:lepi:hihoyyythihoyyyt gelsin artık çok sıkıldım. sisli yağmurlu darallar geldi. :1no2:carlanın kocasıda gelcekmiş.
ya ne bu carla kim??geçen bayağı yazmıştınız şampi ve esrayla..
anlayamadım.
aşılama iğnesi vurulduktan 36 saat sonra çatlatıomuş yumoşları hacer. 40 saat normaldir bence. sizde bi sıkıntı varmıydı kaç yıldır düşünüosunuz?
sikinti yok gorunuyor benim testlerde esiminde cok iyi cikmisti sperm testi filan
ben subat ayinda kendiligimden hamile kalmistim ama bi sene korunmadan filan hemen hamile kalamiyorum sonra nisan ayinda dusuk yapmistim simdiye kadar korunmadim iste kac ay gecti ilkide gec olunca asilama yapalim dedik hayirlisi insallah ilk asilamam olacak..
sende durumlar nedir?
anladım semicim. kaçıncı günün dü senin?badescim
o konuda bir fikrim yok
rutin bir dr kontrolunde
kistin var dedi drum ne kisti deyince yumurtalardan biri çatlamış diğeri kiste dönüşmüş
ama 1 2 ay içinde buda çatlar atarsın basit bir kist demişti
folikül kistiymiş bildiğim bundan ibaret
kevocuuumm canımm çıkosun dönüosun:roflol: yorulcan yinedelikafadulden
ben alınmam bak eğer laflıyosan bi yerde kevocum. sakın mecbur hissetme kendininaniknanik
canım beim eşimin spermiogramında sperm hareketliliği düşük çıktı. bende şimdilik bi sıkıntı yok. ama rahim filmini çekmemişlerdi bu ay yaptırcam.3. aşılamaya geçiorum. inşallah olur hacercim.hollandadasın sanırım orda ne kadara yapıolar aşılamayı?
ay hatlar karıştı benimakannehir karıştırdım sen bilmiodun yan odamdaki alman kadın o da aynı eğitimde.
ne pürüzü geriiii saçmalama:mymeka:burdayım valla,gitmedim biyere.baktım sen bişey yazmıyon,bide tedaviyi konuşuyodunuz.pürüz olmayım dedim.bizim topikte kimse yok,burda bi tur atayım dedimhihoyyyt hihoyyyt
walla bi fikrim yok hepsini sigorta karsiliyor zaten ilaclar dahil... 6 defa asilamayi ve olmazsa tup bebegi filan sigorta karsiliyor canim...
burda ozel hastane gibi bisey yok Turkiyedeki gibi hepsi ayni..
yarın 10.günüm
dr ultrasonda görebilirmi acaba?
ya da idrar testinde çıkarmı 10. günde
hım neyse anlatma,zor olur şimdi benim anlamam.tanımıyom nasılsaaklinialirimsmile
bades sen ingilteredesin herhalde ne icin gitmistin canim
uzan keyfine bak tume. sıcacık çayını iç sıkı giyin sancını düşünme. sancı kötüye yorulmuo yani korma sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?