kızlarrr size bir sorum varr.belinize yakı yapıştırdınızmı hiç? annem bana dedi yapıştır iyi geliyomuş bende gittim eczaneden aldım ama yapıştırmadım önce size sormak istedim...
eğer bilginiz varsa söyleyin lütfen çünkü aşılamadan önce kullanmayı düşünüyorum..
canım bana da kaynanam yakı yapıştırdı belime etkili olur dediler ama ben bi faydasını görmedim bi de benim belimi çok yaktı iki gün zor dayandım kendiliğinden çıkması gerekiyo ve su değdirmemen lazım yaktığın bölgeye zor yani
ya hadi sonuç kısmında pozitifler görmek istiyorum bennnMÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi|Sonuç
leyliko|1.deneme|26.11.2010|10.12.2010|
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010|
nurci|1.deneme|10.12.2010|21.12.2010|
REYHANgoker|2.deneme|13.12.2010|30.12.2010|
tume|2.deneme|18.12.2010|04.12.2010|
febe|2.deneme||07.12.2010|
semi|||19.12.2010|
masalcan|||19.12.2010|
ece1509|2.deneme||05.12.2010|
aska|2.deneme|||
canım peki sen duydunmu hiç dneyen birinden olumlu sonuç alan olmuşmu yani?
ya işte ben çok pipirikliyim bu şimdi bele yapıştırınca sıcaklık veriyo ya acaba yumoşlara zarar verirmi emin olamıyorum, sanırım en iyiysi aşılamam tutumazsa denemek
burada topik vardı onunla ilgili bende bakmıştım bi ara
sana gönderim diye aradım ama bulamadım..
orada vardı yaptım hamile kaldım diyen bi sürü insan ama yinede dediğim gibi vesile olmuştur,zaten olacağı vardır denk gelmiştir..
evet cnm bencede vesile ama bazen aklıma takılmıyo değil hani sebebi yok ya acaba bişeleri düzeltiyomu gerçekten yani dr lar herşeyi bilemeyebilirler diye düşünüyorum ondan.keşke bulabilseydin bi bakardım hangi dönemde yapıştırmışlar,adetten öncemi sonramı acaba,gerçi bu aşılamam inş tutar ama tutmazsa denerim heralde nese cnm sağol.senin nsl gidiyo cnm varmı sancın falan?bide tatlım sen benim o adet tarihimi sil istersen o geçti artık bitti bile :)
evet cnm bencede vesile ama bazen aklıma takılmıyo değil hani sebebi yok ya acaba bişeleri düzeltiyomu gerçekten yani dr lar herşeyi bilemeyebilirler diye düşünüyorum ondan.keşke bulabilseydin bi bakardım hangi dönemde yapıştırmışlar,adetten öncemi sonramı acaba,gerçi bu aşılamam inş tutar ama tutmazsa denerim heralde nese cnm sağol.senin nsl gidiyo cnm varmı sancın falan?bide tatlım sen benim o adet tarihimi sil istersen o geçti artık bitti bile :)
anladım cnm teşekkür ederim.ben bu ay vazgeçtim yapıştırmam artık.
bu arada minecim sen ne durumdasın bu ay aramı verdin?
kızlar ya ben bir türlü adet olup aşılamaya başlayamadım 5. günüm bugün test yapmayada korkuyorum ama yarına kadar olmazsam sabah yaparım artıkçok tırsıyorum çooooooooookkkkk
selam semicim naber?
inşallah vesile olsun,yumurtlama günlerinde yapıştırılıyor değilmi??
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi|Sonuç
leyliko|1.deneme|26.11.2010|10.12.2010|
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010|
nurci|1.deneme|10.12.2010|21.12.2010|
REYHANgoker|2.deneme|13.12.2010|30.12.2010|
tume|2.deneme|18.12.2010|04.12.2010|
febe|2.deneme|||
semi|||19.12.2010|
masalcan|||19.12.2010|
ece1509|2.deneme||05.12.2010|
aska|2.deneme|||
canım ben geçtiğimiz pazartesi yapılır zannediyordum ama yumoşlar büyümemiş daha bu iğneyi gözüm tutmamıştı zaten sevmemiştik birbirimizi:76:yani yarın tekrar kontrol bu cuma olur artık heralde diye umut ediyorumya hadi sonuç kısmında pozitifler görmek istiyorum bennnBu arada reyhan ve nurci yaptırdımı aşılamasını?
bana ona benzer bişey yapıldı adetin 2. Günü çocuğu olmayanların olmuşmuşta kasık falan çekip sırtıma bişeyler sürdüler hani nerde çocuk:44:göremiyorum beno topiğin neredeyse tamamını okudum bende
nezaman yapıştırılacağının çokta önemli olmadığını söylüyorlardı
ya yumurtlamadan önceki 2 gün yada yumurtlama günlerinde yapıştırmışlardı
hamile kalanlarda vardı ama çok fazla değil
2 gün çıkmayacakmış
ben adet bitiminde 12 saat falan takabildim
yaa bulamadım ama şimdi bakarım iyice yakı ile hamile kalanlar gibi bir başlıktı..
yumurtlama zamanı yapıştırıyosun 2 gün çıkmıyor falan gibi bişilerdi..dur bakim bulursam yollarım hemen...
denemekten bir zarar gelmez sonuçta bu öyle saçma bir yöntem değil..
benim hiçbir belirtim yok yaa anlamadım gitti,çok çok nadiren karnım ağrıyor ama kısacık hemen geçiyor.geçen sefer daha çok sancım olmuştu..Hiçbirşey hissetmiyorum sabırla cumayı bekliyorum :)
tamam canım silerim hiç dikkat etmemişim.Diğer kızlarda hiç girmiyor,değişikliklerden haberimiz olmuyor..
canım ben haftasonu ankaraya gittim bi tüp bebek merkezine tavsiye üzerine hem pahalı geldi hemde tek başına kalmam gerekiyomuş açıkcası içime sinmedi eşimin halası istanbulda türker kavas diye bi doktora götürdü beni çok iyi bi doktor çok samimi muayene etti beni ben tüp bebek düşünüyodum gerek yok dedi cumartesi rahim filmi çekecek bakalım hayırlısı bu arada soğan suyunada başladım
canım ben geçtiğimiz pazartesi yapılır zannediyordum ama yumoşlar büyümemiş daha bu iğneyi gözüm tutmamıştı zaten sevmemiştik birbirimizi:76:yani yarın tekrar kontrol bu cuma olur artık heralde diye umut ediyorum
reyhancımmm benimde cuma veya cumaretsi olur diye düşünüyorum beraber gün sayarız artık :) benimde yarın kontrolüm var bakalım ne durumda yumoşlar inşş en ideal olurlarrr :)
arkadaşlar merhaba eşim nete girmeme izin vermiyor güya zararı olurmuş.bende bi fırsatını bulup girdim geçen cuma ilk aşılamamı oldum.sağda ve solda 2 yumurtam büyümüştü ama sağdaki birazdaha büyüktü aşılamam adetimin 18. günü yapıldı biraz geç büyüdülerde :)) sizce etkili olurmu sizlerin kaçıncı gün yapıldı merak ediyorum.ve o günden beri sağ kasığımda ciddi ağrı var.hala geçmedi normalmi.cevap yazamazsam teşekkür ederim herkese şimdiden...
cnm sen ozman arada fırsat buldukça gir ve bizi haberdar et merak ediyoruz çünkü :)hadi bakalım hayırlı olsun inşş bebişin tutunuır sana.cnm önemli olan yumurtanın büyüyüp çatlaması,bu kişiden kişiye de değişir benim ilk aşılamam 12.gün olmuştu. benimde aşılamadan sonra hep hafif bi ağrım olmuştu ama anlamadım neden belki spermlerle beraber havada giriyosa içeriye ondan olabilir diye düşünmüştüm.boşver bunlara çok takılma inş hayırlı haberini alırız senden.nezaman öğreneceksin sonucu cnm?
teşekkür ederim canım ederim tabiki inşallah güzel sonuçlar alırımda burdan herkese ilan ederim.valla kafama takmamaya çalışıyorum ama bazende aklıma geliyo napıyım.ya 12 gün sonra kan testine gel dedi doktorum. yani 22oluyo acaba gitmeden ben evde test yapsammı kararsızım belli olurmu acaba bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?