2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

ben çıkıyorum arkadaşlar
çaya misafirim var
görüşürüz öptüüm

reyhancım iyi akşamla canım.... nasıl gidiyo iğnelr alıştınmı, acıyomu canım yaparken???

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi|Sonuç
leyliko|1.deneme|26.11.2010|10.12.2010|
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010|
tume|2.deneme|18.12.2010||
febe|2.deneme||07.12.2010|
semi|||19.12.2010|
masalcan|||19.12.2010|
REYHANgoker|2.deneme||30.12.2010|
ece1509|2.deneme||05.12.2010|
aska|2.deneme|||

Son düzenleme:
tumecim tedavin başlamış hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun inşallah,ben listeye 18.12 olarak yazdım aşılama tarihini ama net belli olunca yazalım dersen silerim..

insallah tüm arkadaşların sonucu pozitif cıkar ben kasımda yaptırdım ilk aşılamamı sonuç olumsuz cok kötü oluyor insan zaten her ay büyük umutla bekliyoruz ama sonuc hüsran bide aşılama olunca insan dahada umutlamıyor olcagına inanıyor ama o kırmızı insanın hayatını karartıyor ben daha yeni yeni toparladım insallah bu arkadaşlar mutluluk cıglıgı atar.inanın her olumlu haberi benimmiş gibi seviniyorum acım hafifliyor güç buluyorum

geçmiş olsun bitanem. aşılaman da ınsallah hayırlı olrda bebiş haberıni alalım valla herkezın fazlsıyla buna ıhtıyacı var. allahım duysun sesımızı ınsallaaaaah:84::84:

çok teşekkür ederim masalcancım çok sağol.. inşallah hayırlı olur.. bebişim gelir bu sefer

tumecim ilaç kullanmadan 10 yumoşun mu varmış
normalde ay da 1 tane yada 2 tane olması gerekmiyor mu
ya da ben anlamadım galiba:26::26::26::26:

semicim valla öyle dedi doktor.. 10-12 yumurta var dedi.. bir de maşallah çekti üstüne.. :))) tabi bunların hepsi büyümez dedi.. ilk aşılamamda da sadece 3-4 yumurtam vardı ama biri büyüdü diğer ikisi büyümedi..üstelik bu ay yumurta geliştirici hiç bir kür falan da yapmadım.. zaten yumurtaların 7 tanesi kist olan sol tarafımdaymışş yani onlardan hayır yok... geri kalanlarda bana yeter :)))

tumenin msjını anlamaya çalışıyorum hala ama tume gitti sanırım

ben geldim de şekerim sen gitmişsin bu sefer... buluşamadık yine(

tumecim tedavin başlamış hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun inşallah,ben listeye 18.12 olarak yazdım aşılama tarihini ama net belli olunca yazalım dersen silerim..

teşekkür ederim hpericim... listede bu haliyle kalsın canım... net tarih belli olunca düzenleriz... zaten listeyi sürekli güncelliyorsun şekerim sağolasın:)))

Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun,herşeyin bir zamanı var elbet bizimde bu mutluluğu tadacağımız zaman gelecek..Bende ekimde yaptırmıştım ilk aşılamayı ama tutmadı.Cumartesi 2.yi yaptırdım bakalım tutacakmı,hayırlısını diliyorum..Bende senin gibi her hamile haberi aldığımda kendim hamile kalmışım gibi seviniyorum :))) Allah isteyen herkese nasip etsin..

teşekkür ederim hpericim... listede bu haliyle kalsın canım... net tarih belli olunca düzenleriz... zaten listeyi sürekli güncelliyorsun şekerim sağolasın:)))

senin aşılama tarihin benim test tarihim :))) Allah hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah..

merhaba canım, aşılama tarıhın bellı olmuş. Senın ıcın hayırlısı olsun ınsallah bu sefer tutunur bebegın bırakmaz annesını, bende 2 aylık ara verdım tedavıye 2. aşılamamı ınsallah ocak ayında yaptırcam, buaralar fazla gıremıyorum sıteye ama sızlerı takıp edıyorum :)

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi|Sonuç
leyliko|1.deneme|26.11.2010|10.12.2010|
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010|
tume|2.deneme|18.12.2010||
febe|2.deneme||07.12.2010|
semi|||19.12.2010|
masalcan|||19.12.2010|
REYHANgoker|2.deneme||30.12.2010|
ece1509|2.deneme||05.12.2010|
aska|2.deneme|||

pericim nasılsın?geçen seferki aşılamandan farklı şeyler hissediyomusun yoksa aynımı herşey?benim aşılmadan sonra hep hafif sancım vardı :44:

hayır olsun canım. inşallah gercek olur bebişimiz gelir üzmeden annesini:) yok yok ihmal etmem sizi, bağımlı oldum valla, çok alıştım. iyiki varsınız canım:))

inş cnm.valla aynen bende çok alıştım,iyiki burdayız bana çok iyi geliyo burası.

tumecim hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun :)

Son düzenleme:
iim cnm ama sanırım benim kırmızılar geliyo sen nasılsın?

bende iyiyim canım.... benimde canım heralde gelecek. adet oncesı belırtıler var. 2. asılama kapıda yani..... inşallah 2. tutar da gelir bebişimiz canım:)))
ama moralim bozuk değıl, iyiyim. hayırlısı tabiii.

off elimde değil moralim bozuluyo benim yarına düzelirim ama.tamda gelmedi daha anlamadım sabah biraz geldi devamı yok henüz hala beni kandırıyo yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…