masalcm
şuan kullanmıyorun ilk hamile kalmak istediğim dönem kullanmıştım
baktım yakın bir tarihte hamile kalamayacam bende bıraktım
yan etkisi olup olmadığını hatırlayamıyorum
sendeki yan etkiler ben yasmin kullandığım zaman olmuştu
geçmiş olsun canım
teşekkür ederim bitanem. amin hayılısı ne ise rabbım onu versın hepımıze. bende 30 yaşındayım ve senınle aynı düşünceleri paylaşıyorum canım. 2. ttmazsa hemen tüp bebeğe geçicem, nasıp allah hayırlısını versın canım.
Amin canım amin.. O da daha zor bir süreç aşılama gibi kolay değil,allah hem maddi hem manevi güç versin bize.
folik asiti sormuşsun ben içmeye başladım bu aşılama sonrası geçen sefer aklıma gelmemişti :)) ilk hamile kalmayı planladığım zaman ki bu yaklaşık 2 sene öncesi demek :)) başlamıştım folik asite 6 ay içtim sonra baktım olmuyor bıraktım..Ama 2.aşılamadan umutlu olduğum için hemen başladım tekrar ama bugün karın ağrılarım ve regli belirtilerim başladı o yüzden tutmadığını hissediyorum..Yapıcak birşey yok hayırlısı buymuş diye avutuyoruz kendimizi..Denemeye devam :)
Amin canım amin.. O da daha zor bir süreç aşılama gibi kolay değil,allah hem maddi hem manevi güç versin bize.
folik asiti sormuşsun ben içmeye başladım bu aşılama sonrası geçen sefer aklıma gelmemişti :)) ilk hamile kalmayı planladığım zaman ki bu yaklaşık 2 sene öncesi demek :)) başlamıştım folik asite 6 ay içtim sonra baktım olmuyor bıraktım..Ama 2.aşılamadan umutlu olduğum için hemen başladım tekrar ama bugün karın ağrılarım ve regli belirtilerim başladı o yüzden tutmadığını hissediyorum..Yapıcak birşey yok hayırlısı buymuş diye avutuyoruz kendimizi..Denemeye devam :)
bugün arkadaşlarla toplandık
bir arkadaşımın 1 çocoğu vardı bugün müjde verdi hamile ymiş
hamile hemde doğal yoldan ikizzzzzzzz
sonra eve geldim arkadaşımı arayayım dedim taa liseden en son 2 kızı vardı
meger şimdide hamileymiş 8 aylık
rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin
bizede nasip etsin
bu konuda bilgim pek yok ama
başka bir marka denesen değiştirsen
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi|Sonuç
leyliko|1.deneme|26.11.2010|10.12.2010|
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010|Negatif
nurci|1.deneme|10.12.2010|21.12.2010|
REYHANgoker|2.deneme|13.12.2010|30.12.2010|
tume|2.deneme|18.12.2010|04.01.2011|
febe|2.deneme|||
semi|||19.12.2010|
masalcan|||19.12.2010|
ece1509|2.deneme||05.12.2010|
aska|2.deneme|||
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi|Sonuç
leyliko|1.deneme|26.11.2010|10.12.2010|
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010|Negatif
nurci|1.deneme|10.12.2010|21.12.2010|
REYHANgoker|2.deneme|13.12.2010|30.12.2010|
tume|2.deneme|18.12.2010|04.01.2011|
febe|2.deneme|||
semi|||19.12.2010|
masalcan|||19.12.2010|
ece1509|2.deneme||05.12.2010|
aska|2.deneme|||
bende o testin çatlatma iğnesinden önce bakıldığını biliyorum o değere göre saat verip iğne yapmamı söylemişlerdi neyse her doktor farklı yöntemler uyguluyor galiba:94:hoşgeldin canım
işallah pozitif sonuç alırsın
bugün 7.gün yaptırdığın test hakkında bilgi verirmisin
ben öyle bir test yaptırmamıştım arkadaşlardanda duymadım
evet doğru duymuşssun canım azim öyle pes etmek falan yok boşver milleti sen takma konuşup dursunlarkesinlikle canım. Pes etmek yok. Meleklerımıze kavusana kadar durmak yok tatlım. Evet daha zordur tüp bebek kesinlikle. Benim bildiğim aşılamadan tek farkı yumurtların toplanıp dşarda döllenme yapılması. Yumurtalar toplanıkende anestezi altnda yapılıyomuş. Döllendıkten sonrada rahime yerlestırılıyomuş. Ben duyduğum kadarıyla böyle. Değişik bişeylerde duymak ıstemıyorum daha zorda olabılır, eğer daha zor daha agrılı bı ıslem ıse bıle duymak ıstemıyorum yaşayıca görürüm diye düşünüyorum.çünkü kafaya koydum yaptırıcam tüp bebeği. Gerçi belki bunları düşünmek daha erken ve yanlıs olabılır ama ben böye düşünüyorum. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında. Artık yeter etraftanda sıkıldım insanların çenelerinden. Bakacak olan biz, büyütecek olan biz elaleme ne oluyosa sadece konuşup sinirlendirmekle meşgüller. Neys cok konuştum ben biraz susayım demiii:))))
aynı durumdayız canım ben 13.de olur diye düşünürken bir türlü yumurtalarım büyümedi bende doktoruma dedim hap daha iyiydi sanki diye oda bana bu haptan zahmetli biraz dedi neyse ne yapalım geç olsun güç olmasın bugün kontrole gittim 2 günde 13 mm den 17 ye yükselmiş bugünde son iğnemi vurdurup yarın sabah progestron tahlili yaptıracağım akşamada çatlatma iğnem olur pazarteside aşılamam sonundaaaaaaaaakızlar dün gittim kontrole ben çatladılarmı diye düşünürken daha yeterince büyümediklerini gördüm.bi tanesi 13 diğeride 15mm.
2 tane daha iğne verdi.cumarteside kontrole çağırdı tekrar.pazartesi veya salı yaparız dedi.doktorada dedim iğneler yavaşlattı yumurtalarımı hapla daha çabuk büyümüştü,olsun bu daha güzel sonuç verecek dedi...
Kızlar sizin endometrium'unuzu ölçtümü doktorunuz?
pericim negatifi gördüm sonuç kısmında off çok üzgünüm
kızlar dün gittim kontrole ben çatladılarmı diye düşünürken daha yeterince büyümediklerini gördüm.bi tanesi 13 diğeride 15mm.
2 tane daha iğne verdi.cumarteside kontrole çağırdı tekrar.pazartesi veya salı yaparız dedi.doktorada dedim iğneler yavaşlattı yumurtalarımı hapla daha çabuk büyümüştü,olsun bu daha güzel sonuç verecek dedi...
kızlar sizin endometrium'unuzu ölçtümü doktorunuz?
evet arkadaşlar herzamanki gibi 0...çok canım sıkkın.ne zaman adet olucam da 2. aşılamaya başlıycam ??biliyorum o da olmayacak.yaptırsak ve bu aşamayı da geçsek te tüp bebeğe başlasak...
Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katıldım. 9 aralık perşembe günü ilk aşılamamı oldum ,bugün progesteron testimi yaptırdım sonuç 44 doktorum çok iyi dedi ama günler geçmek bilmiyor ....
herkese bol şans diliyorum...
iyiyim bitanem. ne olsun, aşılama için hazırlıklar içindeyim. allah sonumuzu hayır etsin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?