a.s cnm.evet ilk defa iğne kullanıyorum bu ay(menogon) kilo yapabilir cnm ama napalım bebiş için katlanıyoruz,zaten hamileykende alıcaz,doğumdan sonra veririz :) boşver düşünme sadece kilo yapsın ben ona razıyım başka yan etkiler olmasın inş.
teşekkür ederim canım çok soru sordum ama sonraki adetinide geç olmuştun demi benim 3 günlük bi gecikmem varda aşılamadan sonra normalmi acaba diye düşündüm
leyliko ne yaptı acabaa haber vermemiş???
leyliko kendisi gelmeden yazdığım için umarım bana kızmaz
merak ettiğinizi bildiğim için yazmak istedim
leylikonun degeri 5.47çıkmış kızlar
umarım geç tutunmadır
canım inşallah geç tutunmadır seninde dediğin gibi..
bu arada avatar resmindeki sen misin canımcım
leyliko kendisi gelmeden yazdığım için umarım bana kızmaz
umarım geç tutunmadır
evet canım benim
amaanladığın üzere begenmedim değiştirdim
resim arıyorum 2 saattir pcde doğrudüzgün bişey bulamadım
bu arada senin avatardaki??
bugün herkes kist diyor başka bişey demiyor alla alla
ececim yoktur bişeyin benimde adetim gecen ay 1 hafta gec geldi
heray 28 günde tıkır tıkır gelen adetim
aşılamanı önceki ay yaptırdıysan ondan kaynaklanıyordur
yada kür falan denediysen oda geciktiriyor
bunda üzülecek hiçmi hiç bişey yok tatlım
hayırlısıyla başlarsın işallah aşılamana
merhaba kızlar nasılsınız????hamile kalan varmı merak ettim
inşallah dediğin gibi olur yeni bir yılda hamilelik haberleri alırızmerhaba serengl.. iyiyiz canım yani ben iyiyim :))) keşke sana güzel bir haber verebilseydik..hala beklemede olan arkadaşlar var yada benim gibi aşılaması bu ay yapılacak arkadaşlar.... inşallah hepimiz yeni yıla göbişimizde bebişimizle gireriz
inşallah ,ama 5 in üzerine pozitif derler acaba yinelese testi yükselmiş olabilir??leyliko kendisi gelmeden yazdığım için umarım bana kızmaz
umarım geç tutunmadır
sinir yapma semicim bünyeni kötü etkileme..nefes egzersizi yap inan çok iyi geliyorkimse yok yine
kızlar 1-2 gündür çok gerginim.hani a deseler sinirlenip bağırıyorum b deseler ağlıyorum bi tuhafım yani
hayra alamettir işallaaaaaaaahhh:95:
belki olmuştur leyliko,geç döllenmedir aşılama sonrasındaki bi ilişki tutmuştur belki..maaleseff kızlar olmadı.. ama adet olacakmışım gibi hala bekliyorum(((
hayırlısı olsun inşallah,gönlünü ferah tut canm..kızlar ya ben bir türlü adet olup aşılamaya başlayamadım 5. günüm bugün test yapmayada korkuyorum ama yarına kadar olmazsam sabah yaparım artıkçok tırsıyorum çooooooooookkkkk
canım cok tebrık ederım bıtanem. allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın canım. önce karnında sonrada kucagında güle gül büyüt bebişimizi canım:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?