benim ilk aşılamamda hiç bişey hissetmedim ben ama bunda biraz sancım oldu benimde belim felaket ağrıyor dr bana hafif lekelenmen olabilir brn yaptım dedi yani aşılama yapmakta zor ve dikkat edilmesi gereken bir iş ondandır canım bide eğer iğne kullandıysan bu tedavinde ondanda olabilir yani aklına kötü birşey getirme ağrıması normal.
masalcım senin aşılaman ne zaman tatlım
belki söyledin ama bu ara maaşallahı var ya topiğimizin karıştırdım azıcık:78:
iyiyim bebem sen nasılsın hiç aşılama yapılmış gibi hissetmiyorum bir tuhafım bilemiyorum heyecan falan yok
evet canım. maşallahımız var. aşılamalar peş peşe geldi,inşallah bebişlerde peş peşe gelir canım. büyük ihtimalle cuma olur canım. yarın kontrolüm var. bakalım ne diyecek canım.
sanada geçmiş olsun canım negatif çkmış. hayırlısı tatlım. yeni yıl bize piyangoyla gelecek hepimiz 2011 de meleklerimize kavuşacağız inşallaaaaaah:)
iyiyim bebem sen nasılsın hiç aşılama yapılmış gibi hissetmiyorum bir tuhafım bilemiyorum heyecan falan yok
kızlar 31 aralık benim aşılamamın 13. günü....
ne dersiniz büyük ikramiye benim göbişe çıkar mı:))
aynen öyle bazen aşılama yapıldığını falan unutuyorum evet bile en iyisi takmamak olacağı varsa olacak inşallah bu sefer olmasa başka zamanareyhancım bende öyleyim canım... bugün aşılamamnın 3. günüydü. 3 gün nasıl geçti anlamadım.. geçen seferkinde günler geçmiyordu...
inşallah çıkar canım en güzel ikramiye o tabikide bizim için inşallah yüce rabbim güldürür yüzümüzükızlar 31 aralık benim aşılamamın 13. günü....
10 gün canım ama stres en büyük etken rahat olup kafaya takmamak lazım çünkü yumurtalıklar çok etkileniyormuş stresten :93:reyhancım sana bişey soracaktım
bu ay senin adetin kaç gün gecikmişti
hayırlı uğurlu olsun kızlar,inşallah bebişlerinize kavuşursunuz bu sefer..
arkadaşlar sakın umudunuzu yitirmeyin...bende ekim ayında aşılama yaptırdım ve ilk aşılamam olmasına rağmen oldu.şimdi 12 haftalık hamileyim.mide bulantılarımı saymazsak hamilelik harika bişey.sakın olmaz demeyin ben 1 sene uğraştım birsürü şey yaşadım.ama unutsuzluk iice köreltiyor ve kapıları kapatıyor.ne olur umutla bebeğinizi bekleyin....darısı sizlere...
selam kızlar... nasılsınız bakalım bugün..
ben hiç aşılama olmamış gibiyim. ne ağrı ne sancı ??? ikisi de yok.. çok ilginç. bugün aşılamamın 4. günü.. sadece ilk 2 gün ağrım oldu.. oysaki ekimdeki aşılamada ara ara kramplarım vardı...
tumecim febecim güzel anne adayları nasılsınız
kızlar belirtilerden sonuç çıkarmaya çalışmayın lütfen bu sizi sadece yorar
her aşılama farklı
kişiden kişiye değişiyor ayrıca biliyorsunuz
bu arada bence tumenin kızı febenin oğlu olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?