2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

bu ay maşallah 1 gün aralıkla aşılamalarımız oluyo. inşallah her gün müjdelı bı haber alırız sırasıyla. ay ne güzel olurdu valla:)))

seninde hayırlı olsun şimdiden febecim... teker teker aşılanıyoruz.. yeni yıl uğurlu gelir inşallah

ayy inşallah cnm yaa,inş teker tekerde güzel haberleri veririz birbirimize :92:

hadi bakalım sıra sende yumoşlarına iyi bak gel arkamızdan :)inş cnm inş güzel herbler verelim birbirimize süper olur vallaaaaa

bu ay maşallah 1 gün aralıkla aşılamalarımız oluyo. inşallah her gün müjdelı bı haber alırız sırasıyla. ay ne güzel olurdu valla:)))

bencede çok güzel olur hemde çookkkk

valla bakıyorum yumoşlarada,inşallah bu ay çatlamaz kendı kendıne. yoksa ertelenıyo öyle öyle. hayırlısı tabiki.

canım nasıl yaptın?? ben cesarret edemiyorum valla... göbekten mi yaptın??

evet cnm göbekten yaptım,ya eşimde araba yoktu dün,taksiyle git gel istemedim.eşime dedim sen yap yapamam ben dedi,dr da bana demişti çok kolay kendin yapabilirsin diye,öyle bi, cesaretlendim dedim denemekten zarar gelmez yapamazsam gideriz hemen hastaneye,kolonyalı pamukla sildim ve iğneyi yaklaştırdım okadar kolay girdiki anlamadım bile dedim iyiki denemişim,ne acı ne bi zorluk,çok kolaymış bende yapamam sanıyodum bundan öncekini hastanede yaptırmuştım bende.herkese tavsiye ederim yani :)

hayırlısı olsun canım. nşallah gelir meleğin bitanem. bol şans, agrısız sızısız olur inşallah aşılaman:)))
sağol canım inşallah hepimiz kavuşuruz
hadı bakalım canım sımdıden hayırlısı olsun ınsallah hersey gonlunce olur..
sağol bitanem
reyhancım allah yardımcın olsun inşşş göbeğinde bebişinle dönersin eve :)

benimde yarın 12 de aşılamam...
bakalım döndüm ama kendimmi bebişimlemi görecez 4 ocakta
canım seninki koldan vurulandandır benimki kalçadan vurulandandı onu herkes yapamaz belki dkr kendin yapabilirsin demeden yapmasınlar bence herkez senin gibi cesaretlide olamaz gerçi bgün biraz sancım oldu ama dayanamayacak kadar değil az onun için rahat olun ve kasmayın ozaman daha az acı hatta sıfır acı oluyor öpüyorum hepinizi şimdi eve girdim biraz dinleneyim

reyhancım benim yaptığım ovitrelli'ydi.diğerlerini bilmiyorum normal şırınga olsa bende yapamazdım.nese hadi bakalım dinlen sen,bende evi temizliyorum bugün yarına hazırlık:) ilaç falan verdimi dr'un?

valla bravo canım... benim iğne de ovitrelleydi.. aslında insülin iğnesi gibi ama ne bileyim işte ben yine de hastanenin acilinde yaptırdım

valla bravo canım... benim iğne de ovitrelleydi.. aslında insülin iğnesi gibi ama ne bileyim işte ben yine de hastanenin acilinde yaptırdım

cnm bende yaptım ama şaşkınım yani ama öğrenmek istiyorum ben ya bilmek lazım aslında.ama inş bizim artık ihtiyacımız olmaz bidaha görmeyiz o iğneleri.

sana doktorun ilaç verdimi cnm?bide aşılamadan sonra ne kadar yatırdı seni?

aslında haklısın herşeyi bilmek lazım.

doktorum bana ilaç vermedi. aşılamadan sonra 35 dk yattım.. sonra eve gelene kadar arabanın arka koltuğunda da yattım.. çünkü ben aşılamayı yaşadığım şehirde yaptıramıyorum..

semi hiç görünmedi bugün ne yaptı acaba.. adet oldu mu ki?? merak ettim şimdi. inşallah olmamıştır

merhabalar. tumecim ilk aşılamada birlikte gün saymıştık, bu sefer de birlikte sayacakmıştık ama sen sonra 19unda olmuşsun. ben 18 aralıkta yaptırdım. ilk gün dinlenebildim. üstelik yıllık iznimin kalanını da bu aşılamaya denk getirmek için uğraştım. ama sonra misafirim geldi ve malesef fazla uzanamadım. ama ilk aşılamadan daha rahat geçirdim bu sefer ve fazla ağrım yok. umarım 2011e bebeklerimizle gireriz hepimiz. 2011 bizim yılımız olur inşallah. Allah hayırlısını sağlıklısını versin. inşallah hepimiz yılbaşı gecesi anne olduğumuzun müjdesiyle gireriz.

anladım cnm,iyi yapmışsın yoldada yatmakla,ya beni geçen sefer 10dk yatırdı bence çok az bakalım bu sefer daha uzun yatarım inş.
semi hiç görünmedi bugün ne yaptı acaba.. adet oldu mu ki?? merak ettim şimdi. inşallah olmamıştır

evet ya semiiii inş güzel haberler verirsin bizeeee...

cnm hayırlı olsun inşş güzel dileklerin kabul olur yeni yılda yeni bi fert gelir evimizeee :)

evet eylül hatırladım beraber saymıştık yine.. inşallah yeni yıla bebiş haberleriyle gireriz.. yeni umutlar, yeni bir sene ve mutlu bir haber. rabbim inşallah bu duyguyu yaşatır bize

cnm hayırlı olsun inşş güzel dileklerin kabul olur yeni yılda yeni bi fert gelir evimizeee :)[/QUOTE]

inşallah canım. sağol.

evet eylül hatırladım beraber saymıştık yine.. inşallah yeni yıla bebiş haberleriyle gireriz.. yeni umutlar, yeni bir sene ve mutlu bir haber. rabbim inşallah bu duyguyu yaşatır bize

inşallah canım. inşallah. artık sıra bizde. Allah dileyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu. yılbaşında milli piyangodan büyük ikramiye çıkmasından bile daha çok diliyorum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…