2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

işallah olacak bu sefer masalcm
ama senin yumoş problemin varmıydı ki
aşılamanda kaç yumoşun olmuştu
hem hap hem iğne çok olmasın sonra 3üz 4üz falan

sanmıyorum canım. benım ıkı yumurta vardı bırı sagd bırı solda olmak uzere. amasagdakı uyumustu soldakı cok kucuk kalmıstı asılamada. yanı tek yumurtuyorm ben. hatta sasırıyorum kımısı 6-7 tane var dıyo ya bendemı problem dıyorum ama dr sordum yok problem dedı cnım.baklım hayırlısı olur ınsallah. ben zaten ikiz ıstıyorum olur ınsalah:)))

bende ikiz istiyorummmmmmmm:84::84::84::84::84::84:
biri kız biri erkek ohh ne güzel olurdu ikisi birden çıkardı aradan
bide 2.kez hamile kalmaya çalışmazdık
tek taşla iki kuş

bende ikiz istiyorummmmmmmm:84::84::84::84::84::84:
biri kız biri erkek ohh ne güzel olurdu ikisi birden çıkardı aradan
bide 2.kez hamile kalmaya çalışmazdık
tek taşla iki kuş

evet tatlım. zaten bızım ıcın zor bı ıs hamıle kalmak. ikinci çocuk içinde bı bukadar daha cok zor gelır emınım. allahın gücüne gitmesın ama allahım sesımızı duysun inşallaaaah.

of off bizim için bu kadar zorken
birde korunuyordum hamile kaldım diyenler var
nası yani????oluyorum
tabiki çok mümkün ama artık bana mucize gibi geliyor ondan sasırıyorum sanırım

nası yani????oluyorum

aynen canım sana cok katılıyorum.bende hayretle bakıyorum valla. bılseydım bende hıc bastan korunmazdım. sımdı dıyorumkı 2 snem bosa gıtmıs ve bosuna hormon yuklemısım. bastan bılseydık sımdıye belkı olmustu melegım kucagımdaydı. amaaaaan neye ne nasıp boyleymıs. saglıgımız olsun olur bebısımızde gec ama sonucu guzel olacak ınsallaaaah.

ikinci aşılamaya başlayan arkadaşlara imreniyorum.ben hala adet olmadım.bugün 40.günüm.güya 5 aralık ta olacaktm.beta hcg 0,8 çıkmıştı cuma günü.(6 gün önce)acaba ümitlensem mi gebelik varmı diye.tekrar beta hcg baktırmaya korkuyorum.0 görmekten nefret ediyorum.adet olacağıma dair en ufak belirti yok.sadece 3 gün önce şiddetli bel ağrısı çektim akşama kadar.hatta tamam bugün olurum herhalde dedim ama hala gelen giden ağrı hiçbirşey yok.eğer gebelik yoksa adet olacaksam biran önce olsam da 2. aşılama için ben de gün saysam.....

nası yani????oluyorum

aynen semicim banada mucize gibi geliyo,hamileyim diyenlere tuhaf tuhaf bakmaya başladım..

ececim stres yapma bence hemen bi idrar testi al ve yap eğer varsa idrardada çıkar artık 40.gün olmuş yani.inşşş bebiş vardır tatlım aşılamaya gerek kalmaz

az önce kan tahlilini verdim.1 saat sonra belli olacak.heyecan var vallaa.gerçi ben negatiflere alışkınım...kesin o nefret ettiğim 0 rakamını görürüm birazdan...

evet arkadaşlar herzamanki gibi 0...çok canım sıkkın.ne zaman adet olucam da 2. aşılamaya başlıycam ??biliyorum o da olmayacak.yaptırsak ve bu aşamayı da geçsek te tüp bebeğe başlasak...

Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katıldım. 9 aralık perşembe günü ilk aşılamamı oldum ,bugün progesteron testimi yaptırdım sonuç 44 doktorum çok iyi dedi ama günler geçmek bilmiyor ....
herkese bol şans diliyorum...

hoşgeldin canım
işallah pozitif sonuç alırsın
bugün 7.gün yaptırdığın test hakkında bilgi verirmisin
ben öyle bir test yaptırmamıştım arkadaşlardanda duymadım

iyi akşamlar canım nasılsın

iyiyim canım da. sanki ilaçların yan etkısımı mıdem bulanıyo ve basım donuyo nıyeyse. ikisi birden agırmı geldi acaba, anlmadımkı. bakalım 1-2 gün daha daynanmam lazım.
semicim bısey sorucam canım sana. folık asıt kllanıyomusun sen? yanetkısı fılan oluyomu sende? ben içince yerımden kalkamıyorum feci bir baş dönmesi yapıyo bana dr soyledım 2 günde bir iç dedi ama kötü oluyorum, içmiyorum.((

Son düzenleme:
masalcm
şuan kullanmıyorun ilk hamile kalmak istediğim dönem kullanmıştım
baktım yakın bir tarihte hamile kalamayacam bende bıraktım
yan etkisi olup olmadığını hatırlayamıyorum
sendeki yan etkiler ben yasmin kullandığım zaman olmuştu
geçmiş olsun canım

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi|Sonuç
leyliko|1.deneme|26.11.2010|10.12.2010|
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010|
nurci|1.deneme|10.12.2010|21.12.2010|
REYHANgoker|2.deneme|13.12.2010|30.12.2010|
tume|2.deneme|18.12.2010|04.01.2011|
febe|2.deneme|||
semi|||19.12.2010|
masalcan|||19.12.2010|
ece1509|2.deneme||05.12.2010|
aska|2.deneme|||

Hayırlı olsun inşallah aşılaman,güzel haberini bekliyoruz..Kendini fazla yorma bu dönemde..
Benim ilk aşılamamda 11.gün yapılmıştı bu seferde 12.gün yapıldı. Doktorun takip etmiştir zaten sonuçta her kadın farklı dönemlerde yumurtluyor,bence en uygun zamanda yapılmıştır aşılaman için rahat olsun..Bende pek ağrı olmadı bence doktoruna danış en doğru cevabı ondan alırsın,çünkü ciddi ağrı var diyorsun..
hayırlı uğurlu olsun inşallah.Bende 2.tutmazsa tüp bebek düşünüyorum 30 yaşındayım artık fazla vakit kaybetmek istemiyorum....Ama inşallah gerek kalmadan hepimiz kavuşuruz minik yavrularımıza..
evet arkadaşlar herzamanki gibi 0...çok canım sıkkın.ne zaman adet olucam da 2. aşılamaya başlıycam ??biliyorum o da olmayacak.yaptırsak ve bu aşamayı da geçsek te tüp bebeğe başlasak...
aspirin gibi kan sulandırıcı birşeyler içsen sökülmesine yardımcı olur belki,yada yürüyüş falan yapsan hızlı hızlı belki harekette etkili olur..
moralini bozma canım hepimiz aynı hayalkırıklığını yaşıyoruz,inşallah birgün son bulacak ve bizde o değeri yüksek göreceğiz,Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin,tez zamanda kavuşalım kuzucuklara.
aramıza hoşgeldin,aşılaman hayırlı uğurlu olsun...İnşallah yavrun sıkı sıkı tutunsun sana..

teşekkür ederim bitanem. amin hayılısı ne ise rabbım onu versın hepımıze. bende 30 yaşındayım ve senınle aynı düşünceleri paylaşıyorum canım. 2. ttmazsa hemen tüp bebeğe geçicem, nasıp allah hayırlısını versın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…