2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

inşallah bu sefer olur canım ama ilk 10 gün dinlenmek şart unutma olumlu sonuç alanların çoğu bu şekilde yapmış allah yardımcın olsun.
teşekkür ederim canım hepimiz için hayırlısı inşallah.Dinlenmeye çalışıcam bu sefer,yürüyüş yaparım ben hergün 1 saat onuda yapmicam ..
hadı bakalım canım inşallah bu ay gelır bebısın hayırlısıyla. saglıklı sıhatlı inşallah tutar bıtanem:)))
teşekkür ederim canım,hayırlısı hepimize..

canım ilk aşılama ve son olur tarihim 26.11.2010

reyhancığım ne yaptın başladın mı iğnelere
bu akşam başlayacağım canım hergün aynı saat olması gerekiyormuş ben yapamam o iğneleri kendime eşim yapacak biraz korkuyorum açıkçası iğneyi sevmiyorum bide iğnenin tamamı deri altına girecekmiş öyle yazıyor uygulamada offf yaa:18:

canım bizde aşılama yaptırmadık
adetimizi bakliyoruz aynı ay yaptırıcaz aşılamalarımızı işallah

Kızlar günaydın,bugün 1 de aşılamam var..
Rabbim hayırlısını nasip etsin
.hayırlı olsun pericim
bebeğib bu sefer tutunur sana işallah

canım ben tam derı altına yapmadım. derı altı sart degıl. ben dırek batırdım canım eger derı altın yaparsan acıyabılır. ben kendım yaptım kalemı nasıl tutuyosan oyle tut ve batır ıgneyı. hıc hıssetmıyosun canım korkma. aynı saate yaparsan daha ıyı olur cunku 24 saat etkısını gosterıyo,tam 24 saate bır yaparsan etkısı hıc gecmeden tekrarlıyacaksın ondan o öyle, antıbıyotık gıbı yanıı. hayırlsı olur ınsalah canım, tutar ınsallah bıtanem:)) bu arada bana dr her gun asam saat 5 yap dedı. bılmıyorum ben nıye ama bı bıldıgı vardır dıye dusunuyorum canım.

Son düzenleme:
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi|Sonuç
leyliko|1.deneme|26.11.2010|10.12.2010|
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010|
kales|2.deneme|20.12.2010|07.12.2010|
semi|||19.12.2010|
masalcan|||19.12.2010|
REYHANgoker|2.deneme||30.12.2010|
tume|2.deneme|||
ece1509|2.deneme||05.12.2010|
aska|2.deneme|||

[/table]

arkadaşlar bu sabah adet oldum 4 günlük gecikme sonunda pazartesi doktora gideceğim ve yumurta geliştiricilere başlanacak.. hepimizin hakkında Allah hayırlısını versin..
hpericim bu arada aşılaman hayırlı olsun canım

hayırlısı arkadaşım
bu sefer bebişin seni bırakmayacak işallah
bence şansın çok yüksek

masaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllll kız sana diyom burdasın ama nerdesin:94::94::94:
:84::84::84::84::84:

hayırlısı canım. adet olmusun en azından sınır stres gıtmıstır uzerınden bıtanem. zor çünkü bebiş yok biliysun ama gelmeyınce insan iyice yıpranıo valla. bende cok ıyı bılıyorum, her dakıka aglıyorum ben, gozumde goz yası hazırda beklıyo valla:)) hayırlısı hakkında bıtanem inşallah bebiişşşş geiyo bu ay. kucak actık bekıyoruuuuuuzzz:))))

tşk canım.klomenle benim yumurtalıklarım çok güzel büyüyormuş doktorum hayran bile kalıyor...acaba ondanmı klomeni önerdi....herkesin farklı yöntemler oluyor..aklım karışıyor..inş hepimizin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…