2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

merhaba reyhancım. aslında bunalımda değilim aksine bu ay cok pozitifim. artık tutmazsada üzülmeyeceğim zamanı gelmemıs demekkı. üzülüp kendimi yıpratmak istemiyorum.aşılamadan çok umutlu degılım de umutluyumda aralarda bıyerlerdeyım canım. ama tüp bebek için daha umutlu gibiyim sanki o tutacakmıs gbı geliyo. tutmazsada nasip tabi. ama moralım iyi ve artık kendimi kasmıyorum. gerçekten bu ay çok rahatım. adet olduguma bıle üzülmedim desem yerıdır.

amin cnm inşş bende bugün son iğnemi yaptırdım bakalım yarın ne der dr um:94: yalnız bu iğneler beni mahvetti ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum

hayırlısı olsun bitanem. sen nerden yapıyosun iğneleri? ben göbekten yapıyorum caım ve gobegım morardı arık ve kanıyo ığne yaptığımda.

hayırlısı olsun bitanem. sen nerden yapıyosun iğneleri? ben göbekten yapıyorum caım ve gobegım morardı arık ve kanıyo ığne yaptığımda.

kalçadan yaptırıyorum cnm,yaptırdıktan 3-4 saaat sonra yumruk kadar bi yer felaket aprıyo bi sonraki gün geçiyo sonrada diğerini yaptırıyorum sonra sil baştan Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşşşş

amiiiiin bitanem amiiin. allah hepımızın yüzünü güldürsün inşallaaaaaaah:)))

selam tekrar arkadaşlar,
progesteron hormonu bebeğin tutunması için gerekli bi hormonmuş , o yüzden sonucu önemliymiş ama tabi ki döllenme oluşmuşsa eğer . ama adet öncesi belirtiler, gerginlik , bel ağrısı , başladı bile offff nasıl geçecek bu bi hafta offfff

cnm seni okadar iyi anlıyorumki aynı stres aynı heyecan aynı beklenti aynı hisler hepimiz aynı şeyi istiyoruz çünkü,inş tutnmuştur bebişin cnm.

inşllah canım. keşke hemen görebilsek canım. ama yakındır gormemız göbeğimizin büyüdüğünü. az kaldı azzzzzz.

bencede cnm az kaldı

amin cnm inşş bende bugün son iğnemi yaptırdım bakalım yarın ne der dr um:94: Yalnız bu iğneler beni mahvetti ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum
kızlar bende göbeğimden vuruldum 12 gün baktım dr devam diyor göbeğim bahçıvana dönmeden 4 gündür kolumun dirsek üstü arka tarafına vuruyorum ve hiç acı hissetmiyorum hemde kalem gibi değil benim iğne bildiğin ince şırınga tavsiye ederim göbekten bazen ağlıyordum bile.
hayırlısı olsun bitanem. Sen nerden yapıyosun iğneleri? Ben göbekten yapıyorum caım ve gobegım morardı arık ve kanıyo ığne yaptığımda.
koldan yap canım benim hiç acımıyor dün eşim yoktu hatta mecbur kendim yaptım.
inşşş en kısa zamanda göbüşümüz kocamann olsunnn
inşallah canım inşallah benim bu sefer aşılamam adetin 19. Günü olacak inşallah olur pek umutlu değilim öteki adet tarihim geldi nerdeyse

canım evet öyle. 1. aşılamayı yaptırdığımda ik dozu dr yaptı koldan bana sonrakılerı göbekten yap dedi. alıştım artık acı degılde işte morluklar oldu bi sürü bide kanıyo artık. neyse katlanıyorum gözüm görmüyo valla ne acısını ne bieyini yeterki bebeğim gesin.

pericim negatifi gördüm sonuç kısmında off çok üzgünüm
Bende üzüldüm canım ama ne yapalım alıştım zaten 2 senedir bu sonuca..İnşallah birgün şeytanın bacağını kıracağız..
canım benim ne olur üzülme bitanem ama üzülmemek elde değil biliyorum ama bizimde yazgımız bu yüce rabbim deniyor sabrımızı inşallah karşılığını göreceğiz canım öpüyorum seni
teşekkür ederim canım,evet bizde böyle bir sınav veriyoruz,inşallah karşılığını alacağız..Yavrularımızı kucağımıza alıp kokladığımızda herşeyi unutacağız..
pericim diyecek birşey bulamıyorum
üzgünüm elimizden bişey gelmiyor maalesef
rabbimin takdiri isyan etmeyecez sabır sabır sabır
evet semicim sabır,halimize şükür yinede..Umudumuzu yitirmeden yola devam ediyoruz..

Hepinize teşekkür ederim kızlar..

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi|Sonuç
leyliko|1.deneme|26.11.2010|10.12.2010|
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010|Negatif
nurci|1.deneme|10.12.2010|21.12.2010|
REYHANgoker|2.deneme|13.12.2010|30.12.2010|
tume|2.deneme|18.12.2010|04.01.2011|
febe|2.deneme|||
semi|||19.12.2010|
masalcan|2.aşılama||12.01.2011|
ece1509|2.deneme||05.12.2010|
aska|2.deneme|||

iğnelerden bahsedilmiş
merional kullanan yok bildiğim kadarıyla aranınzda kızlar
ben merional kullanıyorum normal bildiğin kalın enjektör ve kalçadan
hergün sağlık ocağına gidip yaptırıyordum veee şimdi iğne falan olmak istemiyorum ben yaaa ooofffff
:18::18::18::18::18:

arkadaşlar 5 aylık hamile olup farkına varmamış olabilirmiyim sizce
ya da yakında doğururum ben
çok şiştim ben bu ay ya hiç olmayan göbeğim oldu 5 aylık gibi
ağrımda var adetin eli kulağında yani
en sinir bozucuda bu adet olacağını bile bile beklemek zorunda kalmak
:95:
gecen ay 6gün geçmişti test yapmamıştım içimde kaldı
bu sefer 1gün gecse olmayacağını bile bile
test yapıcam

kızlaaaarrr
kimse uyumuyor galiba bu gece
kimse yoktur ama çıkmadan bi bakayım dedim
meger burdaymışınız yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…