2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

masalcım senin aşılaman ne zaman tatlım
belki söyledin ama bu ara maaşallahı var ya topiğimizin karıştırdım azıcık:78:

canım iğne de kullanmadım ama bilemiyorum ki.. bugün öğlene kadar sancım vardı ama şimdi sancılar kesildi..benim hiç lekelenmem olmadı. birincisinde de bunda da. inşallah bu seferki tutar..

şu topiği hamişlerle görelim artık.. ben topiğimiz adına bu seferki aşılamalardan çok umutluyum.. Allahın izniyle hepimiz güzel haberler alırız inşallah:)))

bu arada semicim test negatif çıkmış ama üzülme.. en kısa sürede adet olursun da aşılama startını verirsin canım:)))

masalcım senin aşılaman ne zaman tatlım
belki söyledin ama bu ara maaşallahı var ya topiğimizin karıştırdım azıcık:78:

evet canım. maşallahımız var. aşılamalar peş peşe geldi,inşallah bebişlerde peş peşe gelir canım. büyük ihtimalle cuma olur canım. yarın kontrolüm var. bakalım ne diyecek canım.
sanada geçmiş olsun canım negatif çkmış. hayırlısı tatlım. yeni yıl bize piyangoyla gelecek hepimiz 2011 de meleklerimize kavuşacağız inşallaaaaaah:)

iyiyim bebem sen nasılsın hiç aşılama yapılmış gibi hissetmiyorum bir tuhafım bilemiyorum heyecan falan yok

reyhancım bende öyleyim canım... bugün aşılamamnın 3. günüydü. 3 gün nasıl geçti anlamadım.. geçen seferkinde günler geçmiyordu...

kızlar 31 aralık benim aşılamamın 13. günü....
ne dersiniz büyük ikramiye benim göbişe çıkar mı:))

amin canım amin.avatarımdaki gibi bir bebiş spariş edicem bu sefer dra
olur mu dersiniz ben kara bişeyim ama kocişten umutluyum azcık

iyiyim bebem sen nasılsın hiç aşılama yapılmış gibi hissetmiyorum bir tuhafım bilemiyorum heyecan falan yok

en iyisi canım sakin sakin bekle sonucunu göbişini seveseve bekle hemde

bence çıkacaaaaaaaaaaaakkkkkkkk

reyhancım bende öyleyim canım... bugün aşılamamnın 3. günüydü. 3 gün nasıl geçti anlamadım.. geçen seferkinde günler geçmiyordu...
aynen öyle bazen aşılama yapıldığını falan unutuyorum evet bile en iyisi takmamak olacağı varsa olacak inşallah bu sefer olmasa başka zamana
inşallah çıkar canım en güzel ikramiye o tabikide bizim için inşallah yüce rabbim güldürür yüzümüzü
reyhancım sana bişey soracaktım
bu ay senin adetin kaç gün gecikmişti
10 gün canım ama stres en büyük etken rahat olup kafaya takmamak lazım çünkü yumurtalıklar çok etkileniyormuş stresten :93:

Son düzenleme:
heray tıkır tıkır gününde gelen adetim 2 aydır gecikiyor
2 aydır bişeyler deniyorum ondan sanırım gecen ay 6gün gecikti
bakalım bu ay ne zaman gelecek 1 2 gün daha gelmese bari yoksa bu seferde yılbaşı tatiline denk gelecek aşılamam

hayırlı uğurlu olsun kızlar,inşallah bebişlerinize kavuşursunuz bu sefer..

amin cnm inş hepimiz pozitifleri görelim artım inşşş..pericim sonucuda 4 ocak ta inş.

cnm hayırlı uğurlu olsun,iyiki paylaşmışsın bizimle umut oldun bize çok sağol,inş sağlıkla kucağına alırsın.

inşşş çıkar cnm teker teker güzel sonuçaları paylaşırız inşş :)

Son düzenleme:
selam kızlar... nasılsınız bakalım bugün..

ben hiç aşılama olmamış gibiyim. ne ağrı ne sancı ??? ikisi de yok.. çok ilginç. bugün aşılamamın 4. günü.. sadece ilk 2 gün ağrım oldu.. oysaki ekimdeki aşılamada ara ara kramplarım vardı...

tumecim iyiyim ben çok şükür,evde dinleniyorum :) bugün benimde 2.günüm bakalım daha erken ama benimde geçen seferkinde hep sancım olmuştu,şimdi gayet iyiyim hiç bişe hissetmiyorum.ayy bu seferki değişik olsun kucağımıza bebiş konsun inş :)

tumecim febecim güzel anne adayları nasılsınız

kızlar belirtilerden sonuç çıkarmaya çalışmayın lütfen bu sizi sadece yorar
her aşılama farklı
kişiden kişiye değişiyor ayrıca biliyorsunuz

bu arada bence tumenin kızı febenin oğlu olacak

semicim haklısın ama düşünmeden yapamıyorum ben,aklımdan bi çıksa rahat edicem :)ayy ağzından bal damlıyo ne derler ağzın bal yesin benimkide erkek istiyo ama olsunda sağlıklı olsun farketmez benim için.ama bi kız bi erkek süper olur dimi?
tatlım regl oldunmu?sen idrar testimi yapmıştın kanmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…