2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

doğru söylüyorsun cnm.kilolar verilir.inşllh emeklerimz boşa çıkmaz.benm cumartesi kontrolüm var.bakalım büyücekmi yumoşlar.yalnız benm anlamadğm birşey var.bana 3 kutu iğne verdi.bgn 1 kutu biticek.cumartesi vurulma kontrole gel dedi.diğerleri ne olcak.

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi|Sonuç
leyliko|1.deneme|26.11.2010|10.12.2010|
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010|
nurci|1.deneme|10.12.2010|21.12.2010|
REYHANgoker|2.deneme|13.12.2010|30.12.2010|
tume|2.deneme|18.12.2010|04.12.2010|
febe|2.deneme||07.12.2010|
semi|||19.12.2010|
masalcan|||19.12.2010|
ece1509|2.deneme||05.12.2010|
aska|2.deneme|||

teşekkür ederim canım çok soru sordum ama sonraki adetinide geç olmuştun demi benim 3 günlük bi gecikmem varda aşılamadan sonra normalmi acaba diye düşündüm

olurmu öyle şey canım istediğini sor
doğru hatırlıyorsun adetim 1 hafta gecikmişti

leyliko kendisi gelmeden yazdığım için umarım bana kızmaz
merak ettiğinizi bildiğim için yazmak istedim
leylikonun degeri 5.47çıkmış kızlar
umarım geç tutunmadır

canım inşallah geç tutunmadır seninde dediğin gibi..

bu arada avatar resmindeki sen misin canımcım

canım inşallah geç tutunmadır seninde dediğin gibi..

bu arada avatar resmindeki sen misin canımcım

evet canım benim
amaanladığın üzere begenmedim değiştirdim
resim arıyorum 2 saattir pcde doğrudüzgün bişey bulamadım
bu arada senin avatardaki??

kimse yok yine
kızlar 1-2 gündür çok gerginim. hani a deseler sinirlenip bağırıyorum b deseler ağlıyorum bi tuhafım yani
hayra alamettir işallaaaaaaaahhh:95:

cok haklisiniz kizlar daha 20 yasindayim 2 yildir korunmuyoruz 1 ameliyat gecirdim 1 yildir tedavi oluyoruz harsey bos cikiyo yaza kadar hic birsey yapmadan bekliyecem yazin turkiyeye gelip tup bebek yapacam ...herkes beklediyor ama ben piskolojikmen cok yiprandim heskes garip garip bakiyor sanki herkes ay yazik diyorlarmis gibi bakiyorlar ....esim cok uzuluror san ki hamileymisim gibi davraniyor...esim hep baskalarinin cocuklarinimi sevecek icim parcalaniyor galiba biraz dertlestim gibi oldu ...((

umarım geç tutunmadır

maaleseff kızlar olmadı.. ama adet olacakmışım gibi hala bekliyorum (((

evet canım benim
amaanladığın üzere begenmedim değiştirdim
resim arıyorum 2 saattir pcde doğrudüzgün bişey bulamadım
bu arada senin avatardaki??

semicim neden beğenmeyim hayatım çok tatlı çıkmışsın.. benim avatardaki de benim ama kaldıracağım bugün resmimi...
bu arada sinirliyim yazmışsın.. lütfen sakin ol.. sinirlilik hormonlarımızı etkiler canım.. herşey bir gün bizim içinde çok güzel olacak

teşekkürler beni rahatlattın.evet geçen ay aşılama yapılmıştı ve şu arı sütünden kullanmıştım.sanırım haklısın.7 gün gecikti.dün dr a gittim ultrasonla baktı kist yokmuş herşey normalmiş.mutlaka adet olursun bekle dedi.her ihtimale karşı beta hcg bakalım dedi.pazartesi baktırmıştım 0 çıkmıştı.dün tekrar bakıldı bu defa 0,8 çıktı.hiç anlam veremedim.dr hamilelik yok dedi.mayıs ayında bir arkadaşımın 10 gün gecikmişti test yaptırdı hatta ben yanında gittim,0,3 çıktı.onada hamilelik yok dendi,5 gün sonra hala adet olmamıştı tekrar test yaptırdı bu defa 144 çıktı.2 ay sonra doğumu var.acaba benimde böyle birşey mi diye ümitlendim doğrusu.ayın 15 nekadar bekliycem böylelikle 11 gün geçmiş olacak tekrar test yaptırcam.bellimi olur belki benim de 0,8 den bir artış başlar...ümitsiz olmuyor işte....

merhaba kızlar nasılsınız????hamile kalan varmı merak ettim

merhaba serengl.. iyiyiz canım yani ben iyiyim :))) keşke sana güzel bir haber verebilseydik..hala beklemede olan arkadaşlar var yada benim gibi aşılaması bu ay yapılacak arkadaşlar.... inşallah hepimiz yeni yıla göbişimizde bebişimizle gireriz

inşallah dediğin gibi olur yeni bir yılda hamilelik haberleri alırız allah hepimize nasip eder inşallah

kızlar ya ben bir türlü adet olup aşılamaya başlayamadım 5. günüm bugün test yapmayada korkuyorum ama yarına kadar olmazsam sabah yaparım artık çok tırsıyorum çooooooooookkkkk

umarım geç tutunmadır
inşallah ,ama 5 in üzerine pozitif derler acaba yinelese testi yükselmiş olabilir??
kimse yok yine
kızlar 1-2 gündür çok gerginim. hani a deseler sinirlenip bağırıyorum b deseler ağlıyorum bi tuhafım yani
hayra alamettir işallaaaaaaaahhh:95:
sinir yapma semicim bünyeni kötü etkileme..nefes egzersizi yap inan çok iyi geliyor
maaleseff kızlar olmadı.. ama adet olacakmışım gibi hala bekliyorum (((
belki olmuştur leyliko,geç döllenmedir aşılama sonrasındaki bi ilişki tutmuştur belki..
kızlar ya ben bir türlü adet olup aşılamaya başlayamadım 5. günüm bugün test yapmayada korkuyorum ama yarına kadar olmazsam sabah yaparım artık çok tırsıyorum çooooooooookkkkk
hayırlısı olsun inşallah,gönlünü ferah tut canm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…