bu kadın bara gidelim demişti gitmemiştim. arada odaya geliolar çay kahve laflıoz. oda bebiş istiomuş. dün oku dedim dimi sana.kaçırdın:roflol::roflol:
ayyyyyy en güzeli.süpriz yaparrr inşallaaaaaah. ben hep hamiş hissettim fos olduben hiç kendimi hamile hissetmiyorum yaaaaaaa:uhm:
hani olursam sanki aşılama olmamışım da süpriz olmuş gibi bişey olacak wallakaydirigubbakcemile2
evet rahim filmi cektiler iki tupte acikti hic aci yok merak etme sadece ilaci sikarken hafif bi adet krampi gibi bi kac saniye oda . tedirgin olunacak bisey degil canim
dusuk sebebsiz kesenin icinde olmustu bebis kanamam olmadi kurtajla aldilar tekrar olurmu filan dedim korkma tekrar olmasini gerektirecek bi durum yok dedi.
:bbo:
ohaoldumsmile ii yapmışsın .kolana bişey falan atarlardı ohaoldumsmile aaaaaa okudum yazını ama anlamamışım
:roflol::roflol::roflol: kız yok çok tatlı kadın. ama uymuyo kültür işte çok rahatlar. gece gitmişler bara bunun totosuna ellemişler ben de iiki gitmemişim dedim. cahmpii aaa orada bişey olmaz benim kocam ingiltereyi bilir gitseydin dimişti.:roflol::roflol:
canım avukatım ben. yeni uluslararası bi hukuk firmasına girdim. deniz hukuku üzerine eğitime gönderdiler beni 3 haftalık buraya. ama hiç sevemedim ingiltereyi:1no2:
hacer bişey daha sorcam sana ya. senin yumurtlamanda ve çatlamasında sorun yoktu dimi? ona rağmen ilaçla çoğaltıp çatlama mı yapıolar sana da?
badescim bende cevap vermek istiyorum bu soruya
canım çünkü bu uygulamanın sebebini anlamış değilim daha
benim ne catlama ne yumurtlama problemem var buna ragmen bile bile verdi dr
iğneyi hemde 150 mg başlattı şimdi var 10 yumurta ne yapacağını düşünüyor kara kara
olanda bize oluyor klomenle 3 4 yumurtam oluyordu zaten bunuda biliyordu anlamadım gitti
sorun yoktu canim hatta normalde kadinin ayda bir yumurtasi olurmus bazi aylarda da iki.
hatta benim ilk gittigimde doktora iki yumurtam vardi tesadufen biride bayagi olgundu.
iste bu ay igne kullandim 3tane yumurtam var simdi 19mm,17mm,17mm.
bide sorunda cikmiyor ikimizde de o yuzden asilamayi onerdi doktorum oyle iste...
:roflol: :roflol: :roflol: yine golü atmış şampi desene..:roflol: ay çok güldüm
orası disko diildir bişey olmaz orda dio bide daha inatla:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: delüüüüüüüüüüüüü
göbekten vurulan iğneler mi hacer. yumoş artırmak için?
badescim bende cevap vermek istiyorum bu soruya
canım çünkü bu uygulamanın sebebini anlamış değilim daha
benim ne catlama ne yumurtlama problemem var buna ragmen bile bile verdi dr
iğneyi hemde 150 mg başlattı şimdi var 10 yumurta ne yapacağını düşünüyor kara kara
olanda bize oluyor klomenle 3 4 yumurtam oluyordu zaten bunuda biliyordu anlamadım gitti
canım 1 senedir korunmasız olmadı rahim sol tarafta seroma su toplaması gibi bişey gördüler ve ilk önce anlaşılmadı ne olduğu. eğer enfeksiyonsa rahim filmi çekersek tüplerine dağılır die çekmedi direk yapalım aşılamayı dedi. sonra anlaşıldıki su toplaması enfeksiyon diil. şimdi çekme kararı aldı o yüzden. risk almak istemediler. ya kunuşup bastırcam bütün tutanlar kullanmış nie inat etti anlamıorumbadescim
ben senin drunu anlayamadım doğrusu
1.rahim filmi çektirmeden nasıl 2 aşılama yaptırabiliyor.
nasıl emin oluyor tüplerin açık olduğundan
hadi 1. yaptı 2.den önce rahim filmi istemeliydi diye düşünüyorum
2.aşılama yaptıranların çoğunda yumurta problemi yok ki
yine de ilaç kullanıyorlar şans artıyormuş drumdan duydum
benim itirazım rastgele doz vermelerine
drunla konuşmalısın bencede neden daha fazla şansın olmasın ki?
güngeçmioki neler öğreniorum. ya yine de 1 nere 3 yumurta nere. 1 tanede olmadı işte 2 tanesinde. işlemi neden iptal ediolarmış:uhm:aynen caniks ama 9. gunden sonra vurulmadim cunku 4 tane olmustu fazla gelisiyordu doktor igneleri vurulma dedi bugunde olctu iyi simdilik 3 tane buyuk yumurta var bugun adetten sonraki 12.gun 3.gun ben igneleri vurmaya baslamistim:)
bu arada burda en fazla 3 yumurta ile asilama yapiyorlar fazla oldumu islem iptal:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?