yakı bende aldım ama kullanmadım henüz :) ya bilsek etkisi olacak hemen kullanırız ama bilmiyoruz işte.nese bu ay pozitif sonucu görelimde onlşara gerek kalmasın hemde dimi tatlım?
inşallah. ama ben bu ay yakı kullandım :) denemekten zara gelmez diye düşündüm yakıdan. zaten belim de ağrıyordu o ara. inşallah bebeğimiz olur da onlar bahane olur.
paki hangi dönemde kullandın cnm?adetten öncemi sonramı?
cnm haklısın ama ben biraz pimpirikli olduğum için cesaret edemedim.tutmazsa eğer kullanıcam bende (ama inş tutar) bel çektirmeyi bende düşündüm ama yapan kimse tanımıyorum adapazarında bi tanıdık var o yapıyomuş olmadı oraya gidicem.madem senin annen sen daha şanslısın olmazsa denemekte yarar var.gebelik bölümünde yakı ile hamile kalanlar topiğini okudum, tam olarak net bir zaman verilmiyordu. ben adetim bittikten sonraki gün kullandım. yakı zaten 2 gün duruyor vücudunda. sonra adetimin 14. günü kullandım ve aşılama yapıldığı gün kullandım. aslında yakının paketi üzerinde 14 günde bir kullanılması yazıyor ama topikte bazıları yumurtlamaya kadar sürekli kullanmış. bence de zararı yok. sadece biraz yapıştırıldığı yerde cildi kaşındırıp soyabiliyor. yakının amacı zaten bence sadece sıcak tutmak. ben yumurtlamam olduğu zaman belime, aşılama olduktan sonra da kasıklarıma yapıştırdım. gerçekten sıcacık tuttu. bazıları sadece kasıklarına yapıştırmış ve ilk ayda hamile olmuş, bazıları beline yapıştırmış falan filan. denemekten zarar gelmez dedim ben de kullandım. ama eğer Allah nesip eder de hamile olursam o topikteki arkadaşlara da çok teşekkür edeceğim.
o topikte okuduktan sonra da birçok arkadaşım bana eskilerin hamile kalmak isteyen kadınlara yakı uyguladıklarını söylediler. ama ben daha yeni öğrendim. hatta neden bana daha önce kimse söylemedi diye de hayıflandım biraz.
bazıları yakı uygulamasından önce bellerini çektiriyorlarmış, bel çektirdikten sonra yakı kullanıp hemen ilk aydan hamile olanların sayısı da oldukça fazla. şu bel çektirme işine ben de inanmaya başladım. kurban bayramında ablam ankaraya ailemin yanına gelmişti ve anneme belini çektirmiş beli ağrıdığından. bir oğlu var, ikinciyi düşünmekle düşünmemek arası gidip geliyordu ve geçen hafta 5 haftalık hamile olduğunu öğrendim. yani annem belini çeker çekmez tam hamile olmuş.
aslında bunlar belki bir vesile Rabbim yanımızda yardımcımız olsun tabi ki. ama insan belki faydası olur diye bunları da kulak ardı etmemeli. sonuçta hormonlarla oynayan ya da sağlığı etkileyen şeyler değil bunlar.
cnm haklısın ama ben biraz pimpirikli olduğum için cesaret edemedim.tutmazsa eğer kullanıcam bende (ama inş tutar) bel çektirmeyi bende düşündüm ama yapan kimse tanımıyorum adapazarında bi tanıdık var o yapıyomuş olmadı oraya gidicem.madem senin annen sen daha şanslısın olmazsa denemekte yarar var.
bana annemler de söylememişlerdi ben sonra öğrendim bel çektiklerini. ama eğer bu olmazsa düşünüyorum ben de çektirmeyi. inşallah gerek kalmaz.
ben oldukça fazla yazıyorum galiba. fazla uzatıyorsam kusura bakmayın, birçok şeyi paylaşmak istediğimdendir.
kızlar HAYIT hakkında bilgisi olan veya kullanan varmı?başka bi topikte gördüm kullanıp hamile kalmışlar sanırsam..bizdemi kullansak
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
İsim|Aşılama|Tarih|BAT-Test Tarihi|Sonuç
leyliko|1.deneme|26.11.2010|10.12.2010|Negatif
hperi|2.deneme|04.12.2010|18.12.2010|Negatif
nurci|1.deneme|10.12.2010|21.12.2010|Negatif
tume|2.deneme|19.12.2010|02.01.2011|
REYHANgoker|2.deneme|20.12.2010|03.01.2011|
febe|2.deneme|21.12.2010|04.01.2011|
semi|||19.12.2010|
masalcan|2.aşılama||12.01.2011|
ece1509|2.deneme||05.12.2010|
aska|2.deneme|||
hadi bakalım sıra senin yumoşlarında güzelce büyüyüp çatlasınlar inş :)bu sefer sivilcem nezaman çıktı biliyomusun,aşılamadan 4 gün önce ayy gülmekten öldüm yani demekki sivilcede belirti değilmiş
canım hayıt tohumu ben kullandım ama prolaktinim yani süt hormonum yüksekti biliyosun prolaktin hormonu yüksekliği gebe kalmayı engelliyor onu düşürmek için kullandım ve düştüde çok şükür 5 aydır falan hiç yükselmedi o işe yarıyor yani.
malesef olmadı kızlar bugün test yaptırdım 0,8 çıktı çok üzldüm ağladım zırladım ama elden bişey gelmiyor zaten daha çok başındayım kısmet ikinciye...
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
tume|2.deneme|19.12.2010|04.01.2011|
semi|||19.12.2010|
aska|2.deneme|||
MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
tume|2.deneme|19.12.2010|04.01.2011|
semi|||19.12.2010|
aska|2.deneme|||
canım hayıt tohumunu nasıl kullandın.. benim de prolaktinim yüksek.. şu an dostinex kullanıyorum.. doktor aşılama gününden iki hafta önce başlattı.. ben eğer tutarsa bebeğe zararı olmaz mı diye sordum.. zaten yarım dozlar halinde haftada iki kez alıyorsun dedi.. gebelik oluştuğunda ilacı keseriz dedi.. bir de şu hayır tohumunu kullanmak isterim.. nasıl kullandığını yazarsan sevinirim
canım hayırlısı ne olur üzme kendini.. biz elimizden geleni yapıyoruz. gerisi yüce rabbime kalmış..
canım hayıt tohumunu nasıl kullandın.. benim de prolaktinim yüksek.. şu an dostinex kullanıyorum.. doktor aşılama gününden iki hafta önce başlattı.. ben eğer tutarsa bebeğe zararı olmaz mı diye sordum.. zaten yarım dozlar halinde haftada iki kez alıyorsun dedi.. gebelik oluştuğunda ilacı keseriz dedi.. bir de şu hayır tohumunu kullanmak isterim.. nasıl kullandığını yazarsan sevinirim
canım hayırlısı ne olur üzme kendini.. biz elimizden geleni yapıyoruz. gerisi yüce rabbime kalmış..
valla canım bikaç ay çok üzülüyodum. herşeye ağlıyodum ne soyleseler hemen bebeğe lafı götürüyodum. gerçekten durup dururken ağlayıp duruyodum. ama bu ay maşallahım var ne ağlıyorum ne bişey. dr tüp bebek yaparız 2. aşılama tutmazsa dedıgınden beri rahatladım sankı. niyeyse tüp bebek hemen tutacakmıs gıbı davranıyorum. halbuki biliyorum tutamayabilir de ama işte bi umut oldu sankı bana. dr o lafı sanki herşey oldu bitti gibi geldi bana. bilmiyorum ama içim bu ay cok rahat, böyle huzurlu gibiyim:) niyeyseeee. belkide tutacaaaak. bide bu ay 3 tane yumurtam olmus ya onada yoruyorumdur belkı. çünkü benim hep tek yumurtam oluyodu. hayırlısı inşallah hepımız için yeni yıla yeniliklerle girelim inşallaaaaaah:))))
valla canım bikaç ay çok üzülüyodum. herşeye ağlıyodum ne soyleseler hemen bebeğe lafı götürüyodum. gerçekten durup dururken ağlayıp duruyodum. ama bu ay maşallahım var ne ağlıyorum ne bişey. dr tüp bebek yaparız 2. aşılama tutmazsa dedıgınden beri rahatladım sankı. niyeyse tüp bebek hemen tutacakmıs gıbı davranıyorum. halbuki biliyorum tutamayabilir de ama işte bi umut oldu sankı bana. dr o lafı sanki herşey oldu bitti gibi geldi bana. bilmiyorum ama içim bu ay cok rahat, böyle huzurlu gibiyim:) niyeyseeee. belkide tutacaaaak. bide bu ay 3 tane yumurtam olmus ya onada yoruyorumdur belkı. çünkü benim hep tek yumurtam oluyodu. hayırlısı inşallah hepımız için yeni yıla yeniliklerle girelim inşallaaaaaah:))))
canım bende 1 ay dostinex kullandım 45 ti değerim normal değer prolaktinde 20 falan oluyo ilaç bittikten sonra ölçtürdüm 1 inde altına düşmüştü ama sonraki ay tekrar yükseldi ama fazla değil bende hep seviyede tutmak için içtimhayıtı.aktarlarda satılıyo 10 liraya falan hayıt suyu var hazır ister ondan iç istersen hayıt tohumu var onuda 1 su bar.sıcak suda 5 dk falan bekletiyorsn biraz ılıyınca süzüp içiyorsun günde 2 defa sabah akşam ben onu yaptım daha faydalı olacağını düşündüm çünkü hazırlarda katkı maddesi olabiliyor.birde macunu var ama onu denemedim.
masalcım
kimdi hatırlamıyorum ama burda bir arkadaşta çatladı yumurtalarım diye paniklemişti
akıntım geldi diye üzülmüştü
dra gittiğinde 13 mmdi daha yumurtaları
yani üzülme yoktur birşey
karın agrın varmı benim karnım çok agrımıştı aşılamamda yumoşlar çatlarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?