2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

kociş yok mu masalcım
gerçi bendede öyle olur çok yorgun olunca uyuyamam
benim karnım çok acıktı yaaa
ne yesem canımda turşu cekti

bu akşam herkes bana kg almışsın dedi böyle gidersem sonum kötü valla
birde üstüne hamile kalsam yarım dünya olurum artık

var canım tv seyredıyoruz. birazdan yatmayı düşünüyorum ama kalkıp yataga gıdemıyorum üşeniyorum valla:) hiç merak etme bende bayağı bi aldım kilo. eşim dalga geçiyo 2 oda 1 mutfak oldun diyoooooo:)))

valla benim bu durumumdan
memnun olan tek kişi kociş
kg al deyip duruyordu işine geldi
ama aşar gidersem de yemek vermez herhalde bana

canım ben artık yatıyorum. inşallah uyurum. iyi geceler,öpüyrum seniiii:)))

kızlar merhaba. bir kaç gündür nete giremedim... internette sorun vardı..

ben perşembe doktora gittim. yumoşlar büyümüş. dün gece saat 10da ovitrelli iğneyi vurdurdum. yarın sabah saat 10 da aşılamam var. normalde cumartesi olması gereken aşılama 1 gün gecikmeli olarak olacak. doktorum bir gün daha bekleyelim dedi... ancak bugün benim inanılmaz akıntım var hiç durmuyor valla.. adet oldum sanıyorum her seferinde... üşüttüm mü acaba yoksa yumurta mı çatladı?? inşallah yumurta çatlamamıştır... yoksa bu ayda boşa gider

bu arada pericim sonucuna üzüldüm canım. ama bak göreceksin zorluklar bizi yıldırmayacak ve zafer bir gün bizim olacak

iyi geceler arkadaşlar bende bugün tüplerime baktırdım ikiside açık çıktı ama böyle bir ağrı ve sancı yok ya çok fena oldum çocuk doğurmuş kadar oldum sürekli nefes alıp verdim ağrım geçsin diye bi daha hayatta yaptırmam büyük konuşmayayım ama...

geçmiş olsun
benimde çok kötü geçmişti tansiyonum falan düşmüştü
sonucumda iyi çıkmamıştı
açık çıkmasına sevindim minecim sana tavsiyem o filmlere gözün gibi bak
heryerde istiyorlar benimkiler tahrip olmuş biraz drum tekrar çektirelim dedi
hayatta olmaz dedim

Son düzenleme:
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi|Sonuç
leyliko|1.deneme|26.11.2010|10.12.2010|
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010|Negatif
nurci|1.deneme|10.12.2010|21.12.2010|
REYHANgoker|2.deneme|20.12.2010|03.01.2011|
tume|2.deneme|19.12.2010|04.01.2011|
febe|2.deneme|||
semi|||19.12.2010|
masalcan|2.aşılama||12.01.2011|
ece1509|2.deneme||05.12.2010|
aska|2.deneme|||

Aşılaman hayırlı olsun canım,inşallah yavruna kavuştursun seni..Kendini hiç yorma bu süreçte,ağır şeyler kaldırma..

Vallahi bende üzüldüm ama ne yapalım dediğin gibi yılmadan devam ediyoruz yola.Bende inanıyorum mutlaka birgün anne olacağız..

bugün regl günüm
tüm belirtiler var kendisi henüz teşrif etmedi
gelsede kurtulsam:95:
(çaktırmayın biryandanda deli gibi dua ediyorum bir mucize olsada regl olmasam diye ama o kadar umutsuzum ki duamı kendim bile duyamıyorum)

tume canım hoşgeldin
nasılsın nasıl geçti
dinlen bolbol canım dik ayaklarını sakın kalkma emi

tume canım hoşgeldin
nasılsın nasıl geçti
dinlen bolbol canım dik ayaklarını sakın kalkma emi

hoşbulduk canım.. ilk aşılamama göre daha zordu ama çok şükür kanamam falan yok. yatıyorum öyle.. sen nasılsın canım adet belirtilerim var demişsin. oldun mu adet??? inşallah olmazsın canım

hoşbulduk canım.. ilk aşılamama göre daha zordu ama çok şükür kanamam falan yok. yatıyorum öyle.. sen nasılsın canım adet belirtilerim var demişsin. oldun mu adet??? inşallah olmazsın canım

tumecim hayırlı olsun aşılaman bitanem. inşallah gelır bebişin bu ay. saglıklı sıhatlı olur ınsallah canım. bol bol dınlen bıtanem, mümkünse tuvalet dısında hıc kalkma canım. inşallah tutar, ilk müjdeyi veren bırıde sen ol canım:)))

canım hayırlısı olsun senın ıcın. inşallah gelmez canım. aynı tarıhteydı bızım canım ama benımkıler erkenden geldı. benim 8. günüm bugun, çarşamba kontrolüm var, bakalım benımkıler ne durumda. inşallah bu ayda çatlamaz kendı kendıne de 2. aşılamamı yaptırayım. daha fazla zaman kaybetmek istemıyorum valla artık.:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…