2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

hımm tamam canım sağol ozaman ben adetimin bi kaç gün geçmesini bekleyim öyle gidiyim.inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım sende kaç olmuştu en son senin yumoşların yoksa ilk kontrolmü birde neden korkuyosun anlamadım

cnm ben 2 gün önce gittim 13mm idi en büyüğü,yarın tekrar kontrolüm var,2.aşılama için gidiyorum,kontrolsüz şekilde çatlamasınki aşılama yapabilelim diye korkuyorum.

bende anlamadım gitti yumurtalarım dondu heralde ağır ağır büyüyor 2 günde bir doktor yollarındayım ilk aşılamam 1 kontrol sonra aşılama olmuştu bunda 6. Kontrole gittim ve 7. De cuma günü ama pazartesi günü olurmuş aşılamam yani adetiimin 20. Günü olacak anlamadım hayırlısı artık git gel sıkıldım valla bence hap iğneden daha etkili onu anladım şimdi 2 gün daha vurulacam :84:

ya ozaman benimkide bugün çatladımı yoksa anlamadım offf yaa

kızlar merhaba ben geldiiiim
nasılsınız. iyi haberler varmıııı:))))
hoşgeldin cnmmm:)

cnm ya hayırlısıyla olsunda yavaş olsun.benimde bugün adetimin 9.günü bi akıntı geldi ödüm koptu çatladımı yopksa diye,acaba iğneler bana ağırmı geldi daha 9.gün bugün anlamadım :44:

iyi akşamlar arkadaşlar.
benım adet tarıhım 19'du. 12'de gelı benım kırmızılar. bugun dr'ya gıttım kıst fılan yokmus. puregon ve yanında serophene tb. verdı, başladım. 2. asılama ıcın tedavıye basladık. inşallah bu ay yumoşlar kendi kendine çatlamazda aşılamam yapılır. 2. aşılama da tutmazsa tüp bebek yapıcaz önümüzdeki ay. hayırlısı herkezın hakkında inşallah.

kızlar merhaba ben geldiiiim
nasılsınız. iyi haberler varmıııı:))))

hoşgeldin tatlım
şu an sadece nurci aşılamasını yaptırdı reyhanla febede iğnelere devam ediyor
gelecek sırasıyla güzel haberler işallah
sen nesılsın adet tarihimiz aynıydı benim adet agrılarım başladı sende ne var ne yok

ya ozaman benimkide bugün çatladımı yoksa anlamadım offf yaa
canım üzme kendini.drun tahmin eder ne zaman çatlayacağını erken çatlama ihtimali olsaydı seni bugün çağırırdı aksi bile olsa bundada vardır bir hayır diye düşün febecim

bugün gitim canım daha 13 mm olmuş pazartesi yaparız aşılamanı dedi doktorum bakalım inşallah tutarda bu çilelere değer

diğer msjında yazmışsın bu yumurtalar dondu herhalde diye çok güldüm canım ya
rabbim senide güldürsün sıcak tut kendini canım buzları çözünsün
işallah hepimizin uğraşlarına değecek

canım benım belırtılerım taaaa ne zamandan berı vardı ve 12 geldı kırmızılar. bende başladım iğnelere bakalım bu ay e olacak sonumuz. daha iyiyim benu ay. aşılama için hazır hıssedıyorum kendımı ve moralımde gayet düzgün. bugun dr konustm bu ay tutmazsa tüp bebek yapmaya karar verdik. ben dedim dr. bu ay deneyelim olmazsa tüp bebek yapabılırmıyız dedım. oda yapalım dedı bakalım hayırlısıdır ınsallah. allah hepımızın yüzümüğze baksın inşallah.
sen nasılsın bu arada, iyimisin canım?

aa canım sen başlamışsın bile tedavine
önceki ay normalden 1 hafta geçmi geldi adetin bu ay normal tarihine dönmüşe benziyor
bende de öyle olurmu acaba
tedavinde hayırlı olsun tatlım hayırla sonuçlansın işallah
hepiniz benden öncesiniz ben en sona kaldım yaa:84::84:

benimde 2 gündür ağrılarım başladı canım
aslında umutluydum bu ay azda olsa bir tuhaflık vardı üzerimde hayra yormuştum
ama maalesef eminim adet olacagımdan
çünkü her ay olduğu gibi aynı günlerde aynı ağrıları yaşıyorum
ne yapalım hayırlısı diyorum

ama asıl sorunum başka bu ay aşılama yaptırmam lazım bir ayı boşa geçirdim zaten
ama ben aşılama yaptırmak istemiyorum nedenlerini bilmiyorum
sadece istemediğimi biliyorum ve bu fikrimi değiştirmem lazım kısa sürede ki bu ay tedaviye başlayabileyim

valla benım 7 gün erken geldibu ay. normalde 16 beklıyodum ama 12 geldı benımkıler. benım hıc umudum yoktu zaten bu ay için, beklıyodum. sagolsun hıc bekletmeden geldı. bende bu ay yaptırmayalım dedım ama eşim yaptıralım dedı bos gecmesın. bıraz kendımızı toparlıyalım dedım madı manevı. zaman kaybetmeyelım yaptıralım dedı. bende bugun gıttım ve aladım ıste ıgneler. bu ay bıde serophene verdı puregonunyanında 5 gun ıcıcem, iğnelere ise 10 gün filan devam ederım heralde fazla yaptırabılır. yumosların buyumesıne bağlı.
sen nıye dusunuyosun kı boyle bıseyı. bır an once yapılsn asılamalar bebıslerın mujdelerını alalım. zaman gectıkce hem sınırlerımız ıyc yıpranıyo hemde umutlarımız tükeniyo bitanem. tabıkı sen önemlisin, hissetıklerın onemlı hayırlısı canım hakkında. adet olursan kı inşallah olmazsın ozaman kararın degısır belkı canım.

sağol canım bakalım belki değişir fikrim ama
şu an ki ruh halime göre birinin beni çekiştire çekiştire götürmesi gerekecek dra
serephone ne işe yarıyormuş canım

sağol canım bakalım belki değişir fikrim ama
şu an ki ruh halime göre birinin beni çekiştire çekiştire götürmesi gerekecek dra
serephone ne işe yarıyormuş canım

seophene de yumoşların buyumesını sağlıyomus canım. ben aşılamadan once 3-4 ay serophene kullandım ama ıse yaramadı. gerçı puregondan daha iyi sonuç alıyodum ondan canım. her içtiğimde çifter çifter yumoslarım oluyodu ama tutmadı. 2 aydır kullandım puregonu aklımın bı ucunda vardı caba serophenede kullansamı puregonun yanında dıye. ama dr bı bıldıgı vardır dıye dusunuyodum belkı zararı olur dıye vermıyodur dıyodum ama demekkı zararı yokmus verdıgıne gore. dur bakalım ıkısını bırden kullanınca belkı ıyı bır sonuc alırız ne malum. belkıde tutar bu ay . inşallaaaaahh

işallah olacak bu sefer masalcm
ama senin yumoş problemin varmıydı ki
aşılamanda kaç yumoşun olmuştu
hem hap hem iğne çok olmasın sonra 3üz 4üz falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…