hoşbulduk canım.. ilk aşılamama göre daha zordu ama çok şükür kanamam falan yok. yatıyorum öyle.. sen nasılsın canım adet belirtilerim var demişsin. oldun mu adet??? inşallah olmazsın canım
canım hayırlısı olsun senın ıcın. inşallah gelmez canım. aynı tarıhteydı bızım canım ama benımkıler erkenden geldı. benim 8. günüm bugun, çarşamba kontrolüm var, bakalım benımkıler ne durumda. inşallah bu ayda çatlamaz kendı kendıne de 2. aşılamamı yaptırayım. daha fazla zaman kaybetmek istemıyorum valla artık.:)))
olmadım ama yakındır sabaha garanti
hadi işallah tumecim kendine çok dikkat et bebişin rahat rahat yerleşsin
arkadaşlardan biri artık hamileyim desin topikte 2 gün oynayacam
erken kalkan yol alırbu gidişle sen sonucunu aldığında ben aşılamamı yeni yaptırmış olucam canım ya
gerçi hala kararsızım ya off neden böyleyim kızıyorum kendime
hadi kızlar müjdelerle gelin bende koşa koşa gideyim aşılamama[/QUOT
valla ya.kimseden bebek müjdesni alamadık. inşallah bu ay peş peşe herkez yazar o shirli kelimeyi. gerçkten iyi haberleri bekliyruuuz. kimin oldu aşılaması. ılk mujdeli haber kimden alıca kzlar. hayırlsıyla.
işallah bu ay hamil kalma aydır. herkezin hayali gerçek olur inşallh. bisihirli değnek gelsin hepimize değsin:)))
tumecim hayırlı olsun aşılaman bitanem. inşallah gelır bebişin bu ay. saglıklı sıhatlı olur ınsallah canım. bol bol dınlen bıtanem, mümkünse tuvalet dısında hıc kalkma canım. inşallah tutar, ilk müjdeyi veren bırıde sen ol canım:)))
kızlar bugün 1 de aşılamam yapılacak inşallah iyi geçer bir tuhafım gitmesem rahatlayacak gibiyim ama bu kadar bekledim bugünü bir atlatsam hayırlısıyla bana dua edin
kızlar bugün 1 de aşılamam yapılacak inşallah iyi geçer bir tuhafım gitmesem rahatlayacak gibiyim ama bu kadar bekledim bugünü bir atlatsam hayırlısıyla bana dua edin
bende zaman geçirmeye çalışıyorum işte
kociş uyuyor bende uyukluyorum
yatıp uyusam mı acep
öbür taraftanda bekliyorum işte yarın adet olmazsam test yapıcam
negatifsede adet olana kadar düşünüp durmam ha oldumha olucam yoksa olmucam mı
diye
gecen ay 6gün geçmişti yapmamıştım bu sefger 1 gün gecse yapıcam içimde kalmıştı
semicim can sıkıntısı işte..notebook hemen komidinin üstünde..ister istemez elim gidiyor notebooke. ağrım var aslında.. sol kasığımda sancı ve belimde ağrı var...
semicim can sıkıntısı işte..notebook hemen komidinin üstünde..ister istemez elim gidiyor notebooke. ağrım var aslında.. sol kasığımda sancı ve belimde ağrı var...
ayy canım ya neguzel atlattın ınsallah guzel haberler verırsın, darısı benım gıbı bekleyenlere, bende ocak ayında yaptırcam ınsallah bı sorun cıkmazsa
geçen ay bende bütünleşmiştim valla pc'le. canım yat dinlen kalkma hiç. benimde bir an önce olsada stresten kurtulsam. 1. aşılamam ağrılı geçmişti, bakalım 2. nasıl olacak. korkuyoruuuummm. gerçi beklemekde çok zor oluyo ama en azından olunca aşılama güzel şeyler düşünüyoruz. çok şükür umudumuzu kaybetmıyoruz,olacak olacak başka yolu yooook kızlar
rayhancım şimdiden hayırlı oılsun canım.. bebişin göbişine yerleşir inşallah :))))
connetcim teşekkür ederim atlattım valla.. inşallah sorun çıkmaz canım ocakta mutlu haberler verirsin bize
masalcancım hiç kalkmıyorum canım sadece yemek ve wc için kalkıyorum...dün ağrım çok oldu.. gaz sancım da oldu ama bugün daha iyiym sadece sol kasığımda arada batma oluyor.. inşallah bu ağrılar hayırlara vesiledir...
reyhancım allah yardımcın olsun inşşş göbeğinde bebişinle dönersin eve :)
benimde yarın 12 de aşılamam...
reyhancım allah yardımcın olsun inşşş göbeğinde bebişinle dönersin eve :)
benimde yarın 12 de aşılamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?