2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

valla canım benımde senden bı farkım yok bende o yetenege sahıbım. ama psıkolojık degıl ya. kac gundur coyogunum kendımı dınlemeye zamanım yok. ama zaman zaman oyle bıcak saplar gıbı oluyo, bıde üstüne sıvılceler cıktı (ergenlıkte cıkmayanlar sımdı cıkıyo valla) 2-3 gündür var sıvılceler, dur bakalım gecer belkı. adetıme daha var evet canım. inşallah bi 9 ay sonra görürüm artık:))) gelmesın bu aralar ıstemıyorum, kırmızıları sevmıyoruuuuuuummm,istemiiiiiiiiiyyoruuum

ayy ben bide bu aralar rüyalar gördüm,çocuğun olcak diye yorumladılar bende tabii ona yordum inş yani :)ee sen teyzene gidince nekadar kalcaksın bizi ihmal etmeeee sakınn :)

hayır olsun canım. inşallah gercek olur bebişimiz gelir üzmeden annesini:) yok yok ihmal etmem sizi, bağımlı oldum valla, çok alıştım. iyiki varsınız canım:))

kızlar bugün adetimin 3. günüydü.. doktora gittim. toplamda 10dan fazla küçük yumurtam varmış... haftaya perşembe doktora tekrar gideceğim.. serophene başlıyorum bugün... 5 gün günde iki tane içeceğim.. büyük ihtimal aşılamamda 18 aralıkta yapılacak...
bu arada 2,5 cm olan çikolata kistim 4 cm olmuş.. ilk kez büyüdü...hep 2,5 cmdi... sanırım kurban bayramı dolayısıyla kırmızı et çok tükettim bu yüzden büyümüş sanırım... vejeteryan olmaya karar verdim artık :))))

geçmiş olsun bitanem. aşılaman da ınsallah hayırlı olrda bebiş haberıni alalım valla herkezın fazlsıyla buna ıhtıyacı var. allahım duysun sesımızı ınsallaaaaah:84::84:

tumecim ilaç kullanmadan 10 yumoşun mu varmış
normalde ay da 1 tane yada 2 tane olması gerekmiyor mu
ya da ben anlamadım galiba:26::26::26::26:

kızım bak 10 taneden valla bır beklerken ikiz üçüz gelıyomu valla. istermisin bilmiyorum ama ben cok istıyorum. allah herkezın ıstedıklerını versın rabbııım..
semi yazmıştı yumurtaların buyumsı ıcın bal çörek otu ve tarcın buyutuyo dıye acaba onudamı yesen hem buyumesı hem daha saglıklı olurmukıı? yanı işe yararmı hemen acaba?

Son düzenleme:
10 yumoş maaşallah ta masalcım
keşke tume burda olsaydı
henüz ilaç kullanmadı tume bu ay 10 tane fazla değilmi dru anlatmıştır gerçi ama
hepsi büyümez gerçi benim 7 si büyümüştü dr iptal edecekti neredeyse
ikizin olabilir aşılaman tutarsa demişti bana
4-5 tane büyüsün yeter tumeye

keşke bendede olsa valla varsın ikiz olsun.ınsallah tutsunda 1 vveya 2 farketmez eterki bebeğimiz kavuşalım:))

slm kızlar nasılsınız ben tedaviye ara verdiğim için ara ara giriyrm haber varmı diye okuyup çıkıyorum ayın 8den sonra adet olacam bi kaç ay dogal yolla deneyim diyorum çünkü tüp bebkten korkuyorum sizler neyaptınız

merhaba canım.
bildiğin gibiyiz canım halla ümidimizi kaybetmemek için çaba harcıyoruz. bende bu ay doğal yolla deniyorum valla. ama heralde tutmayacak, 2. aşılama yapılacak gibi. sen ılaç kullanıyomusun canım?

hoşgeldin orkidecim nasılsın
ben 2.aşılamamı yaptırmak için adetimi bekliyorum
işallah gelmez temennisiyle tabi..bende 2 ay ara verdim ama bu ay yaptıracam işallah
bugün arkadaşımın yumurtaları toplandı o geldi yazdı bile topiğe tek fark yumurta toplanmasıymış oda o kadar zor değilmiş canım.şansında önemli oranda artacak tüp bebekte. tabi işallah tüpe gerek kalmaz doğalyolla gelir meleğin
arada uğra canım dertleşiriz belki peşpeşe güzel haberler veririz

ben seminerlere katıldım canım aslında korkulacak bişey yok ama yine negatif sonuç almaktan korktugum için yaptırmıyorum en azından kafamı dinlemiş olur stresimi atarım diye ara verdim inşallah hepimizin melekleri gelir hep dua ediyorum sizlere ve isteyn herkeze

amin canım amin
en iyisini yapmışsın
önce hazır olmamız gerek her açıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…