2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

inşallah canım. inşallah. artık sıra bizde. Allah dileyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu. yılbaşında milli piyangodan büyük ikramiye çıkmasından bile daha çok diliyorum bunu

canım ya haklısın valla. hepimiz için çok değerli meleklerimiz. çok katılıyrm bu sözüne:))))

evet kızlar bizim büyük ikramiyelerimiz bebişlerimiz... inşallah hepimize büyük ikramiye çıkar bu sene:))) benim test tarihim de 31 aralık veya 1 ocak olacak.... bak heyecanlandım şimdi:))))

slm arkadaşlar 24 kasımda aşılama yaptırdım ve ilk tahlilim 0.71 cıktı iki gün sonra 19.19 iki gün sonra 58.85 iki gün sonra 217 iki gün sonra 367 ve bu gün yaptırdığım testte 316 çıktı benim tahminlerime göre 700 civarında olması gerekiyor buna benzer birşey yaşayan varmı lütfen delireceğim düşükmü acama ama belirti yok

reyhancım benim yaptığım ovitrelli'ydi.diğerlerini bilmiyorum normal şırınga olsa bende yapamazdım.nese hadi bakalım dinlen sen,bende evi temizliyorum bugün yarına hazırlık:) ilaç falan verdimi dr'un?

ben 18 gün boyunca iğnemi göbekten koldan kendim yaptım hemde şırıngaydı iğnesi insülün iğnesi gibi ama benimki başka çatlatma iğnesi sizinki pahalı hem bu benimki uygunuymuş 14 tl falan o 80 li bişeydi etki aynı neyse canım dinlenmeye çalışıyorum

canım aşılamam tutmuş.. benim ekim ayında yaşadığımı sen yaşamışsın ama benim değerim 300leri bulmadı.. en yüksek 80 çıktı sonra 116 ve giderek düştü. doktorum düşük dedi.. bta hcg sıfırlandığında adet olursun dedi.. 5-6 gün içinde adet oldum

ama senin değerlerin gayet iyi hemen umutsuzluğa kapılma.. sana en doğru bilgiyi doktorun verir. yarın mutlaka doktoruna görün.. inşallah meleğin sıkıca tutunur sana:))) rabbim yardımcın olsun

slm kızlar adetim bügün 10 gün geçti beni zorla tahlile gönderiyolar hamile deglim diyrm kimse anlamıyo anlamzmı insan hamile oldugunu en ufak bi belirtim bile yok hatta adet bekirttim bile yok yinede hayırlısı beni tedaviyi bıraktım ya yine şaşmaya başladı...

orkideciğim neden gitmiyorsun anlamadım.. belki hamilesindir.. 10 gün az bir zaman değil.. adet belirtim de yok diyorsun... hadi inşallah hamilesindir... mutlu haberlerle dönersin buraya..

orkidecim sen de biliyorsun ki bazen insanlar hamile olduğunu anlayamıyor... tahlilden sonra haber ver canım... akşam işten geldiğimde ilk önce buraya bakacağım..

kızlar bu arada benim ekimdeki aşılamamda sadece gaz sancım ve ara kramplarım olmuştu ama dünden beri inanılmaz karnım ağrıyor.. mikrop falan mı kaptım acaba.. tedirgin oldum valla.. şimdi işe gidiyorum... zor bir gün olacak anlaşılan ((

benim ilk aşılamamda hiç bişey hissetmedim ben ama bunda biraz sancım oldu benimde belim felaket ağrıyor dr bana hafif lekelenmen olabilir brn yaptım dedi yani aşılama yapmakta zor ve dikkat edilmesi gereken bir iş ondandır canım bide eğer iğne kullandıysan bu tedavinde ondanda olabilir yani aklına kötü birşey getirme ağrıması normal.

kızlar bugün 1 de aşılamam yapılacak inşallah iyi geçer bir tuhafım gitmesem rahatlayacak gibiyim ama bu kadar bekledim bugünü bir atlatsam hayırlısıyla bana dua edin

reyhancım allah yardımcın olsun inşşş göbeğinde bebişinle dönersin eve :)
benimde yarın 12 de aşılamam...

hayırlı uğurlu olsun kızlar,inşallah bebişlerinize kavuşursunuz bu sefer..

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi|Sonuç
leyliko|1.deneme|26.11.2010|10.12.2010|
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010|Negatif
nurci|1.deneme|10.12.2010|21.12.2010|
REYHANgoker|2.deneme|20.12.2010|03.01.2011|
tume|2.deneme|19.12.2010|04.01.2011|
febe|2.deneme|21.12.2010||
semi|||19.12.2010|
masalcan|2.aşılama||12.01.2011|
ece1509|2.deneme||05.12.2010|
aska|2.deneme|||

hayırlı uğurlu olsun kızlar,inşallah bebişlerinize kavuşursunuz bu sefer..

inşallah canım benim bir kişi çıksada en azından umut olsa dimi :80::80:

Ben inanıyorum olacağına mutlaka anne olacağız hepimiz..İnancımızı umudumuzu asla yitirmeyelim..

Son düzenleme:
arkadaşlar sakın umudunuzu yitirmeyin...bende ekim ayında aşılama yaptırdım ve ilk aşılamam olmasına rağmen oldu.şimdi 12 haftalık hamileyim.mide bulantılarımı saymazsak hamilelik harika bişey.sakın olmaz demeyin ben 1 sene uğraştım birsürü şey yaşadım.ama unutsuzluk iice köreltiyor ve kapıları kapatıyor.ne olur umutla bebeğinizi bekleyin....darısı sizlere...

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin ve sağlıkla bebeğine ulaş inşallah.
benim de ilk aşılamam, ekim ayından deneyimim var. ilk aşılamam erken yapıldığı için tutmamış. benim ilk aşılamadan önceki birkaç ay ömrümde ilk defa adet düzensizliğim olmuştu ve yumurtlamam düzensizleşmişti. aşılama yapıldığı zamanda malesef kontrollere ve yumurtalarım yeterince olgunlaşmasına rağmen yumurtlama geç gerçekleşmiş. 18 aralıkta ikinci aşılamamı yaptırdım, bu sefer çatlama olup olmadığını daha detaylı ve hergün kontrol ettik, hastanedekilerle baya arkadaş olduk :) 2 si solda 1 i sağda ve 1 i 27 diğer ikisi 31 mm lik 3 yumurtam oluştu. bu sefer çatlamasını ben de hissettim uzun zamandan sonra. 17 aralık akşama doğru çatlama oldu ve 18 aralık saat 13.30 civarı aşılama yapıldı. ilk gün yeterince dinlenebildim ama sonra hiç dinlenemedim desem yeridir. çok gereksiz misafirlerle uğraşmak zorunda kaldım. şimdi ilk aşılama yapıldığı zamanki kadar sancım yok. elimizden geleni yaptık artık dua etmek zamanı.
hamilelerin duası kabul olunurmuş. bizim için dua et. bize de aklına gelen konularda tavsiyelerde bulun lütfen. bizler aşılamadan sonra daha başka ne yapalım :)

İnşallah en kısa zamanda sende mutlu haberi alırsın.

Benimde 3 yumurtam gelişmişti,üçüde solda idi ama sadece 1 tanesi tuttu.açıkçası ben aşılamadan sonra öyle pek bişey yapmadım dinlenme vesaire falan.zaten tuttu ise o anda tutuyor.özel bişey gerekmiyor. sadece kafanı rahat tut yeter.gerisi Allahın takdiri....

kızlar bugün 1 de aşılamam yapılacak inşallah iyi geçer bir tuhafım gitmesem rahatlayacak gibiyim ama bu kadar bekledim bugünü bir atlatsam hayırlısıyla bana dua edin

hayırlı olsun reyhancım.rabbim nasip etsin bu sefer işallah

ayy canım ya neguzel atlattın ınsallah guzel haberler verırsın, darısı benım gıbı bekleyenlere, bende ocak ayında yaptırcam ınsallah bı sorun cıkmazsa

connetcim bende ocakta yaptırıcam işallah beraber geçicez o yollardan yine
ayın kaçında yaptıracaksın bellimi canım
ben ilk hafta ama gün belli değil henüz
reyhancım allah yardımcın olsun inşşş göbeğinde bebişinle dönersin eve :)

benimde yarın 12 de aşılamam...

ay ne güzel teker teker kavuşun bebişlerinize işallah
bu günleri kucağımızda bebişlerimzle gülerek hatırlayacaz birgün kızlar

evet Allahın takdiri. inşallah önce bizlere sonra da isteyen herkese nasip olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…