işallah olacak bu sefer masalcm
ama senin yumoş problemin varmıydı ki
aşılamanda kaç yumoşun olmuştu
hem hap hem iğne çok olmasın sonra 3üz 4üz falan
bende ikiz istiyorummmmmmmm:84::84::84::84::84::84:
biri kız biri erkekohh ne güzel olurdu ikisi birden çıkardı aradan
bide 2.kez hamile kalmaya çalışmazdık
tek taşla iki kuş
of off bizim için bu kadar zorken
birde korunuyordum hamile kaldım diyenler var
nası yani????oluyorum
tabiki çok mümkün ama artık bana mucize gibi geliyor ondan sasırıyorum sanırım
of off bizim için bu kadar zorken
birde korunuyordum hamile kaldım diyenler var
nası yani????oluyorum
tabiki çok mümkün ama artık bana mucize gibi geliyor ondan sasırıyorum sanırım
ikinci aşılamaya başlayan arkadaşlara imreniyorum.ben hala adet olmadım.bugün 40.günüm.güya 5 aralık ta olacaktm.beta hcg 0,8 çıkmıştı cuma günü.(6 gün önce)acaba ümitlensem mi gebelik varmı diye.tekrar beta hcg baktırmaya korkuyorum.0 görmekten nefret ediyorum.adet olacağıma dair en ufak belirti yok.sadece 3 gün önce şiddetli bel ağrısı çektim akşama kadar.hatta tamam bugün olurum herhalde dedim ama hala gelen giden ağrı hiçbirşey yok.eğer gebelik yoksa adet olacaksam biran önce olsam da 2. aşılama için ben de gün saysam.....
iyi akşamlar canım nasılsın
Hayırlı olsun inşallah aşılaman,güzel haberini bekliyoruz..Kendini fazla yorma bu dönemde..arkadaşlar merhaba eşim nete girmeme izin vermiyor güya zararı olurmuş.bende bi fırsatını bulup girdim geçen cuma ilk aşılamamı oldum.sağda ve solda 2 yumurtam büyümüştü ama sağdaki birazdaha büyüktü aşılamam adetimin 18. günü yapıldı biraz geç büyüdülerde :)) sizce etkili olurmu sizlerin kaçıncı gün yapıldı merak ediyorum.ve o günden beri sağ kasığımda ciddi ağrı var.hala geçmedi normalmi.cevap yazamazsam teşekkür ederim herkese şimdiden...
hayırlı uğurlu olsun inşallah.Bende 2.tutmazsa tüp bebek düşünüyorum 30 yaşındayım artık fazla vakit kaybetmek istemiyorum....Ama inşallah gerek kalmadan hepimiz kavuşuruz minik yavrularımıza..iyi akşamlar arkadaşlar.
benım adet tarıhım 19'du. 12'de gelı benım kırmızılar. bugun dr'ya gıttım kıst fılan yokmus. puregon ve yanında serophene tb. verdı, başladım. 2. asılama ıcın tedavıye basladık. inşallah bu ay yumoşlar kendi kendine çatlamazda aşılamam yapılır. 2. aşılama da tutmazsa tüp bebek yapıcaz önümüzdeki ay. hayırlısı herkezın hakkında inşallah.
aspirin gibi kan sulandırıcı birşeyler içsen sökülmesine yardımcı olur belki,yada yürüyüş falan yapsan hızlı hızlı belki harekette etkili olur..evet arkadaşlar herzamanki gibi 0...çok canım sıkkın.ne zaman adet olucam da 2. aşılamaya başlıycam ??biliyorum o da olmayacak.yaptırsak ve bu aşamayı da geçsek te tüp bebeğe başlasak...
aramıza hoşgeldin,aşılaman hayırlı uğurlu olsun...İnşallah yavrun sıkı sıkı tutunsun sana..Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katıldım. 9 aralık perşembe günü ilk aşılamamı oldum ,bugün progesteron testimi yaptırdım sonuç 44 doktorum çok iyi dedi ama günler geçmek bilmiyor ....
herkese bol şans diliyorum...
Hayırlı olsun inşallah aşılaman,güzel haberini bekliyoruz..Kendini fazla yorma bu dönemde..
Benim ilk aşılamamda 11.gün yapılmıştı bu seferde 12.gün yapıldı. Doktorun takip etmiştir zaten sonuçta her kadın farklı dönemlerde yumurtluyor,bence en uygun zamanda yapılmıştır aşılaman için rahat olsun..Bende pek ağrı olmadı bence doktoruna danış en doğru cevabı ondan alırsın,çünkü ciddi ağrı var diyorsun..
hayırlı uğurlu olsun inşallah.Bende 2.tutmazsa tüp bebek düşünüyorum 30 yaşındayım artık fazla vakit kaybetmek istemiyorum....Ama inşallah gerek kalmadan hepimiz kavuşuruz minik yavrularımıza..
aspirin gibi kan sulandırıcı birşeyler içsen sökülmesine yardımcı olur belki,yada yürüyüş falan yapsan hızlı hızlı belki harekette etkili olur..
moralini bozma canım hepimiz aynı hayalkırıklığını yaşıyoruz,inşallah birgün son bulacak ve bizde o değeri yüksek göreceğiz,Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin,tez zamanda kavuşalım kuzucuklara.
aramıza hoşgeldin,aşılaman hayırlı uğurlu olsun...İnşallah yavrun sıkı sıkı tutunsun sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?