2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

semi aklıma bişey geldi sana onu sorcam. o 2 yumoşun aynı yumurtalıktamı oluyo her ay. normalde 1 ay sağdan 1 ay soldan olurmuş. benim 2 aydır hep sağdan oldu 1 tane.

kevocuuumm canımm çıkosun dönüosun:roflol: yorulcan yinedelikafadulden
ben alınmam bak eğer laflıyosan bi yerde kevocum. sakın mecbur hissetme kendininaniknanik

aşılama iğnesi vurulduktan 36 saat sonra çatlatıomuş yumoşları hacer. 40 saat normaldir bence. sizde bi sıkıntı varmıydı kaç yıldır düşünüosunuz?

sikinti yok gorunuyor benim testlerde esiminde cok iyi cikmisti sperm testi filan
ben subat ayinda kendiligimden hamile kalmistim ama bi sene korunmadan filan hemen hamile kalamiyorum sonra nisan ayinda dusuk yapmistim simdiye kadar korunmadim iste kac ay gecti ilkide gec olunca asilama yapalim dedik hayirlisi insallah ilk asilamam olacak..

sende durumlar nedir?

badescim
o konuda bir fikrim yok
rutin bir dr kontrolunde
kistin var dedi drum ne kisti deyince yumurtalardan biri çatlamış diğeri kiste dönüşmüş
ama 1 2 ay içinde buda çatlar atarsın basit bir kist demişti
folikül kistiymiş bildiğim bundan ibaret

canım beim eşimin spermiogramında sperm hareketliliği düşük çıktı. bende şimdilik bi sıkıntı yok. ama rahim filmini çekmemişlerdi bu ay yaptırcam.3. aşılamaya geçiorum. inşallah olur hacercim.hollandadasın sanırım orda ne kadara yapıolar aşılamayı?

anladım semicim. kaçıncı günün dü senin?

kevocuuumm canımm çıkosun dönüosun:roflol: yorulcan yinedelikafadulden
ben alınmam bak eğer laflıyosan bi yerde kevocum. sakın mecbur hissetme kendininaniknanik

burdayım valla,gitmedim biyere.baktım sen bişey yazmıyon,bide tedaviyi konuşuyodunuz.pürüz olmayım dedim.bizim topikte kimse yok,burda bi tur atayım dedimhihoyyyt hihoyyyt

walla bi fikrim yok hepsini sigorta karsiliyor zaten ilaclar dahil... 6 defa asilamayi ve olmazsa tup bebegi filan sigorta karsiliyor canim...
burda ozel hastane gibi bisey yok Turkiyedeki gibi hepsi ayni..

yarın 10.günüm
dr ultrasonda görebilirmi acaba?
ya da idrar testinde çıkarmı 10. günde

burdayım valla,gitmedim biyere.baktım sen bişey yazmıyon,bide tedaviyi konuşuyodunuz.pürüz olmayım dedim.bizim topikte kimse yok,burda bi tur atayım dedimhihoyyyt hihoyyyt
ne pürüzü geriiii saçmalama:mymeka:
walla bi fikrim yok hepsini sigorta karsiliyor zaten ilaclar dahil... 6 defa asilamayi ve olmazsa tup bebegi filan sigorta karsiliyor canim...
burda ozel hastane gibi bisey yok Turkiyedeki gibi hepsi ayni..

ne güzel.rahim filmini çektiler mi hacer? acılı oldumu? ayıp olcak belki ama düşüğün nedenini sölediler mi?

yarın 10.günüm
dr ultrasonda görebilirmi acaba?
ya da idrar testinde çıkarmı 10. günde

inan bilmiorum semi. ama alttan bakarsa belki görüodur.:uhm: ama ilaç kullanmadan yapılan aşılamalarda 11.gün kan testinde anlıosun hamiş olup olmadığını. sor yarın kan testini istersen

hım neyse anlatma,zor olur şimdi benim anlamam.tanımıyom nasılsaaklinialirimsmile

bu kadın bara gidelim demişti gitmemiştim. arada odaya geliolar çay kahve laflıoz. oda bebiş istiomuş. dün oku dedim dimi sana.kaçırdın:roflol::roflol:

bades sen ingilteredesin herhalde ne icin gitmistin canim

canım avukatım ben. yeni uluslararası bi hukuk firmasına girdim. deniz hukuku üzerine eğitime gönderdiler beni 3 haftalık buraya. ama hiç sevemedim ingiltereyi:1no2:
hacer bişey daha sorcam sana ya. senin yumurtlamanda ve çatlamasında sorun yoktu dimi? ona rağmen ilaçla çoğaltıp çatlama mı yapıolar sana da?

ben hiç kendimi hamile hissetmiyorum yaaaaaaa:uhm:
hani olursam sanki aşılama olmamışım da süpriz olmuş gibi bişey olacak wallakaydirigubbakcemile2

evet rahim filmi cektiler iki tupte acikti hic aci yok merak etme sadece ilaci sikarken hafif bi adet krampi gibi bi kac saniye oda . tedirgin olunacak bisey degil canim

dusuk sebebsiz kesenin icinde olmustu bebis kanamam olmadi kurtajla aldilar tekrar olurmu filan dedim korkma tekrar olmasini gerektirecek bi durum yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…