2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

esra gelmiş mi kevok daha bakamadım o tarafa. misafirleri gitti mi acaba? ohh yediler pasta börekleri canım istedi:sinifsinif:

valla değil esra hiç kimse yok.. bizde bugün dolma,revani,bis.pasta,börek yedikkkk:sm_cool::1rolleyes:

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
bades, kevok1985+, o_rkide01, semi, sunasay, tume
huuuuu kıslarr hiç sesiniz çıkmıor?

valla değil esra hiç kimse yok.. bizde bugün dolma,revani,bis.pasta,börek yedikkkk:sm_cool::1rolleyes:

ohhhhhhhhhhhhh canım istediiiiiiiiiiiiicokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
ben de burda domuz eti kokusu ala ala yemek yemekten huylandım:dilcikar:

geçmişi okuyordum canım
benim kist sorunum yok doğru
sadece yumurtalarımın hepsi çatlamamıştır sanırım normal
ayda bile kistim oluyor benim malesef

ya yakındı heralde.al iç kevok doktora gitmeden bitir mis gibi. bakalım sonuç ne olacak.
tamam akşam yapıcam.
ohhhhhhhhhhhhh canım istediiiiiiiiiiiiicokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
ben de burda domuz eti kokusu ala ala yemek yemekten huylandım:dilcikar:

ah canım.nasıl doyuyosun peki orda.daha kalacakmısın peki.neler yaptın bugün mesela.gezebildin mi

selam arkadaslar:)

badescim daha yeni oldugum icin ozel mj yazamiyormusum daha:)

[
tamam akşam yapıcam.

ah canım.nasıl doyuyosun peki orda.daha kalacakmısın peki.neler yaptın bugün mesela.gezebildin mi

:1hug: aferin sanahihoyyyt bugün sabah erkenden kalkımp seminerin verildiği london universitesine gittim. arada çay kurupasta. akşam direk otele geldim kızlarla reatorana iindik. domuzları cuklattı millet. bende yemek seçeceğim die salata mantar çorbası. odaya bisküvi doldurdum. bide türk dönercisi gördüm. yrn kociş gelsin gitcem onlahihoyyythihoyyythihoyyyt

benim aylık yumurtam 2tane oluyor bazen ve bir taneside
kiste dönüşüyor genelde ama o ayki adetle atıyorum zaten o kisti ben çok şükür
o konuda problem yok canım

selam arkadaslar:)

badescim daha yeni oldugum icin ozel mj yazamiyormusum daha:)
hoşgeldiiiiiin hacer. olsun önemli diil. zeten listeyle sağolsun hperi ilgilenio. senin kaçıncı aşılaman ne zaman yaptırdın?
a.s.

bades ciğem ben yazdım ama cevap gelmeyinde ara verdim .
canımm 1 msjını gördüm cvp verdim. başka varsa farkettmedim kusura bakma:kedi:
benim aylık yumurtam 2tane oluyor bazen ve bir taneside
kiste dönüşüyor genelde ama o ayki adetle atıyorum zaten o kisti ben çok şükür
o konuda problem yok canım

aman şükür. bu ay atmana gerek kalmadan hamiş olursun inşallah:CüvCüv:

karı koca ingilterede olsamda bende
gezsem şöyle ohh
gerçi bikaç kg verecek gibi görünüyorsun bades ama

benim ilk asilamam olacak yarin catlatma ignesi vurulcam pazartesi sabahi asilama yalniz aradaki sure biraz icimi tedirgin ediyor yaklasi 40 saat filan ?
hayirlisi ...

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :lepi: afiyet olsun,iyi gezmeler kocişleŞeniz :asigim:

karı koca ingilterede olsamda bende
gezsem şöyle ohh
gerçi bikaç kg verecek gibi görünüyorsun bades ama

ay yok odadaki bisküvileri görsen. odada homini gırtlak:roflol: 54 kiloyum şu an ama çok iştahlıyım çooookcokacimcoook aklıma türlü türlü baklavalar, tatlılar gelio şu an:1no2:

benim ilk asilamam olacak yarin catlatma ignesi vurulcam pazartesi sabahi asilama yalniz aradaki sure biraz icimi tedirgin ediyor yaklasi 40 saat filan ?
hayirlisi ...

aşılama iğnesi vurulduktan 36 saat sonra çatlatıomuş yumoşları hacer. 40 saat normaldir bence. sizde bi sıkıntı varmıydı kaç yıldır düşünüosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…