bende o testin çatlatma iğnesinden önce bakıldığını biliyorum o değere göre saat verip iğne yapmamı söylemişlerdi neyse her doktor farklı yöntemler uyguluyor galiba:94:
evet doğru duymuşssun canım azim öyle pes etmek falan yok boşver milleti sen takma konuşup dursunlarbiz morallerimizi bozmalarına izin vermemeliyiz çevrendeki insanları bu tedavi sürecinde biraz ele seni anlayan kişilerle daha fazla vakit geçirmeye çalış canım bak burada ne kadar rahatız benim bir tanıdığım 4 kez tüp bebek yaptırdı 4 düde tuttu fakat 3 ü düşükle sonuçlandı şimdi 4. ü iyi durumda inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşur bebeğine bizde bilemeyiz daha ne kadar yol olduğunu önümüzde sabırla bekleyeceğiz bitanem sen yine bunalımlara girmişssin rahatla biraz
aynı durumdayız canım ben 13.de olur diye düşünürken bir türlü yumurtalarım büyümedi bende doktoruma dedim hap daha iyiydi sanki diye oda bana bu haptan zahmetli biraz dedi neyse ne yapalım geç olsun güç olmasın bugün kontrole gittim 2 günde 13 mm den 17 ye yükselmiş bugünde son iğnemi vurdurup yarın sabah progestron tahlili yaptıracağım akşamada çatlatma iğnem olur pazarteside aşılamam sonundaaaaaaaaa2 haftadır bunun gibi gezdim Neydi o be neyse bir yaptırsamda hayırlısıyla tutar inşallah.
canım benim ne olur üzülme bitanem ama üzülmemek elde değil biliyorum ama bizimde yazgımız bu yüce rabbim deniyor sabrımızı inşallah karşılığını göreceğiz canım öpüyorum seni
amin cnm inşş bende bugün son iğnemi yaptırdım bakalım yarın ne der dr um:94: yalnız bu iğneler beni mahvetti ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum
hayırlısı olsun bitanem. sen nerden yapıyosun iğneleri? ben göbekten yapıyorum caım ve gobegım morardı arık ve kanıyo ığne yaptığımda.
kalçadan yaptırıyorum cnm,yaptırdıktan 3-4 saaat sonra yumruk kadar bi yer felaket aprıyo bi sonraki gün geçiyo sonrada diğerini yaptırıyorum sonra sil baştanAllahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşşşş
amiiiiin bitanem amiiin. allah hepımızın yüzünü güldürsün inşallaaaaaaah:)))
benimdeeeeeeeeeeeeeeeeee...
ececim stres yapma lütfen,stresten olamıyo olabilrsin.
canım hayırlı olsun inş bebişin seninledir,güzel haberlerini bizmle paylaşırsın inş,bizi habersiz bırakma ok? progesteron testi neyi gösteriyo cnm?
selam tekrar arkadaşlar,
progesteron hormonu bebeğin tutunması için gerekli bi hormonmuş , o yüzden sonucu önemliymiş ama tabi ki döllenme oluşmuşsa eğer . ama adet öncesi belirtiler, gerginlik , bel ağrısı , başladı bile offff nasıl geçecek bu bi hafta offfff
inşllah canım. keşke hemen görebilsek canım. ama yakındır gormemız göbeğimizin büyüdüğünü. az kaldı azzzzzz.
kızlar bende göbeğimden vuruldum 12 gün baktım dr devam diyor göbeğim bahçıvana dönmeden 4 gündür kolumun dirsek üstü arka tarafına vuruyorum ve hiç acı hissetmiyorum hemde kalem gibi değil benim iğne bildiğin ince şırınga tavsiye ederim göbekten bazen ağlıyordum bile.amin cnm inşş bende bugün son iğnemi yaptırdım bakalım yarın ne der dr um:94: Yalnız bu iğneler beni mahvetti ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum
koldan yap canım benim hiç acımıyor dün eşim yoktu hatta mecbur kendim yaptım.hayırlısı olsun bitanem. Sen nerden yapıyosun iğneleri? Ben göbekten yapıyorum caım ve gobegım morardı arık ve kanıyo ığne yaptığımda.
inşallah canım inşallah benim bu sefer aşılamam adetin 19. Günü olacak inşallah olur pek umutlu değilim öteki adet tarihim geldi nerdeyseinşşş en kısa zamanda göbüşümüz kocamann olsunnn
kızlar bende göbeğimden vuruldum 12 gün baktım dr devam diyor göbeğim bahçıvana dönmeden 4 gündür kolumun dirsek üstü arka tarafına vuruyorum ve hiç acı hissetmiyorum hemde kalem gibi değil benim iğne bildiğin ince şırınga tavsiye ederim göbekten bazen ağlıyordum bile.
koldan yap canım benim hiç acımıyor dün eşim yoktu hatta mecbur kendim yaptım.
inşallah canım inşallah benim bu sefer aşılamam adetin 19. Günü olacak inşallah olur pek umutlu değilim öteki adet tarihim geldi nerdeyse
Bende üzüldüm canım ama ne yapalım alıştım zaten 2 senedir bu sonuca..İnşallah birgün şeytanın bacağını kıracağız..pericim negatifi gördüm sonuç kısmında off çok üzgünüm
teşekkür ederim canım,evet bizde böyle bir sınav veriyoruz,inşallah karşılığını alacağız..Yavrularımızı kucağımıza alıp kokladığımızda herşeyi unutacağız..canım benim ne olur üzülme bitanem ama üzülmemek elde değil biliyorum ama bizimde yazgımız bu yüce rabbim deniyor sabrımızı inşallah karşılığını göreceğiz canım öpüyorum seni
evet semicim sabır,halimize şükür yinede..Umudumuzu yitirmeden yola devam ediyoruz..pericim diyecek birşey bulamıyorum
üzgünüm elimizden bişey gelmiyor maalesef
rabbimin takdiri isyan etmeyecez sabır sabır sabır
kızlaaaarrr
kimse uyumuyor galiba bu gece
kimse yoktur ama çıkmadan bi bakayım dedim
meger burdaymışınız yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?