Arkadaşlar merhaba;
uzun süredir yazamıyorum ama canım cok sıkkın ve çıkmazdayım lütfen bana yardımcı olun yoll gösterin.
İlk aşılamamı yaptırmıştım tutmamıştı hatırlarsanız. Başkent Üniversitesinde sebepsiz infertilite demişlerdi. Konyada başka bir doktora gittim. Sağ yumurtalığında polikistik over var dedi eşininde sperm A değeri 0 dedi. bana gulucopaj 1000 mg verdi eşimede evicap verdi. Dün başka bi profla görüştüm oda bunlar vakit kaybetmekten bişey değil dedi. Eşinin değerleri hamile kalman için yeterli dedi. seninde sol yumurtalığın yeter dedi. Senin sebebi açıklanamayan kısırlık dedi. Kafam karma karışık kızlar ne yapayım 2 yıllık evliyim yaşımda 26 bitiyor. Epilasyona başlayım dedim tüğyler için bebeği kafaya taymayım ilaçları kullanayım dedim. Oda 10 ayımı alcak sizce ne yapayım Allah rızası bana yol gösterin
aynen canım benimde 3. Günüm hiç birşey yok gibi inşallah belki bu sefer yüce rabbim bize nasip eder inşalllaaaaaah
istermisin hepimizin tutarmış ne güzel olur iyi düşünelim iyi olsun
oh isimlerde bulunmuş hazırlık tamam ne güzel allah inşallah kalbinize göre verir canlarım hepimizin öpüyorumIyi geceler kızlar
Arkadaşlar merhaba;
uzun süredir yazamıyorum ama canım cok sıkkın ve çıkmazdayım lütfen bana yardımcı olun yoll gösterin.
İlk aşılamamı yaptırmıştım tutmamıştı hatırlarsanız. Başkent Üniversitesinde sebepsiz infertilite demişlerdi. Konyada başka bir doktora gittim. Sağ yumurtalığında polikistik over var dedi eşininde sperm A değeri 0 dedi. bana gulucopaj 1000 mg verdi eşimede evicap verdi. Dün başka bi profla görüştüm oda bunlar vakit kaybetmekten bişey değil dedi. Eşinin değerleri hamile kalman için yeterli dedi. seninde sol yumurtalığın yeter dedi. Senin sebebi açıklanamayan kısırlık dedi. Kafam karma karışık kızlar ne yapayım 2 yıllık evliyim yaşımda 26 bitiyor. Epilasyona başlayım dedim tüğyler için bebeği kafaya taymayım ilaçları kullanayım dedim. Oda 10 ayımı alcak sizce ne yapayım Allah rızası bana yol gösterin
amin cnm amin inşş..eylülcüm listede adın yok,periye rica edelim yazsın istersen.benimde bugün 3.günüm bakalım arka arkaya güzel haberler verelim inşşş
evet lütfen beni de listenize ekleyin. aşılama tarihim 18 aralık, adet tarihim yılbaşı :) 31 aralık veya 1 ocak. inşallah bu sefer herkesten sırayla bebek haberleri alacağız.
febecım merhaba canım. nasılsın ? varmı bı degısıklık canım?
iyiyim cnm çok şükür,sen nasılsın?cnm bu seferki değişik,geçen seferkinde kasıklarımda ara ara sancı olurdu şimdi hiç yok bu seferde göğüslerim felaket şişti okadar hassaslaştıki sütyen fazla geliyo anlamadım neden :44:
peki cnm bu ilk aşılamanmı?
iyiyim valla bende, bildiğin gibi işte 2.asılama ıcın hazırlıklar içerisindeyim canım. ilk aşılamada bende hiç ağrı olmadı ama dediğin gibi göğüslerim felaket şişmişti ve ağrı vardı, bide sadece karnımda şişkinlik hissediyodum. başka ağrım filan olmamıştı. göğüs agrısıda asılamadan sonra yeni geçtı, rahatladı şımdı. inşallah alırız kucağımıza bebişeride herşey unutulur gider:))))
ikinci aşılamam canım. ilk aşılamam ekimde olmuştu ama yumurtlamam geç olduğu için tutmadı. bizimki sebepsiz infertilite. ilk aşılamada da sizlerle birlikteydim hatta tumeyle aynı günde olmuştu aşılamamız birlikte gün saydık onunla. ama çalıştığım için o zaman genellikle sizleri takip durumundaydım. birkaç kere sizlerle kendimden birşeyler paylaşabildim. şimdi yıllık iznimden kalan süreyi ikinci aşılamama denk getirdim, evdeyim. inşallah Allah yardımcım olur, yapılan diğer şeyler vesile olur ve bu sefer bebeğiklerimize kavuşuruz hayırlısıyla sağlıklıca ve kolayca.
cnm ben seni tanıyorum zaten :)sadece kaçıncı olduğunu bilemedim,benimde ilk aşılamam ekimde olmuştu ve bizimkide sebepsiz infertilite... inş cnm bu sefer bebişlerimiz bizimledir.
inşallah canım ya. hepimizin ortak dileği bu. bu infertilitenin sebepsizi de çok berbat. bazen kendi kendime diyorum hani bir problemden bahsetse doktor dese ki sizde şu şu ar o yüzden bebeğiniz şimdilik olmuyor, önce onu düzeltelim, belki o daha mı kolay. hiç bir sorun yok, bebeğiniz olur dedikleri ama bir türlü olmadığı zaman insan kendini kötü hissediyor. acaba yeterince tüm tahliler tetkikler yapılmıyor mu diyorsun. yani sanki bir problem var ama henüz bulunamadı gibi geliyor bazen. ne bileyim işte saçma sapan şeyler. bazıları der ya üstüne ceketimi atsa hamile kalıyor, en son eşimin ceketiyle birlikte olmayı düşünüyorum :)))
geçenlerde yine kk da biryerde okumuştum ve çok gülmüştüm. şu cinsel danışmanlık yazıları olur ya hani orda bir kız doktora soruyor 'sevgilimle sürtünerek birlikte olduk hamile kalmışmıyımdır' diye. kk daki bayan da zaten çok gülerek anlatıyor. biz o kadar şey yapıyoruz kalamıyoruz, eğer sürtünerek hamile olunuyorsa bir de onu deneyelim gibi birşeyler diyor. ben de çok gülmüştüm :))))
ayy bende çok güldüm şimdi :)ya cnm ama korunupta hamile kalanlar var yada ilk geceden neler neler..
senin o düşüncen benimde kafamı çok kurcalıyo,demekk,i var bi eksiklik laporoskopi falan var onu yaptımadım ben gerçi burda araştıtrırken gördüm benim dr bahsetmedi bile.çokta düşünmemek lazım demekki zamanı var cnm inş o zaman bu zamandır da gelir bebişimiz :)
inşallah canım, inşallah zaman bizim zamanımızdır. ben de bir tek laporoskopi yaptırmadım. aşılama için yumurta takibine ve kontrollere başladığım eylül ayından beri benim hep sağ yumurtalığımda yumurta gelişiyordu ve benim aklıma sol yumurtalığımda bir problem mi var sorusu takılıyordu. doktorum bunun ancak laporoskopi ile anlaşılabileceğini ama onunda 6-7 ay yumurta takibi sonunda eğer yumurta gelişmiyorsa yapılabileceğini söylemişti. eğer bu ay da yine sağda gelişseydi ben fazla beklemeden yaptıracaktım. ama neyse ki bu sefer hem sağda hem solda gelişti hem de çok güzel geliştiler. ilk aşılamamda 3 yumurtam gelişmişti, onlar da 20 mm nin üzerindeydiler ama bu sefer çok daha iyi, 30 mm nin üzerindelerdi. doktorum foliküllerin içinin bile yeterince olgunlaşmış olduğunu gösterdi bana. inşallah hayırlısıyla olur bu sefer. duadan başka ne yapabiliriz ki artık. doğru diyorsun fazla düşünmemeliyiz mümkün olduğunca. ama sanırım bu pek kolay değil :)
eskişehirdeyim. ya sen.
istanbul cnm.ama eskişehirde üniversiteden çok samimi arkadaşım var.gelirsem haber veririm:)
beklerim mutlaka. hayıt tohumu ile hamile kalanları ben de duydum. ama ne işe yaradığını tam bilemiyorum. böğürtlen kökü suyu ile, incir ve soğan kürü ile ve yakı ile hamile kalanlar da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?