2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

dinlen canım dinlen yorma kendini... valla benim cumaya misafirim geliyor ama inan hiç bir şey yapmayacağım.. temizlikle falan yormayacağım kendimi.

inşallah kucaklarımıza bebeklerimiz alırız canım

semicim ben iyiyim canım inşallah sende iyisindir.. semicim ne güzel konuşuyorsun hayatım:)) vallahi heyecanlandım yani.. bebişlerimiz olsun sağlıkla gelsin kız oğlan farketmez.. ama bana da sanki benim ilk bebek kız olacakmış gibi geliyor.
neyse kız da olsa erkek de olsa isimler hazır :))))

oyy ne güzel isimler bile hazır he
böyle bir topik açmışlar yaz oraya sende tumecim
ben daha seçemedim
ama neden bilmem hep erkek isimleri düşünüyorum

ömer faruk

ya da
kerem

ya da
umut

ya da
kaan

ya da............

kaan dışındakileri benden önce çoktaaaaaaaaaaaan doğurmuş olan akrabalar yada komşular koydu bile bakalım biz ne yapacaz
tabi birgün doğurabilirsem

üzülme tatlım hem doğurucaz hemde en güzel isimleri koyucaz çok yakında hemde :)

ben kızıma Şimal, oğluma da Kuzey ismini vereceğim.. ikisininde anlamı aynı aslında. bebeğinizin ismini ne koyacaksınız topiğine yazmıştım aslında ama oradaki isimden vazgeçtim şimdi.. bunlar favori isimlerim...

bu arada semicim ömer faruk ismini bende çok severim

iyi akşamlar kızlar:)
bugün gittim dr. 3 yumurtam var 15 kadar büyümüşler büyütmeye devam et dedi dr.bakalı sonuç ne olacak bu ay. hayırlısıyla:)))

iyi akşamlar kızlar:)
bugün gittim dr. 3 yumurtam var 15 kadar büyümüşler büyütmeye devam et dedi dr.bakalı sonuç ne olacak bu ay. hayırlısıyla:)))

maşaallh masalcancım.. inşallah büyümeleri daha da devam ederi.. günde ortalama olarak 2mm kadar büyüyorlar

maşaallh masalcancım.. inşallah büyümeleri daha da devam ederi.. günde ortalama olarak 2mm kadar büyüyorlar

evet bitanem öyleymiş. cuma tekrar çagırdı bakacakmıs. ben cuma olur aşılama dıye dusunuyordum ama heralde pazatresıye kadar sarkacak. cuma belli olur artık ne olacağı:))
sen nasılsın canım?

yüce rabbim kimseyi umutsuz bırakmasın inş en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alır ve en güzel isimleri koyarız.Bende kızım olursa şüheda naz oğlum olursa hüseyin berke koymayı düşünüyom insana düşüncesi bile heyecan veriyo arkadaslar :)

evet bitanem öyleymiş. cuma tekrar çagırdı bakacakmıs. ben cuma olur aşılama dıye dusunuyordum ama heralde pazatresıye kadar sarkacak. cuma belli olur artık ne olacağı:))
sen nasılsın canım?

canım bence pazartesiye sarkmaz.. pazar falan yapar aşılamanı...

ben de iyiyim. aşılama sonrası 2 gün ağrım sancım oldu ama 2 gündür ne ağrı var ne sancı?? sanki hiç aşılama olmamış gibiyim

inşallah minecim.Allahım bize de yaşatacak bu duyguyu.

aynen canım benimde 3. Günüm hiç birşey yok gibi inşallah belki bu sefer yüce rabbim bize nasip eder inşalllaaaaaah
istermisin hepimizin tutarmış ne güzel olur iyi düşünelim iyi olsun

oh isimlerde bulunmuş hazırlık tamam ne güzel allah inşallah kalbinize göre verir canlarım hepimizin öpüyorum Iyi geceler kızlar

bende de öyle. ilkinde inanılmaz kramplar, gaz sancıları, kasık ağrıları olmuştu. ve nerdeyse sonuna kadar devam etmişti. şimdi nerdeyse ben bile inanamıyorum aşılama yaptırdığıma.

inşallah bu sefer hepimizin aşılaması tutar.
ben başak burcuyum. fallara değil ama astrolojiye inanırım. bu sabah 2011 başak burcu yorumlarını okudum. bir tanesinde 4 ocaktaki güneş tutulmasının başaklarda çocukla ilgili gelişmelere neden olacağı yazıyordu hangi siteydi hatırlayamıyorum ama tesadüf bile olsa beni çok mutlu etti. en azından moral verdi gerçek olmasa bile hani derler ya fala inanma falsız kalma , verdiği moral yeter ... inşallah gerçektir

inşallah eylülcüm. valla canım bu sene tüm burçlar için güzel geçecekmiş.. bende okudum dün gazeteden okudum.. evlilikler,nişanler, bebek haberlerinin bol olacağı bir sene olacakmış.. ben boğa burcuyum ama yükselenim başak :))))

Arkadaşlar merhaba;

uzun süredir yazamıyorum ama canım cok sıkkın ve çıkmazdayım lütfen bana yardımcı olun yoll gösterin.

İlk aşılamamı yaptırmıştım tutmamıştı hatırlarsanız. Başkent Üniversitesinde sebepsiz infertilite demişlerdi. Konyada başka bir doktora gittim. Sağ yumurtalığında polikistik over var dedi eşininde sperm A değeri 0 dedi. bana gulucopaj 1000 mg verdi eşimede evicap verdi. Dün başka bi profla görüştüm oda bunlar vakit kaybetmekten bişey değil dedi. Eşinin değerleri hamile kalman için yeterli dedi. seninde sol yumurtalığın yeter dedi. Senin sebebi açıklanamayan kısırlık dedi. Kafam karma karışık kızlar ne yapayım 2 yıllık evliyim yaşımda 26 bitiyor. Epilasyona başlayım dedim tüğyler için bebeği kafaya taymayım ilaçları kullanayım dedim. Oda 10 ayımı alcak sizce ne yapayım Allah rızası bana yol gösterin

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi|Sonuç
leyliko|1.deneme|26.11.2010|10.12.2010|Negatif
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010|Negatif
nurci|1.deneme|10.12.2010|21.12.2010|
tume|2.deneme|19.12.2010|02.01.2011|
REYHANgoker|2.deneme|20.12.2010|03.01.2011|
febe|2.deneme|21.12.2010|04.01.2011|
semi|||19.12.2010|
masalcan|2.aşılama||12.01.2011|
ece1509|2.deneme||05.12.2010|
aska|2.deneme|||

bende başak burcuyum yükselenim boğa

inşallah hepimiz için güzel hayırlı bir yıl olsun kızlar.

Merhaba hoşgeldin,
Görüştüğün prof çözüm olarak ne önerdi peki,doğal yolla deneyin mi dedi??Yoksa tekrar aşılama denensin yada tüp bebek mi yapılsın dedi?Yani diğer doktorun bahsettiği pko ve sperm azlığı yokmuymuş?Bence önce bunu netleştirmek lazım..

inşallah bebek haberleri önce bizden çıkar ve sonra da isteyen herkese nasip eder Rabbim. benim bugün 6.günüm. henüz çok erken daha 8 gün var. çok heyecanlıyım. izinli olduğumdan stres yapmayım diye uğraşacak şey arıyorum. inşallah herkes için çok güzel yıl, yıllar olur bundan sonra ve inşallah herkesin gönlüne göre verir Rabbim. ama umarım önce bizlere nasip olur.

amin cnm amin inşş..eylülcüm listede adın yok,periye rica edelim yazsın istersen.benimde bugün 3.günüm bakalım arka arkaya güzel haberler verelim inşşş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…