2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi|Sonuç
leyliko|1.deneme|26.11.2010|10.12.2010|
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010|
kales|2.deneme|20.12.2010|07.12.2010|
semi|||19.12.2010|
masalcan|||19.12.2010|
REYHANgoker|2.deneme||30.12.2010|
tume|2.deneme|||
ece1509|2.deneme||05.12.2010|
aska|2.deneme|||

kuzuum yapmadıysan gel ya berabe yıyelım yada vereyım eve gotur:)))
ben menuu soylıyım sana, sen seç:) çorba, pilav, karides güveç, borek, salata, mozaik pasta ve kazandıbı canım.

banada gelebilirsin canım allah ne verdiyse yeriz güle konuşa na güzel olurdu valla

teşekkür ederim kızlar
dün akşam rabbim sesimi duydu galiba yemeğe çıkardı eşim beni yırrttım yani
gerçi kazandibinde aklım kalmadı değil hani

kimsecikler girmemiş sayfayı zor buldum 2.sayfaya düşüyormuşuzdu niredeyse

sen daha karlıymısın canım. bız hazırladık geldı hazır yedıler. sende hazıra gıtmısın daha sanslısın bence. ben cok yoruldum aksam valla canım cıktı(

bu arada kızlar benım sıvılceler cıkmaya basladı. bıde adıı koyamadıgım çeşit çeşit agrılrım oluyo. bende ne oluyo anlamadım gitti. göğüslerım cok agırıyo, belim, karnım neler oluyo bana yaaaa. valla bunlar moralımı bozuyo, hiç böyle şeylerım olmazdı, ilaçlardanmı ne?

masalcan cnm sana özelden msj attım okudunmu? o belirtiler bendede oldu cnm bugün 26.günüm bakalım adet olacakmıyım o belirtiler inş hamileleik belirtisidir.moralini bozma,bende heyecanla bekliyorum inş adet olmam yaaa :18::18::18:

aldım bıtanem sagol. evet bozmamaya calısyorum , yüksek tutmaya calısıyorum moralımı ama bılemıyorum. özelikle bu ay kafamdan atmayacalıstım, olursa olur dıyorum. zaten bıkacgune kadar teyzemlerın yanına gıdıcem bıraz kuzenlerle kafam dagılsın dıye cunku sureklı aklımda. oraya gıttıgımde emınım ne sıvılce gorurum ne agrıyı hıssederım yanı umarım oyle olur. dahada aetıme var anı 19 aralıga kadar bı dunya zaman var erken cıktı heralde sıvılceler. ooff bılemıyorum artık hayırlısını versın rabbım sesımızı duysun inşallah:))

evet cnm amin inş kabul olcak dualarımız :) kafa dağıtabilirsen süper olur tabii bende bazen bu ruh halimden uzaklaşmayı çok istiyorum ama hiç beceremiyorum,helede adet günlerim yaklaşınca kendimi yiyip bitiryorum resmen.bide her ay başka türlü oluyo tamam bu ay başka hamilyim heralde diyorum yine olmuyo kandırıyo vücudum beniiii

Son düzenleme:

aynen öyle canım. valla 30 senedır aynı olan vucudumu son 1 senedır tanıyamaz hale geldım. nerde, neye karsı nasıl tepki verecek çözemiyorum yaaaa. koca bir göbek oldu zaten ılaclardan, afedersın popo aynı seklim şemalım bozuldu. allah sonumuzu hayır etsın, diyecek baska bısey yok yani

aynen cnm valla insanlar hamileyken bile bukadar vücudunu dinlemiyodur heralde en ufak hafif bi sancıyı bile hisseder oldum çıktım.şöle uyusam uyansam hamile olsam bu günler geçmiş olsa

aynen cnm valla insanlar hamileyken bile bukadar vücudunu dinlemiyodur heralde en ufak hafif bi sancıyı bile hisseder oldum çıktım.şöle uyusam uyansam hamile olsam bu günler geçmiş olsa

ah keske keske bıtanem. dedıgın gıbı uyusak uyansak hamıle olsaaak:))))

daha adetine çok var canım hiçbiri adet belirtisi olamaz
yumurtlama dönemindesin o yüzden olabilir ağrıların
ya da psikolojiktir sakın kafaya takayım deme bak bu konuda acayip deneyimliyim düşündüğüm yeri ağrıtma yeteneğim var.ne kadar düşünürsen o kadar ağrı sahibi oluyorsun canım

ah keske keske bıtanem. dedıgın gıbı uyusak uyansak hamıle olsaaak:))))

ayy ben bide bu aralar rüyalar gördüm,çocuğun olcak diye yorumladılar bende tabii ona yordum inş yani :)ee sen teyzene gidince nekadar kalcaksın bizi ihmal etmeeee sakınn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…