2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

hoşbulduk canım.. ilk aşılamama göre daha zordu ama çok şükür kanamam falan yok. yatıyorum öyle.. sen nasılsın canım adet belirtilerim var demişsin. oldun mu adet??? inşallah olmazsın canım

olmadım ama yakındır sabaha garanti
hadi işallah tumecim kendine çok dikkat et bebişin rahat rahat yerleşsin
arkadaşlardan biri artık hamileyim desin topikte 2 gün oynayacam

erken kalkan yol alır bu gidişle sen sonucunu aldığında ben aşılamamı yeni yaptırmış olucam canım ya
gerçi hala kararsızım ya off neden böyleyim kızıyorum kendime
hadi kızlar müjdelerle gelin bende koşa koşa gideyim aşılamama

teşekkürler canım.. inşallah gelir dediğin gibi olur herşey.. geçen sefer ağrım olmamıştı ama bu sefer sol kasığım fena ağrıyor... hayırlısı bakalım.. belki de yeni yıla bebişimle girerim...

canımcım şimdi sen 2. aşılamayı bekliyorsun ya inşallah beklemene gerek kalmaz canım doğal olarak hamile kalırsın belki..
düşüncesi bile güzel...hayırlı haberlerle dolsun topiğimiz inşallah

tumeeeee yine burdasın maaşallah iyisin galiba
yatıp dinlenseneeee sen
ağrın falan yokmu gülüm senin

bende zaman geçirmeye çalışıyorum işte
kociş uyuyor bende uyukluyorum
yatıp uyusam mı acep

öbür taraftanda bekliyorum işte yarın adet olmazsam test yapıcam
negatifsede adet olana kadar düşünüp durmam ha oldum ha olucam yoksa olmucam mı
diye
gecen ay 6gün geçmişti yapmamıştım bu sefger 1 gün gecse yapıcam içimde kalmıştı

semicim can sıkıntısı işte..notebook hemen komidinin üstünde..ister istemez elim gidiyor notebooke. ağrım var aslında.. sol kasığımda sancı ve belimde ağrı var...

kızlar bugün 1 de aşılamam yapılacak inşallah iyi geçer bir tuhafım gitmesem rahatlayacak gibiyim ama bu kadar bekledim bugünü bir atlatsam hayırlısıyla bana dua edin

kızlar bugün 1 de aşılamam yapılacak inşallah iyi geçer bir tuhafım gitmesem rahatlayacak gibiyim ama bu kadar bekledim bugünü bir atlatsam hayırlısıyla bana dua edin

hayırlısı olsun canım. nşallah gelir meleğin bitanem. bol şans, agrısız sızısız olur inşallah aşılaman:)))

hadı bakalım canım sımdıden hayırlısı olsun ınsallah hersey gonlunce olur..

akşam nette bi sorun vardı. sinir etti beni, kapattım iyi geceler bile demeden. inşallah olmazsın canım senin meleğin sürpriz yapsın bu ay. olmazsada hayırlısını dıleyelim canım. öyle yada böyle gelecek melekler bize ama ne zaman? sadece sabır dıyorum. rabbim sabrımızı denıyo heralde.

semicim can sıkıntısı işte..notebook hemen komidinin üstünde..ister istemez elim gidiyor notebooke. ağrım var aslında.. sol kasığımda sancı ve belimde ağrı var...

ayy canım ya neguzel atlattın ınsallah guzel haberler verırsın, darısı benım gıbı bekleyenlere, bende ocak ayında yaptırcam ınsallah bı sorun cıkmazsa

geçen ay bende bütünleşmiştim valla pc'le. canım yat dinlen kalkma hiç. benimde bir an önce olsada stresten kurtulsam. 1. aşılamam ağrılı geçmişti, bakalım 2. nasıl olacak. korkuyoruuuummm. gerçi beklemekde çok zor oluyo ama en azından olunca aşılama güzel şeyler düşünüyoruz. çok şükür umudumuzu kaybetmıyoruz,olacak olacak başka yolu yooook kızlar

rayhancım şimdiden hayırlı oılsun canım.. bebişin göbişine yerleşir inşallah :))))

ayy canım ya neguzel atlattın ınsallah guzel haberler verırsın, darısı benım gıbı bekleyenlere, bende ocak ayında yaptırcam ınsallah bı sorun cıkmazsa

connetcim teşekkür ederim atlattım valla.. inşallah sorun çıkmaz canım ocakta mutlu haberler verirsin bize

masalcancım hiç kalkmıyorum canım sadece yemek ve wc için kalkıyorum...dün ağrım çok oldu.. gaz sancım da oldu ama bugün daha iyiym sadece sol kasığımda arada batma oluyor.. inşallah bu ağrılar hayırlara vesiledir...

inşallah canım inşallah. bebeğin gelsin bu ay bitanem saglıkla ınsallah. annesine sıkı sıkı tutunur bu ay inşallah:)))

reyhancım allah yardımcın olsun inşşş göbeğinde bebişinle dönersin eve :)

benimde yarın 12 de aşılamam...

reyhancım allah yardımcın olsun inşşş göbeğinde bebişinle dönersin eve :)

benimde yarın 12 de aşılamam...

hayırlısı olsun bıtanem. benimde büyük ihtimalle cuma olur aşılamam. beraber gün sayıcaz galıba. çarşamba kontrolum var bakalım ne dıyecek dr. hepımızın hakkında hayırlısı olur inşallah. dediğin gibi yeni yıl yeniliklerle,müjdelerle gelir inşallah:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…