hayırlısı arkadaşım
bu sefer bebişin seni bırakmayacak işallah
bence şansın çok yüksek
hayırlısı canım. adet olmusun en azından sınır stres gıtmıstır uzerınden bıtanem. zor çünkü bebiş yok biliysun ama gelmeyınce insan iyice yıpranıo valla. bende cok ıyı bılıyorum, her dakıka aglıyorum ben, gozumde goz yası hazırda beklıyo valla:)) hayırlısı hakkında bıtanem inşallah bebiişşşş geiyo bu ay. kucak actık bekıyoruuuuuuzzz:))))
ya benimde 3- 5 yumurtam oluyor ve gayet güzel büyüyor klomenle
bu dr neden bana iğne veriyo çoooook korkuyoruuuum ben iğneden:84::84::84::84:
bu sefer sorayım bakayım klomen içsem olmaz mı diye gerçi cevabı duyar gibiyim ama
denemekten zarar gelmez
bu akşam başlayacağım canım hergün aynı saat olması gerekiyormuş ben yapamam o iğneleri kendime eşim yapacak biraz korkuyorum açıkçası iğneyi sevmiyorum bide iğnenin tamamı deri altına girecekmiş öyle yazıyor uygulamada offf yaa:18:
semicim ben hiç iğne kullanmadım 2 doktorumda iğne vermedi.. 3-4 kez klomen kullandım.. aşılama öncesi de serephone kullandım.. sanırım bana iğne vermemelerinin nedeni kistimin olması.. çünkü klomen bile kisti büyütürken iğne ne yapar bilemiyorum
kalem değil benimki canım ince bir şırınga içine çekiyorum 50 ye kadar sonra göbekten vurdu eşim belki acımazdı ama hart diye birden batırınca acıda biraz neyse bidahakine yavaş vurdurucamcanım ben tam derı altına yapmadım. derı altı sart degıl. ben dırek batırdım canım eger derı altın yaparsan acıyabılır. ben kendım yaptım kalemı nasıl tutuyosan oyle tut ve batır ıgneyı. hıc hıssetmıyosun canım korkma. aynı saate yaparsan daha ıyı olur cunku 24 saat etkısını gosterıyo,tam 24 saate bır yaparsan etkısı hıc gecmeden tekrarlıyacaksın ondan o öyle, antıbıyotık gıbı yanıı. hayırlsı olur ınsalah canım, tutar ınsallah bıtanem:)) bu arada bana dr her gun asam saat 5 yap dedı. bılmıyorum ben nıye ama bı bıldıgı vardır dıye dusunuyorum canım.
canım zannedersem tabi yumurta oluşumuda önemli ama çok sorun olmayan hastalarda ilk klomen o olmazsa iğne oda olmazsa tüp bebeğe geçiş yapabilmek için sanırım ben sordum bana tüpe geçmeden bu iğnelerin kullanılması şart dedi devletin karşılaması için tüp bebeği ben öyle anladım ama yinede sen bir sor iğnede acıtmıyor hiç korkma çok ince zatenya benimde 3- 5 yumurtam oluyor ve gayet güzel büyüyor klomenle
bu dr neden bana iğne veriyo çoooook korkuyoruuuum ben iğneden:84::84::84::84:
bu sefer sorayım bakayım klomen içsem olmaz mı diye gerçi cevabı duyar gibiyim ama
denemekten zarar gelmez
evet canım tozu suyu ben karıştırdım riskli olsa kendin yap demezlerdi diye düşünüyorum birde bana doktorum 7 8 gibi öneriyoruz dedi ben 6.30 da yaptım hergün o saatte yapsam sorun olmaz heraldeevet canım hergün aynı saatte olmalı..korkma canım....hiç acı hisstmiyorsun. ama dediğimi unutma toz ve suyu sen hazırlayacaksan dikkat et canım.
teşekkür ederim canım,hepimiz için herşeyin hayırlısı.Seninde başlıyor yeni dönemin hayırlısı olsun inşallah..arkadaşlar bu sabah adet oldum 4 günlük gecikme sonunda pazartesi doktora gideceğim ve yumurta geliştiricilere başlanacak.. hepimizin hakkında Allah hayırlısını versin..
hpericim bu arada aşılaman hayırlı olsun canım
teşekkür ederim kalescim inşallah vallahi sırayla hepimiz pozitif sonuçları görelim..selam kızlarrr :)
pericim hayırlı olsun inşşş hayırlı haberinide alırız,peşinden gelicez sırayla :) hadi bakalım umut ol bize inşşş:)
tumecim nese en azından tedavine başlıyabilirsin artık inş bu sefer sımsıkııı tutunur bebişin sana..
bebişlerimize kavuşmamaıza az kaldı dimi kızlar buna inanalım.
of offf
herkes gezmede tozmada
en kötü evde kocişiyle oturuyor
ben yine yanlızları oynuyorum havada bozuk ayrıca soğuk
offf offff
yok kuzum yanlız degılsın bende yanlızım ve aksam yemege mısafır gelecek onun hazırlıgındayım valla
aynen bende misafir hazırlığındayım ondan yani.öpüyorum herkesi
ellerinize sağlık kızlar neler neler döktürdünüz kimbilir
benim kociş gelecek ama ben hala yemek yapmadım iyi mi
hiç canım istemiyor bugün:97::97::97:
banada gelebilirsin canım allah ne verdiyse yeriz güle konuşa na güzel olurdu vallaellerinize sağlık kızlar neler neler döktürdünüz kimbilir
benim kociş gelecek ama ben hala yemek yapmadım iyi mi
hiç canım istemiyor bugün:97::97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?