inşallah canım. inşallah. artık sıra bizde. Allah dileyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu. yılbaşında milli piyangodan büyük ikramiye çıkmasından bile daha çok diliyorum bunu
reyhancım benim yaptığım ovitrelli'ydi.diğerlerini bilmiyorum normal şırınga olsa bende yapamazdım.nese hadi bakalım dinlen sen,bende evi temizliyorum bugün yarına hazırlık:) ilaç falan verdimi dr'un?
canım aşılamam tutmuş.. benim ekim ayında yaşadığımı sen yaşamışsın ama benim değerim 300leri bulmadı.. en yüksek 80 çıktı sonra 116 ve giderek düştü. doktorum düşük dedi.. bta hcg sıfırlandığında adet olursun dedi.. 5-6 gün içinde adet oldumslm arkadaşlar 24 kasımda aşılama yaptırdım ve ilk tahlilim 0.71 cıktı iki gün sonra 19.19 iki gün sonra 58.85 iki gün sonra 217 iki gün sonra 367 ve bu gün yaptırdığım testte 316 çıktı benim tahminlerime göre 700 civarında olması gerekiyor buna benzer birşey yaşayan varmı lütfen delireceğim düşükmü acama ama belirti yok
slm kızlar adetim bügün 10 gün geçti beni zorla tahlile gönderiyolar hamile deglim diyrm kimse anlamıyo anlamzmı insan hamile oldugunu en ufak bi belirtim bile yok hatta adet bekirttim bile yok yinede hayırlısı beni tedaviyi bıraktım ya yine şaşmaya başladı...
benim ilk aşılamamda hiç bişey hissetmedim ben ama bunda biraz sancım oldu benimde belim felaket ağrıyor dr bana hafif lekelenmen olabilir brn yaptım dedi yani aşılama yapmakta zor ve dikkat edilmesi gereken bir iş ondandır canım bide eğer iğne kullandıysan bu tedavinde ondanda olabilir yani aklına kötü birşey getirme ağrıması normal.kızlar bu arada benim ekimdeki aşılamamda sadece gaz sancım ve ara kramplarım olmuştu ama dünden beri inanılmaz karnım ağrıyor.. mikrop falan mı kaptım acaba.. tedirgin oldum valla.. şimdi işe gidiyorum... zor bir gün olacak anlaşılan((
kızlar bugün 1 de aşılamam yapılacak inşallah iyi geçer bir tuhafım gitmesem rahatlayacak gibiyim ama bu kadar bekledim bugünü bir atlatsam hayırlısıyla bana dua edin
reyhancım allah yardımcın olsun inşşş göbeğinde bebişinle dönersin eve :)
benimde yarın 12 de aşılamam...
kızlar bu arada benim ekimdeki aşılamamda sadece gaz sancım ve ara kramplarım olmuştu ama dünden beri inanılmaz karnım ağrıyor.. mikrop falan mı kaptım acaba.. tedirgin oldum valla.. şimdi işe gidiyorum... zor bir gün olacak anlaşılan((
hayırlı uğurlu olsun kızlar,inşallah bebişlerinize kavuşursunuz bu sefer..
arkadaşlar sakın umudunuzu yitirmeyin...bende ekim ayında aşılama yaptırdım ve ilk aşılamam olmasına rağmen oldu.şimdi 12 haftalık hamileyim.mide bulantılarımı saymazsak hamilelik harika bişey.sakın olmaz demeyin ben 1 sene uğraştım birsürü şey yaşadım.ama unutsuzluk iice köreltiyor ve kapıları kapatıyor.ne olur umutla bebeğinizi bekleyin....darısı sizlere...
kızlar bugün 1 de aşılamam yapılacak inşallah iyi geçer bir tuhafım gitmesem rahatlayacak gibiyim ama bu kadar bekledim bugünü bir atlatsam hayırlısıyla bana dua edin
ayy canım ya neguzel atlattın ınsallah guzel haberler verırsın, darısı benım gıbı bekleyenlere, bende ocak ayında yaptırcam ınsallah bı sorun cıkmazsa
reyhancım allah yardımcın olsun inşşş göbeğinde bebişinle dönersin eve :)
benimde yarın 12 de aşılamam...
semi hiç görünmedi bugün ne yaptı acaba.. adet oldu mu ki?? merak ettim şimdi. inşallah olmamıştır[/QUOT
dün giremedim canım evde sıkıyönetim vardı
test yaptım canım
özlemişim tek çizgiyi görmeyi
şimdi adeti bekliyorum sanırım aşılamamı yaptırıcam
offbu kürler yüzünden adetimde şaştı ne zaman gelecek bilmem
Ben inanıyorum olacağına mutlaka anne olacağız hepimiz..İnancımızı umudumuzu asla yitirmeyelim..
umutlu olabilmek ne güzel....
İnşallah en kısa zamanda sende mutlu haberi alırsın.
Benimde 3 yumurtam gelişmişti,üçüde solda idi ama sadece 1 tanesi tuttu.açıkçası ben aşılamadan sonra öyle pek bişey yapmadım dinlenme vesaire falan.zaten tuttu ise o anda tutuyor.özel bişey gerekmiyor. sadece kafanı rahat tut yeter.gerisi Allahın takdiri....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?