kociş yok mu masalcım
gerçi bendede öyle olur çok yorgun olunca uyuyamam
benim karnım çok acıktı yaaa
ne yesem canımda turşu cekti
bu akşam herkes bana kg almışsın dedi böyle gidersem sonum kötü valla
birde üstüne hamile kalsam yarım dünya olurum artık
kociş yok mu masalcım
gerçi bendede öyle olur çok yorgun olunca uyuyamam
benim karnım çok acıktı yaaa
ne yesem canımda turşu cekti
bu akşam herkes bana kg almışsın dedi böyle gidersem sonum kötü valla
birde üstüne hamile kalsam yarım dünya olurum artık
kisecikler yok bu akşam((
herkez gezmelerde heraldeeee. bir tek benmi evdeyiiim:)
kızlar merhaba. bir kaç gündür nete giremedim... internette sorun vardı..
ben perşembe doktora gittim. yumoşlar büyümüş. dün gece saat 10da ovitrelli iğneyi vurdurdum. yarın sabah saat 10 da aşılamam var. normalde cumartesi olması gereken aşılama 1 gün gecikmeli olarak olacak. doktorum bir gün daha bekleyelim dedi... ancak bugün benim inanılmaz akıntım var hiç durmuyor valla.. adet oldum sanıyorum her seferinde... üşüttüm mü acaba yoksa yumurta mı çatladı?? inşallah yumurta çatlamamıştır... yoksa bu ayda boşa gider
canım bende dün gece 1 de vuruldum bu doktor herşeyi yokuşa sürüyor bende gece yarısı yollara düştüm neyse yarın 1 de yapılacak benim aşılamam da seninle aynı gün olacaz geçendede beraber gün saymıştık bundada ay sayarız inşallah canımbide bendende bugün akıntı geldi ama korkma yumurta çatlamış bile olsa 48 saat ömrü var yarına kadar bişey olmaz inşallah
iyi geceler arkadaşlar bende bugün tüplerime baktırdım ikiside açık çıktı ama böyle bir ağrı ve sancı yok ya çok fena oldum çocuk doğurmuş kadar oldum sürekli nefes alıp verdim ağrım geçsin diye bi daha hayatta yaptırmam büyük konuşmayayım ama...
ben sana ne dedim zaten bir çektiren bidaha kesinlikle düşünmüyor onu neyse atlattın canım sevindim bir sorun çıkmamasına
ben perşembe doktora gittim. yumoşlar büyümüş. dün gece saat 10da ovitrelli iğneyi vurdurdum. yarın sabah saat 10 da aşılamam var. normalde cumartesi olması gereken aşılama 1 gün gecikmeli olarak olacak. doktorum bir gün daha bekleyelim dedi... ancak bugün benim inanılmaz akıntım var hiç durmuyor valla.. adet oldum sanıyorum her seferinde... üşüttüm mü acaba yoksa yumurta mı çatladı?? inşallah yumurta çatlamamıştır... yoksa bu ayda boşa gider
bu arada pericim sonucuna üzüldüm canım. ama bak göreceksin zorluklar bizi yıldırmayacak ve zafer bir gün bizim olacak
canım bende dün gece 1 de vuruldum bu doktor herşeyi yokuşa sürüyor bende gece yarısı yollara düştüm neyse yarın 1 de yapılacak benim aşılamam da seninle aynı gün olacaz geçendede beraber gün saymıştık bundada ay sayarız inşallah canımbide bendende bugün akıntı geldi ama korkma yumurta çatlamış bile olsa 48 saat ömrü var yarına kadar bişey olmaz inşallah
inşallah canım aşılamam oldu.. şu an evdeyim yatıyorum bakalım.. yarında izinliyim 2 gün dinleneyim.. sende kendini yorma canım.. hakkımızda hayırlısı olsun
ben sana ne dedim zaten bir çektiren bidaha kesinlikle düşünmüyor onu neyse atlattın canım sevindim bir sorun çıkmamasına
Aşılaman hayırlı olsun canım,inşallah yavruna kavuştursun seni..Kendini hiç yorma bu süreçte,ağır şeyler kaldırma..
Vallahi bende üzüldüm ama ne yapalım dediğin gibi yılmadan devam ediyoruz yola.Bende inanıyorum mutlaka birgün anne olacağız..
sağol pericim.. eve geldiğimden beri yatıyorum.. rabbim bir gün bizlere de yaşatacak anneliği.. sadece inancımızı hiç kaybetmeyelim
tume canım hoşgeldin
nasılsın nasıl geçti
dinlen bolbol canım dik ayaklarını sakın kalkma emi
hoşbulduk canım.. ilk aşılamama göre daha zordu ama çok şükür kanamam falan yok. yatıyorum öyle.. sen nasılsın canım adet belirtilerim var demişsin. oldun mu adet??? inşallah olmazsın canım
bugün regl günüm
tüm belirtiler var kendisi henüz teşrif etmedi
gelsede kurtulsam:95:
(çaktırmayın biryandanda deli gibi dua ediyorum bir mucize olsada regl olmasam diye ama o kadar umutsuzum ki duamı kendim bile duyamıyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?