canım bben 36 yaşındayım beş yıllık evliyim birkez tüp bebek yaptırdık olmadı sonrasında üç kez düşük yaptım sol tüp kapalıydı sonradan açıldı açıldıktan sonra olur dediler bir yıldan fazlabekledimolmadı sonra laparaskopi oldum yapışıklık çıktı doktorum yapışıklığı giderdik normal olur ama yaşın fazla olduğu için çok bekleme normal olmazsa tüp bebek yaptırabilirsin dedi bizde ikinci tüp bebeği yaptırmak için rapor alalım dedik ama tüplerim açık olduğu için aşılama yaptırmam şart olduğunu yoksa rapor alamayacaağımı söylediler yani biz aslında aşılamayı biraz formalite den yaptırdık yani ben öyle düşünüyordum allah kısmet etti çok şükür ama hiç umudum yoktu çünkü ben tüp bebeğe konsantre olmuştum
canım bozma moralini bence adetin başlamış.. devamı bu akşam gelmez de yarın sabah gelir.. havalar da bir tuhaf.. adet döngümüz emin ol bundan bile etkileniyoradet olamıyoruuuuummmmmm
hamile olmadığını bilip adet olmayı beklemek zaten yeterince kötü
birde üstüne adet olamıyorum canım sıkılıyor ya
kızlar biran önce adet olmak istediğim için her dk kendimi dinliyorum sürekli kontrol falan
benimkide sterstenmi gelemiyor acaba
akşamda çok küçük bir parça kan pıhtısı gelmiş oda xanımı sıktı daha önce hiç olmazdı bu ne olaki şimdi
:18::18:
adet olamıyoruuuuummmmmm
hamile olmadığını bilip adet olmayı beklemek zaten yeterince kötü
birde üstüne adet olamıyorum canım sıkılıyor ya
kızlar biran önce adet olmak istediğim için her dk kendimi dinliyorum sürekli kontrol falan
benimkide sterstenmi gelemiyor acaba
akşamda çok küçük bir parça kan pıhtısı gelmiş oda xanımı sıktı daha önce hiç olmazdı bu ne olaki şimdi
:18::18:
masalcan çok teşekkür ederim canım bence sen boşuna üzülüyorsun geçen hafta kuzenimde aşılama yaptırdı o da senle aynı şeyi yaşadı bence takma fazla allah gönlüne göre versin
ne duyduğunu yazarsan sevinirim canım
benim sol tüpüm kapalı maalesef
benimde çıkmam lazım masalcm
iyi geceler canım
üzme kendini ortada bişey yok daha
yarın drdan güzel haberlerle dön ve biz ihaberdar et tamam mı tatlım
sağol cnm teşekkür ederim benim normal çıkmıştı demkki kullanmam gerek yok.sende üzme kendini lütfen zaten ilk denemede şansımız %15ti.inş bidahaki aya bebişin gelir.canım hayıt tohumu ben kullandım ama prolaktinim yani süt hormonum yüksekti biliyosun prolaktin hormonu yüksekliği gebe kalmayı engelliyor onu düşürmek için kullandım ve düştüde çok şükür 5 aydır falan hiç yükselmedi o işe yarıyor yani.
amin canım teşekkür ederim. elimde değil çok panıkledim. ama şimdi daha iyiyim teşekkür edeim desteğiniz için. sizler olmasaydınız sabahakada kurar kurar kaayı kırardım valla:))
iyi geceler
ayrıca teşekkür edereim tumecim
umarım dediğin gibi adetim geliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?