2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

semicim yapmış bi hata. bence çoklu döllenmede zaten alıolar fazlaları. sen stres yapma sakın yine. ama işte bir işlem daha. ama onun suçu. basit bi ilemmiş semi. kürtaj olmuo sonuçta. ikizleri düşün stres yapma sakın baklmaz: yarın anlar zaten. dua oku sağlıkla de gir yanına.inşallah yrn güzel hbr vericeksin bize:Saruboceq:

hımmm
boşuna kızmışım dr una varmış bir bildiği
ama ilaç kullanma konusunda sana katılıyorum

ya ben başka bi doktora daha danışcam ha yine vermedi ilaç ona yaptırmam artık 3.yü..
bi benim ilaç kullanmıyankafamçokkarıştı

walla 4 taneden fazlasini yapmiyorlar maksimum 3.
hem cogul gebelik riski yuzunden, baska bilemiyorum simdi semi sen bilirsin belki

şu dk dan itibaren düşünmüyorum artık
birşey değişmeyecek nasıl olsa
boşuna stres ne olacaksa olacak zaten rabbim hakkımda hayırlısını versin

şu dk dan itibaren düşünmüyorum artık
birşey değişmeyecek nasıl olsa
boşuna stres ne olacaksa olacak zaten rabbim hakkımda hayırlısını versin

tabiki öle üzülmek bi fayda getirmio. hayırlısı olsun inşallah

hacercim benim sol tüpüm tıkalı sadece sağdaki yumoşlarımın döllenme
şansı var onlarda 3 yada 4 taneydi sanırım yani drum soldakileri dikkate almadığı için yaptı aşılamayı
ben çoklu döllenmeden değil ohss ve tamamının kiste dönüşüp 2 3 ay d.kontol hapı kullanmaktan endişe ediyorum vakit kaybetmemek için durum bu canım

canim insallah oyle bisey olmaz asilamayi ne zaman yaptirdin?

bende kendime 30 a kadar zaman verdim o zamana kadar olmazsa tüpe geçicem

ah canım ya işallahhhhh
hamilelik ve ben aynı kelime içinde olunca bile kaydirigubbakcemile3

ben 2 sen önce açılmış bi topiğe girmiştim yeni girdiğimde. sene sonu listenin tamamı hamiş:CüvCüvlmuşhihoyyyt darısı buraya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…