teşekkür ederim canım hepimiz için hayırlısı inşallah.Dinlenmeye çalışıcam bu sefer,yürüyüş yaparım ben hergün 1 saat onuda yapmicam ..inşallah bu sefer olur canım ama ilk 10 gün dinlenmek şart unutma olumlu sonuç alanların çoğu bu şekilde yapmış allah yardımcın olsun.
teşekkür ederim canım,hayırlısı hepimize..hadı bakalım canım inşallah bu ay gelır bebısın hayırlısıyla. saglıklı sıhatlı inşallah tutar bıtanem:)))
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[table="head"] İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi|Sonuç
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010|
kales|2.deneme|20.12.2010|07.12.2010|
semi|||19.12.2010|
leyliko|1.deneme|25.11.2010||
masalcan|||19.12.2010|
REYHANgoker|2.deneme||30.12.2010|
tume|2.deneme|||
ece1509|2.deneme||05.12.2010|
aska|2.deneme|||
[/table]
bu akşam başlayacağım canım hergün aynı saat olması gerekiyormuş ben yapamam o iğneleri kendime eşim yapacak biraz korkuyorum açıkçası iğneyi sevmiyorum bide iğnenin tamamı deri altına girecekmiş öyle yazıyor uygulamada offf yaa:18:reyhancığım ne yaptın başladın mı iğnelere
cnm ben daha asılama olmadım daha once yazmıstm 19aralık benım adet tarhım ozaman baslıycaz ıgne ardından aılama olucam yanı ben sızden bır ay sonra gelıyrm inşallah sızın guzel hbrlernzı alırız sabırsızlıkla beklıyrm rabbım hayırlısını versn
Kızlar günaydın,bugün 1 de aşılamam var..
Rabbim hayırlısını nasip etsin
.hayırlı olsun pericim
bebeğib bu sefer tutunur sana işallah
bu akşam başlayacağım canım hergün aynı saat olması gerekiyormuş ben yapamam o iğneleri kendime eşim yapacak biraz korkuyorum açıkçası iğneyi sevmiyorum bide iğnenin tamamı deri altına girecekmiş öyle yazıyor uygulamada offf yaa:18:
arkadaşlar bu sabah adet oldum 4 günlük gecikme sonunda pazartesi doktora gideceğim ve yumurta geliştiricilere başlanacak.. hepimizin hakkında Allah hayırlısını versin..
hpericim bu arada aşılaman hayırlı olsun canım
masaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllll kız sana diyom burdasın ama nerdesin:94::94::94:
:84::84::84::84::84:
arkadaşlar bu sabah adet oldum 4 günlük gecikme sonunda pazartesi doktora gideceğim ve yumurta geliştiricilere başlanacak.. hepimizin hakkında Allah hayırlısını versin..
hpericim bu arada aşılaman hayırlı olsun canım
tşk canım.klomenle benim yumurtalıklarım çok güzel büyüyormuş doktorum hayran bile kalıyor...acaba ondanmı klomeni önerdi....herkesin farklı yöntemler oluyor..aklım karışıyor..inş hepimizin olurinşallah canım çok sağol ya
canım ilk klomenle başlatıyorlar sonra iğne yumurtaların oluşma sürecide önemli tabi duyduğum kadarıyla iğne daha etkiliymiş yumurta geliştirmede bilmiyorum deneyip göreceğiz inşallah gerek kalmaz 2.ye canım bu arada hoşgeldin sende aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?