2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

slm kızlar bugün kontrole gittim 3 tane yumoşum var inş güzelce büyürlerde aşılamamı güzelceeee yaparız,bebişimde gelir

cnm yumoşların durumuna göre belirliyo ilaçları.gittinmi kontrole nasılmış yumoşlar?

merhaba kızlar nasılsınız
hafta sonu düğünümüz vardı şimdide misafirim var
hiç giremedim
ama pek bir haber yok:26:
nasıl okuyacam o kadar sayfayı derkenn
3 günde 2 sayfa ilerlemiş topiğimiz kolay oldu

merhaba semicim.. maşallah senden de misafir hiç eksik olmuyor canım.. Allah geleni kesmesin.. bu arada düğününüz de hayırlı olsun

merhaba semicim.. maşallah senden de misafir hiç eksik olmuyor canım.. Allah geleni kesmesin.. bu arada düğününüz de hayırlı olsun

sağol canım
amca oğlumun düğünü vardı kurtları döktük

misafirlerimin çok özel müstakbel gelinimiz ve annesi var

ayy hala oynayasım var galiba

ahahaha alemsin semicim ya... anlaşılan düğün süper geçmiş ama kurtlar tam dökülememiş :)))) ben böyle mutlu günleri çok seviyorum ya... ohhhh ne güzel kafanı dağıtmışsın, pozitif enerjiyle dolmuşsun:))) arada düğünler lazım:)))

kızlarrr size bir sorum varr.belinize yakı yapıştırdınızmı hiç? annem bana dedi yapıştır iyi geliyomuş bende gittim eczaneden aldım ama yapıştırmadım önce size sormak istedim...
eğer bilginiz varsa söyleyin lütfen çünkü aşılamadan önce kullanmayı düşünüyorum..

ben bu ay yapıştırdım
2 gün kalması gerekiyor diye biliyorum
umarım faydası olur

bende bu aşılama yapmayı düşünmüştüm ama ihmal ettim,bence dene ne zararı olurki..deneyip hamile kalan var,gerçi ben bu tür şeylerin sadece birer vesile olduğuna inanıyorum ama olsun denemekten bir zarar gelmez..

kızlarrrrr sizleri çok özledim. nasılsınız? ne var ne yok? beni affedin giremiorum nete. ya uyuyorum, ya tıkınıyorum, ya işdeyim. inşallahhhhhhhhh güzel hbrler vardır. hepinizi çok seviyor ve Allaha emanet ediorum.

ben bu ay yapıştırdım
2 gün kalması gerekiyor diye biliyorum
umarım faydası olur
canım peki sen duydunmu hiç dneyen birinden olumlu sonuç alan olmuşmu yani?

ya işte ben çok pipirikliyim bu şimdi bele yapıştırınca sıcaklık veriyo ya acaba yumoşlara zarar verirmi emin olamıyorum, sanırım en iyiysi aşılamam tutumazsa denemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…