumurtalar devam et dedı aynı doza. eger yeterınce buyumedıyse o dozla yukseltıyo dozunu zaten 50 basladıysa eger buymedıyse 75 yapar buyuk ıhtımalle. 2 gun sonra bıdaha cagırıyo bakıyo oda yetmezse bı 2 gun dahada yukseltır dozu. yanı dr benım oyle yaptı. gerci benım 37.5 basladık ve hep oyle kullandım ıyı buyudu. 2. defa kullandım ıkısındede 37.5 buyudu yumurtalar canım. zaten ben 12 gun kullandm ıgneyı. 13. gun catlatmayı yaptrdı 14. gunde asılamayı yaptı. ama 2. ıcn yumurtalar bekleyemedı catladı:))) ılacı kullanırken bı 7. gun baktı bı 9. gun baktı bı 12 gun baktı yanı takıp ederek gıttı drm canım.

canım 32.5 tan sona 50 kadar kac cızgı var? bana soylermısın sana net bılgı vereyım:))

ilk 6 günlük kullanımda çağırmadı ama dimi?

__
_37.5
__75
_
__150
_
__225
diye gidiyor canım

37.5 hemen altındakı cızgıden yapıyosun canım. ıgnelerın ucu ınce olması lazım gobegınden yapacaksın dedıyse eger dr. gobek delıgının 2 parmak altına yap canım hem acımıyo soylıyım sana ben tecrube sahıbı oldum 20 gun kullandım ya

iyi akşamlar masalcım
evet adet tarihimiz aynı bebeklerim diye bir arkadaş geldi ya dün onunda aynı
3 kişiyiz yani 19aralığı bekleyen

cnm ben daha asılama olmadım daha once yazmıstm 19aralık benım adet tarhım ozaman baslıycaz ıgne ardından aılama olucam yanı ben sızden bır ay sonra gelıyrm inşallah sızın guzel hbrlernzı alırız sabırsızlıkla beklıyrm rabbım hayırlısını versn

masalcancım sağol tatlım inşallah acımaz aynı karışımı kullanacağım dimi 6 gün ilaçları sonradan gördüğüm için doktora sorma şansım olmadı

Son düzenleme:
masalcancım sağol tatlım inşallah acımaz aynı karışımı kullanacağım dimi 6 gün ilaçları sonradan gördüğüm için doktora sorma şansım olmadı

rica ederım tatlım. inşallah güzel haberını alalım bıtanem.
bende cıkıyorum, herkeze iyi geceler

canım 3 günlük gecikme seninde dediğin gibi hava değişiminden de kaynaklanabilir

semicim kesinlikle hava değişiminden ne zaman başka şehre gitsem sapıtır düzenim

kalescim onuda şöyle açıklıyorum.. benim bu ay idrar testlerinden şansım yok(( evde yaptığım idrar testi de bozuk çıkmıştı.. tek çizgiyi bırak evdekinde hiç çizgi çıkmadı... sağlık ocağındaki de bozuktu sanırım.. kanda yanlış çıkacağını sanmıyorum

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"] İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi|Sonuç
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010|
kales|2.deneme|20.12.2010|07.12.2010|
semi|||19.12.2010|
leyliko|1.deneme|25.11.2010||
masalcan|||19.12.2010|
REYHANgoker|2.deneme||30.12.2010|
tume|2.deneme|||
ece1509|2.deneme||05.12.2010|
aska|2.deneme|||
[/table]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…