MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi|Sonuç
leyliko|1.deneme|26.11.2010|10.12.2010|
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010|
febe|2.deneme||07.12.2010|
semi|||19.12.2010|
masalcan|||19.12.2010|
REYHANgoker|2.deneme||30.12.2010|
tume|2.deneme|18.12.2010||
ece1509|2.deneme||05.12.2010|
aska|2.deneme|||
geçmiş olsun bitanem. aşılaman da ınsallah hayırlı olrda bebiş haberıni alalım valla herkezın fazlsıyla buna ıhtıyacı var. allahım duysun sesımızı ınsallaaaaah:84::84:
tumecim ilaç kullanmadan 10 yumoşun mu varmış
normalde ay da 1 tane yada 2 tane olması gerekmiyor mu
ya da ben anlamadım galiba:26::26::26::26:
tumenin msjını anlamaya çalışıyorum hala ama tume gitti sanırım
tumecim tedavin başlamış hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun inşallah,ben listeye 18.12 olarak yazdım aşılama tarihini ama net belli olunca yazalım dersen silerim..
Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun,herşeyin bir zamanı var elbet bizimde bu mutluluğu tadacağımız zaman gelecek..Bende ekimde yaptırmıştım ilk aşılamayı ama tutmadı.Cumartesi 2.yi yaptırdım bakalım tutacakmı,hayırlısını diliyorum..Bende senin gibi her hamile haberi aldığımda kendim hamile kalmışım gibi seviniyorum :))) Allah isteyen herkese nasip etsin..insallah tüm arkadaşların sonucu pozitif cıkar ben kasımda yaptırdım ilk aşılamamı sonuç olumsuz cok kötü oluyor insan zaten her ay büyük umutla bekliyoruz ama sonuc hüsran bide aşılama olunca insan dahada umutlamıyor olcagına inanıyor ama o kırmızı insanın hayatını karartıyor ben daha yeni yeni toparladım insallah bu arkadaşlar mutluluk cıglıgı atar.inanın her olumlu haberi benimmiş gibi seviniyorum acım hafifliyor güç buluyorum
teşekkür ederim hpericim... listede bu haliyle kalsın canım... net tarih belli olunca düzenleriz... zaten listeyi sürekli güncelliyorsun şekerim sağolasın:)))
senin aşılama tarihin benim test tarihim :))) Allah hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah..
hayır olsun canım. inşallah gercek olur bebişimiz gelir üzmeden annesini:) yok yok ihmal etmem sizi, bağımlı oldum valla, çok alıştım. iyiki varsınız canım:))
hoşbulduk canım.... naber nasılsın, dünden beri???
iim cnm ama sanırım benim kırmızılar geliyosen nasılsın?
bende iyiyim canım.... benimde canım heralde gelecek. adet oncesı belırtıler var. 2. asılama kapıda yani..... inşallah 2. tutar da gelir bebişimiz canım:)))
ama moralim bozuk değıl, iyiyim. hayırlısı tabiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?