2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

teşekkr edrim canım. zaten bende bıraktım içmiyorum artık. çünkü ayağa kalkamıyorum. yer ayağımın altından kayıyo sanki. o yüzden bıraktım valla.

Amin canım amin.. O da daha zor bir süreç aşılama gibi kolay değil,allah hem maddi hem manevi güç versin bize.

folik asiti sormuşsun ben içmeye başladım bu aşılama sonrası geçen sefer aklıma gelmemişti :)) ilk hamile kalmayı planladığım zaman ki bu yaklaşık 2 sene öncesi demek :)) başlamıştım folik asite 6 ay içtim sonra baktım olmuyor bıraktım..Ama 2.aşılamadan umutlu olduğum için hemen başladım tekrar ama bugün karın ağrılarım ve regli belirtilerim başladı o yüzden tutmadığını hissediyorum..Yapıcak birşey yok hayırlısı buymuş diye avutuyoruz kendimizi..Denemeye devam :)

kesinlikle canım. pes etmek yok. meleklerımıze kavusana kadar durmak yok tatlım. evet daha zordur tüp bebek kesinlikle. benim bildiğim aşılamadan tek farkı yumurtların toplanıp dşarda döllenme yapılması. yumurtalar toplanıkende anestezi altnda yapılıyomuş. döllendıkten sonrada rahime yerlestırılıyomuş. ben duyduğum kadarıyla böyle. değişik bişeylerde duymak ıstemıyorum daha zorda olabılır, eğer daha zor daha agrılı bı ıslem ıse bıle duymak ıstemıyorum yaşayıca görürüm diye düşünüyorum.çünkü kafaya koydum yaptırıcam tüp bebeği. gerçi belki bunları düşünmek daha erken ve yanlıs olabılır ama ben böye düşünüyorum. hayırlısı olsun hepimizin hakkında. artık yeter etraftanda sıkıldım insanların çenelerinden. bakacak olan biz, büyütecek olan biz elaleme ne oluyosa sadece konuşup sinirlendirmekle meşgüller. neys cok konuştum ben biraz susayım demiii:))))

hıı bu arada canım ben folık asıdı ıcmek ıstıyorum.ıcmezsen bebgıme zarar verırım dıye dusunuyorum. ama ıcersemde ben cok kotu oluyorum elım ayagım tıtrıyo, basım fecı bır sekılde donuyo ,bı garıp oluyorum. arada içiyorum bu kadar şıkayetıme ragmen. nelere katanıyoruz allahım duysun sesımızı:))))

bugün arkadaşlarla toplandık
bir arkadaşımın 1 çocoğu vardı bugün müjde verdi hamile ymiş
hamile hemde doğal yoldan ikizzzzzzzz
sonra eve geldim arkadaşımı arayayım dedim taa liseden en son 2 kızı vardı
meger şimdide hamileymiş 8 aylık
rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin
bizede nasip etsin

amiiiiiiiiiiiiin inşallaaaaaaaaaaaaaaaaah

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi|Sonuç
leyliko|1.deneme|26.11.2010|10.12.2010|
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010|Negatif
nurci|1.deneme|10.12.2010|21.12.2010|
REYHANgoker|2.deneme|13.12.2010|30.12.2010|
tume|2.deneme|18.12.2010|04.01.2011|
febe|2.deneme|||
semi|||19.12.2010|
masalcan|||19.12.2010|
ece1509|2.deneme||05.12.2010|
aska|2.deneme|||

pericim benimde 2. aşılamam olacak başladım iğnelere canım. haftaya carsamba belli olacak hangı gün yaptıracagım. bat'de 12 ocak canım. belli olsun tarıhım yıne yazarım ben. sen nasılsın bu arada. hersey yolundamı???

pericim negatifi gördüm sonuç kısmında off çok üzgünüm

kızlar dün gittim kontrole ben çatladılarmı diye düşünürken daha yeterince büyümediklerini gördüm.bi tanesi 13 diğeride 15mm.
2 tane daha iğne verdi.cumarteside kontrole çağırdı tekrar.pazartesi veya salı yaparız dedi.doktorada dedim iğneler yavaşlattı yumurtalarımı hapla daha çabuk büyümüştü,olsun bu daha güzel sonuç verecek dedi...

kızlar sizin endometrium'unuzu ölçtümü doktorunuz?

hoşgeldin canım
işallah pozitif sonuç alırsın
bugün 7.gün yaptırdığın test hakkında bilgi verirmisin
ben öyle bir test yaptırmamıştım arkadaşlardanda duymadım
bende o testin çatlatma iğnesinden önce bakıldığını biliyorum o değere göre saat verip iğne yapmamı söylemişlerdi neyse her doktor farklı yöntemler uyguluyor galiba:94:
evet doğru duymuşssun canım azim öyle pes etmek falan yok boşver milleti sen takma konuşup dursunlarbiz morallerimizi bozmalarına izin vermemeliyiz çevrendeki insanları bu tedavi sürecinde biraz ele seni anlayan kişilerle daha fazla vakit geçirmeye çalış canım bak burada ne kadar rahatız benim bir tanıdığım 4 kez tüp bebek yaptırdı 4 düde tuttu fakat 3 ü düşükle sonuçlandı şimdi 4. ü iyi durumda inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşur bebeğine bizde bilemeyiz daha ne kadar yol olduğunu önümüzde sabırla bekleyeceğiz bitanem sen yine bunalımlara girmişssin rahatla biraz
aynı durumdayız canım ben 13.de olur diye düşünürken bir türlü yumurtalarım büyümedi bende doktoruma dedim hap daha iyiydi sanki diye oda bana bu haptan zahmetli biraz dedi neyse ne yapalım geç olsun güç olmasın bugün kontrole gittim 2 günde 13 mm den 17 ye yükselmiş bugünde son iğnemi vurdurup yarın sabah progestron tahlili yaptıracağım akşamada çatlatma iğnem olur pazarteside aşılamam sonundaaaaaaaaa2 haftadır bunun gibi gezdim Neydi o be neyse bir yaptırsamda hayırlısıyla tutar inşallah.
pericim negatifi gördüm sonuç kısmında off çok üzgünüm

canım benim ne olur üzülme bitanem ama üzülmemek elde değil biliyorum ama bizimde yazgımız bu yüce rabbim deniyor sabrımızı inşallah karşılığını göreceğiz canım öpüyorum seni

pericim diyecek birşey bulamıyorum
üzgünüm elimizden bişey gelmiyor maalesef
rabbimin takdiri isyan etmeyecez sabır sabır sabır

maaşallah canım ne sabırlı yumurtaymış seninkliler deçatlayamadılar gitti

reyhancım peşinden geliyorum beraber gün sayarız artık,artık pozitifler görelim şu topicte yaa umut olalım birbirimize inşş..

pericim üzülme lütfen olana kadar yılmak yokk!

semicim aslında bugün 11.günüm normal ama ben biraz sabırsızım bide geçen seferkinde hap kullanmıştım,daha hızlı büyümüştü 12.günümde yapılmıştı aşılamam.bu seferki yavaş olsun tam olsun inşşşş :)

evet arkadaşlar herzamanki gibi 0...çok canım sıkkın.ne zaman adet olucam da 2. aşılamaya başlıycam ??biliyorum o da olmayacak.yaptırsak ve bu aşamayı da geçsek te tüp bebeğe başlasak...

ececim stres yapma lütfen,stresten olamıyo olabilrsin.

canım hayırlı olsun inş bebişin seninledir,güzel haberlerini bizmle paylaşırsın inş,bizi habersiz bırakma ok? progesteron testi neyi gösteriyo cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…