valla yalan deel.o kadar niyetlendim ,içmezmiyim.kuzenimdeyim ondan istiyim bari
esra gelmiş mi kevok daha bakamadım o tarafa. misafirleri gitti mi acaba? ohh yediler pasta börekleri canım istedi:sinifsinif:
valla değil esra hiç kimse yok.. bizde bugün dolma,revani,bis.pasta,börek yedikkkk:sm_cool::1rolleyes:
tamam akşam yapıcam.ya yakındı heralde.al iç kevok doktora gitmeden bitir mis gibi. bakalım sonuç ne olacak.
ohhhhhhhhhhhhh canım istediiiiiiiiiiiiicokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
ben de burda domuz eti kokusu ala ala yemek yemekten huylandım:dilcikar:
ne zaman dönüyorsun bades
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
bades, kevok1985+, o_rkide01, semi, sunasay, tume
huuuuu kıslarr hiç sesiniz çıkmıor?
tamam akşam yapıcam.
ah canım.nasıl doyuyosun peki orda.daha kalacakmısın peki.neler yaptın bugün mesela.gezebildin mi
selam arkadaslar:)
badescim daha yeni oldugum icin ozel mj yazamiyormusum daha:)
hoşgeldiiiiiin hacer. olsun önemli diil. zeten listeyle sağolsun hperi ilgilenio. senin kaçıncı aşılaman ne zaman yaptırdın?selam arkadaslar:)
badescim daha yeni oldugum icin ozel mj yazamiyormusum daha:)
canımm 1 msjını gördüm cvp verdim. başka varsa farkettmedim kusura bakma:kedi:a.s.
bades ciğem ben yazdım ama cevap gelmeyinde ara verdim .
benim aylık yumurtam 2tane oluyor bazen ve bir taneside
kiste dönüşüyor genelde ama o ayki adetle atıyorum zaten o kisti ben çok şükür
o konuda problem yok canım
[
:1hug: aferin sanahihoyyyt bugün sabah erkenden kalkımp seminerin verildiği london universitesine gittim. arada çay kurupasta. akşam direk otele geldim kızlarla reatorana iindik. domuzları cuklattı millet. bende yemek seçeceğim die salata mantar çorbası. odaya bisküvi doldurdum. bide türk dönercisi gördüm. yrn kociş gelsin gitcem onlahihoyyythihoyyythihoyyyt
karı koca ingilterede olsamda bende
gezsem şöyle ohh
gerçi bikaç kg verecek gibi görünüyorsun bades ama
benim ilk asilamam olacak yarin catlatma ignesi vurulcam pazartesi sabahi asilama yalniz aradaki sure biraz icimi tedirgin ediyor yaklasi 40 saat filan ?
hayirlisi ...
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :lepi: afiyet olsun,iyi gezmeler kocişleŞeniz :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?