2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

daha kesin bişey yok canım üzme kendini
yarın erkenden git bakalım dra ne diyecek
hem kaç yumurtan vardı çatladı farzetsek bile hepsi aynı anda çatlamaz ya bunların

daha kesin bişey yok canım üzme kendini
yarın erkenden git bakalım dra ne diyecek
hem kaç yumurtan vardı çatladı farzetsek bile hepsi aynı anda çatlamaz ya bunların

öylemi oluyo hepsı bırden çatlmazmı kı? bilmiyorum artık valla bildiğim şeyleri bile unuttum artık vallayaaa. inşallah dediğin gibi olur bitanem. inşallah bitanesi uruyodur3 tane vardı dun15 ve 16 mm di. eğer hepsı bırden çatlamadıysa iyi olur. ay inşallah canım çatlamamıstır hepsı.

canım dur bakalım nerden biliyorsun çatladığını.. hem senin 3 yumoşun vardı belki biri çatlamıştır.. bana kalırsa yumoş çatlamamıştır.. eğer üşüttüysen akıntın ve ağrın o yüzden de olmuş olabilir.. hemen umutsuzluğa kapılma:))

sadece haıf bır sogukalgınlıgım var. baska bı seyım yok. bu usumede ona dahılmıdır kı? of y dusunemıyorum artık. algılayamıyorum hic bıseyı akşamdan beri valla yaa. agrım bı sanıyelık ıseydı zaten. ama akıntıyı gorunce kötü oldu valla.

masalcım kötü düşünme yoktur birşey canım yanılmışsındır
dua et hakkımda hayırlısı de stres yapıp yumoşlarıda strese sokma
bak sonra sinirli olu çıkacak bebişlerin
sonra şikayet etme senin yüzünden bağıracaklar cıyak cıyak:84::84:

masalcancım aklına kötü şeyler getirme.. bak soğuk algınlığım var diyorsun.. bence ağrın ve akıntın ondan olmuştur.. ben azıcık üşütüyüm hele ki ayaklarımı hemen akıntım olur karnım ağrır.. yarın doktora gidene kadar içini ferah tutmaya çalış canım

iyi akşamlar arkadaşlar listenize belki benide eklersiniz aşılamada ilk denemem kasım 24 de aşılama yapıldı ve sonuç hamileyim gecen cuma biraz kanama oldu çok korktum düştü diye sonra ara ara oldu tahlil yaptırdım tahlil biraz düşmüştü sonra öğrendiğime göre kanama olduğu zaman tahliller düşermiş şimdi içim rahat kanama da durdu yarın kontrolüm var inşallah iyi haberler alırım

canım tebrikler ... Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.. darısı bize olsun:))) bizim için de dua et..

bu arada bir şey sorabilir miyim hangi şehirdesin???

canım kolaymı suz kaldık bu soğuklarda git aç baktır tabikide olur akıntın nereye gitti moraller o akıntısı gelen arkadaş bendimbende öyle sanmıştım ama daha büyümemişti bile üzülme canım streste yapma yumurtalıkların 1 numaralı düşmanı o stres bunu aklından çıkarma olurmu?kızarım bak anlaştıkmı
evet ondandır canım daha dün bakmış doktorun onlar anlıyorlardır takipte çatlayıp çatlamayacağını bende stres yapmıştım ama boşuna sonra kızdım kendime.:26:

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
paylaştığın için teşekkürler aşılaması tutmuş arkadaşları görmek bize moral oluyor
ama bizde bu ay hırs yaptık hamilelerle dolduracaz listemizi

canım tebrikler ... Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.. darısı bize olsun:))) bizim için de dua et..

bu arada bir şey sorabilir miyim hangi şehirdesin???

çok teşekkür ederim inanın her gece dua ediyorum isteyen herkeze vermesi için ben osmaniyede yaşıyorum burda yaptırdım aşılamamıda

allah sana bağışlasın canım dikkat et kendine istirahat et bol bol en azından riskli dönemi atlatana kadar sonra allahın izniyle bişey olmaz bişey sorabilirmiyim kaç yıllık evlisin ve aşılama yaptırmanın nedeni neydi?yani sorununuz neydi bize umut olman açısından soruyorum canım :26:

inşallah semicim inşallah:))))

çok teşekkür ederim inanın her gece dua ediyorum isteyen herkeze vermesi için ben osmaniyede yaşıyorum burda yaptırdım aşılamamıda

inşallah canım inşallah.. isminin yanındaki 74ü görünce benimle aynı şehirdesin sandım.. o yüzden sordum:))))

reyhancım sen nasılsın canım??? hiç sesin çıkmıyor:))))

iyiyim canım sürekli dinlenmeye çalışıyorum buralardayım sayfaları okuyordum senin nasıl gidiyor benim göğüslerim de çok ağrı var aşılama yaptırmadan önce başlamıştı hala sürüyor birde belimde az bir ağrı var öyle işte.

canım bben 36 yaşındayım beş yıllık evliyim birkez tüp bebek yaptırdık olmadı sonrasında üç kez düşük yaptım sol tüp kapalıydı sonradan açıldı açıldıktan sonra olur dediler bir yıldan fazlabekledimolmadı sonra laparaskopi oldum yapışıklık çıktı doktorum yapışıklığı giderdik normal olur ama yaşın fazla olduğu için çok bekleme normal olmazsa tüp bebek yaptırabilirsin dedi bizde ikinci tüp bebeği yaptırmak için rapor alalım dedik ama tüplerim açık olduğu için aşılama yaptırmam şart olduğunu yoksa rapor alamayacaağımı söylediler yani biz aslında aşılamayı biraz formalite den yaptırdık yani ben öyle düşünüyordum allah kısmet etti çok şükür ama hiç umudum yoktu çünkü ben tüp bebeğe konsantre olmuştum

adet olamıyoruuuuummmmmm
hamile olmadığını bilip adet olmayı beklemek zaten yeterince kötü
birde üstüne adet olamıyorum canım sıkılıyor ya

kızlar biran önce adet olmak istediğim için her dk kendimi dinliyorum sürekli kontrol falan
benimkide sterstenmi gelemiyor acaba
akşamda çok küçük bir parça kan pıhtısı gelmiş oda xanımı sıktı daha önce hiç olmazdı bu ne olaki şimdi
:18::18:

teşekkür ederim canlar. valla iyiki varsınız. inşallah soguk algınlıgından dolayıdır. içimi raatlatınız kızlar valla cok teşekkür ederim. inşallah dediğini,z gibi olumustur.

nurtencım sanada hayırlı ugurlu olsun bebişin. saglıklı sıhatlı kucagına alırsın ınsallah bebeğini canım. önce karnında sonrada kucagında buusun bebişin bitanem:))

bu arada şunu yazmayı unuttum belki birilerine faydası olur benim tüpün biri tamamen kapalıydı diğeride yüzde 60 kapalıydı 2 kez rahim filmi çektirdim belki ondan açıldı belkide biryerden bişi duymuştum onu yaptım yada ondan açıldı bilmiyorum kapalı tüpü olan varsa önerebilirim denemekte fayda var

dinlen canım keşke bende dinlenebilsem ama mecbur her gün işe gidiyorum.. bende ağrı ne şişme hiç bir şey yok. sadece biraz bel ağrısı var ama o da ayakta durmaktan sanırım.. sanki hiç aşılama yaptırmamış gibiyim.. ekim ayındaki aşılama tek tek gün saymıştım ve günler geçmek bilmemişti. ama bu seferkinde 5 gün nasıl geçti anlamadım.. giderek duyarsızlaşıyorum herhalde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…