maalesef cnm idrarda çıkmıyo hemen,önce kana sonra idrarar geçtiği için o hormon önce kanda gözüküyo.idrarda gözükmesi için en az 18-19 gün geçmesi lazım.seni çok iyi anlıyorum çünkü aynılarını yaşadım ve yaşıyorum.inş hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz cnm.benimde yarın kontrolüm var bakalım yumoşlar ne alemde ama bugün çok akıntım var çatladılarmı yoksa diye korkuyorumm
hımm tamam canım sağol ozaman ben adetimin bi kaç gün geçmesini bekleyim öyle gidiyim.inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım sende kaç olmuştu en son senin yumoşların yoksa ilk kontrolmü birde neden korkuyosun anlamadım
cnm ben 2 gün önce gittim 13mm idi en büyüğü,yarın tekrar kontrolüm var,2.aşılama için gidiyorum,kontrolsüz şekilde çatlamasınki aşılama yapabilelim diye korkuyorum.[/QU
anladım canım benimde ilk kont.10 mm di iki gün sonra 13 mm oldu 2 gün sonrada hiç umudum yokken 20 mm olmuştu hemen iğneyi vuralım dedi doktor ve iğneden 48 saat sonra yaptılar aşılamamı aşılamadan bir kaç saat sonra benimde beyaz bir akıntım olmuştu.ozaman çatladığını anladım
bende anlamadım gitti yumurtalarım dondu heralde ağır ağır büyüyor 2 günde bir doktor yollarındayım ilk aşılamam 1 kontrol sonra aşılama olmuştu bunda 6. Kontrole gittim ve 7. De cuma günü ama pazartesi günü olurmuş aşılamam yani adetiimin 20. Günü olacak anlamadım hayırlısı artık git gel sıkıldım valla bence hap iğneden daha etkili onu anladım şimdi 2 gün daha vurulacam :84:arkadaşlar merhaba eşim nete girmeme izin vermiyor güya zararı olurmuş.bende bi fırsatını bulup girdim geçen cuma ilk aşılamamı oldum.sağda ve solda 2 yumurtam büyümüştü ama sağdaki birazdaha büyüktü aşılamam adetimin 18. Günü yapıldı biraz geç büyüdülerde :)) sizce etkili olurmu sizlerin kaçıncı gün yapıldı merak ediyorum.ve o günden beri sağ kasığımda ciddi ağrı var.hala geçmedi normalmi.cevap yazamazsam teşekkür ederim herkese şimdiden...
anladım canım benimde ilk kont.10 mm di iki gün sonra 13 mm oldu 2 gün sonrada hiç umudum yokken 20 mm olmuştu hemen iğneyi vuralım dedi doktor ve iğneden 48 saat sonra yaptılar aşılamamı aşılamadan bir kaç saat sonra benimde beyaz bir akıntım olmuştu.ozaman çatladığını anladım
hoşgeldin cnmmm:)kızlar merhaba ben geldiiiim
nasılsınız. iyi haberler varmıııı:))))
bende anlamadım gitti yumurtalarım dondu heralde ağır ağır büyüyor 2 günde bir doktor yollarındayım ilk aşılamam 1 kontrol sonra aşılama olmuştu bunda 6. Kontrole gittim ve 7. De cuma günü ama pazartesi günü olurmuş aşılamam yani adetiimin 20. Günü olacak anlamadım hayırlısı artık git gel sıkıldım valla bence hap iğneden daha etkili onu anladım şimdi 2 gün daha vurulacam :84:
ben buradayım canım
bugün gitim canım daha 13 mm olmuş pazartesi yaparız aşılamanı dedi doktorum bakalım inşallah tutarda bu çilelere değerhoşgeldin cnmm :) seninde kontrolün yarındı dimi cnm?
kızlar merhaba ben geldiiiim
nasılsınız. iyi haberler varmıııı:))))
canım üzme kendini.drun tahmin eder ne zaman çatlayacağını erken çatlama ihtimali olsaydı seni bugün çağırırdı aksi bile olsa bundada vardır bir hayır diye düşün febecimya ozaman benimkide bugün çatladımı yoksa anlamadım offf yaa
bugün gitim canım daha 13 mm olmuş pazartesi yaparız aşılamanı dedi doktorum bakalım inşallah tutarda bu çilelere değer
hoşgeldin tatlım
şu an sadece nurci aşılamasını yaptırdı reyhanla febede iğnelere devam ediyor
gelecek sırasıyla güzel haberler işallah
sen nesılsın adet tarihimiz aynıydı benim adet agrılarım başladı sende ne var ne yok
canım üzme kendini.drun tahmin eder ne zaman çatlayacağını erken çatlama ihtimali olsaydı seni bugün çağırırdı aksi bile olsa bundada vardır bir hayır diye düşün febecim
diğer msjında yazmışsın bu yumurtalar dondu herhalde diye çok güldüm canım ya
rabbim senide güldürsün sıcak tut kendini canım buzları çözünsün
işallah hepimizin uğraşlarına değecek
iyi akşamlar arkadaşlar.
benım adet tarıhım 19'du. 12'de gelı benım kırmızılar. bugun dr'ya gıttım kıst fılan yokmus. puregon ve yanında serophene tb. verdı, başladım. 2. asılama ıcın tedavıye basladık. inşallah bu ay yumoşlar kendi kendine çatlamazda aşılamam yapılır. 2. aşılama da tutmazsa tüp bebek yapıcaz önümüzdeki ay. hayırlısı herkezın hakkında inşallah.
benimde 2 gündür ağrılarım başladı canım
aslında umutluydum bu ay azda olsa bir tuhaflık vardı üzerimde hayra yormuştum
ama maalesef eminim adet olacagımdan
çünkü her ay olduğu gibi aynı günlerde aynı ağrıları yaşıyorum
ne yapalım hayırlısı diyorum
ama asıl sorunum başka bu ay aşılama yaptırmam lazım bir ayı boşa geçirdim zaten
ama ben aşılama yaptırmak istemiyorum nedenlerini bilmiyorum
sadece istemediğimi biliyorum ve bu fikrimi değiştirmem lazım kısa sürede ki bu ay tedaviye başlayabileyim
sağol canım bakalım belki değişir fikrim ama
şu an ki ruh halime göre birinin beni çekiştire çekiştire götürmesi gerekecek dra
serephone ne işe yarıyormuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?