doğru söylüyorsun cnm.kilolar verilir.inşllh emeklerimz boşa çıkmaz.benm cumartesi kontrolüm var.bakalım büyücekmi yumoşlar.yalnız benm anlamadğm birşey var.bana 3 kutu iğne verdi.bgn 1 kutu biticek.cumartesi vurulma kontrole gel dedi.diğerleri ne olcak.
slm kızlar bugün kontrole gittim 3 tane yumoşum var inş güzelce büyürlerde aşılamamı güzelceeee yaparız,bebişimde gelir
slm kızlar bugün kontrole gittim 3 tane yumoşum var inş güzelce büyürlerde aşılamamı güzelceeee yaparız,bebişimde gelir
merhaba kızlarnasılsınız
hafta sonu düğünümüz vardı şimdide misafirim var
hiç giremedim
ama pek bir haber yok:26:
nasıl okuyacam o kadar sayfayı derkenn
3 günde 2 sayfa ilerlemiş topiğimiz kolay oldu
merhaba semicim.. maşallah senden de misafir hiç eksik olmuyor canım.. Allah geleni kesmesin.. bu arada düğününüz de hayırlı olsun
ayy hala oynayasım var galiba
Amin inşallah.ohh büyüsünler kocaman olsunlar sonrada çatır çatır çatlasınlar :))
kızlarrr size bir sorum varr.belinize yakı yapıştırdınızmı hiç? annem bana dedi yapıştır iyi geliyomuş bende gittim eczaneden aldım ama yapıştırmadım önce size sormak istedim...
eğer bilginiz varsa söyleyin lütfen çünkü aşılamadan önce kullanmayı düşünüyorum..
canım peki sen duydunmu hiç dneyen birinden olumlu sonuç alan olmuşmu yani?ben bu ay yapıştırdım
2 gün kalması gerekiyor diye biliyorum
umarım faydası olur
bende bu aşılama yapmayı düşünmüştüm ama ihmal ettim,bence dene ne zararı olurki..deneyip hamile kalan var,gerçi ben bu tür şeylerin sadece birer vesile olduğuna inanıyorum ama olsun denemekten bir zarar gelmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?