2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

canım ya gelecegı varmıs bebısının bitanem. hayırlısı buymus işte.inşallah bizime öyle olur nasıp tabiii:))

masalcan çok teşekkür ederim canım bence sen boşuna üzülüyorsun geçen hafta kuzenimde aşılama yaptırdı o da senle aynı şeyi yaşadı bence takma fazla allah gönlüne göre versin

canım bozma moralini bence adetin başlamış.. devamı bu akşam gelmez de yarın sabah gelir.. havalar da bir tuhaf.. adet döngümüz emin ol bundan bile etkileniyor

semicim sıkma canını bakim.. bence adetin başlamış bile.. emin ol ki devamı yarın sabah gelecektir.. bazen bende böyle olur. bir gün süre ile kanama başlamaz. kendini çok dinleme.. düşünmemeye çalış ki rahatça gelsin

masalcan çok teşekkür ederim canım bence sen boşuna üzülüyorsun geçen hafta kuzenimde aşılama yaptırdı o da senle aynı şeyi yaşadı bence takma fazla allah gönlüne göre versin

amin canım teşekkür ederim. elimde değil çok panıkledim. ama şimdi daha iyiyim teşekkür edeim desteğiniz için. sizler olmasaydınız sabahakada kurar kurar kaayı kırardım valla:))

ne duyduğunu yazarsan sevinirim canım
benim sol tüpüm kapalı maalesef

canım bana bir arkadaşım bir hafta boyunca sütü kaynat buharına otur dedi kendiside öyle yapmış onun normal oldu bende aynısı yaptım ama üşütmemeye dikkat et buhar soğuyuncaya kadar otur sonra hemen sıkı giyin üşütme

arkadaşlarım, dert ortaklarım sohbet güzel ama ben çıkmak zorundayım.. malum sabah iş var((

hepinize iyi geceler.. talı rüyalar :)))

teşekkür ederim canım
ben bu ay denedim aslında buharı
3gün yaptım maydanoz+süt kaynattım buharına oturdum
bunu kaç ay yapmak gerekir bilmiyorum ama sanırım bende işe yaramadı

herkeze iyi geceler bilgisayar başında fazla vakit geçirmek yasak tlf lada çok konuşmak yasak o yüzden herkezeiyi geceler

iyi geceler
ayrıca teşekkür edereim tumecim
umarım dediğin gibi adetim geliyordur

semicim erken kalkan yol alır demiştin ama glıba yere cakıldım be semicim :)) yarın ne olak ne dıyecek bakalım dr?

bu kadar karamsar olma masalcım
hiçbişey bilmiyorsun daha sadece tahmin ediyorsun ve işallah yanılacaksın
üzme kendini bu kadar
yarın dr hayırdır neden geldin de diyebilir

benimde çıkmam lazım masalcm
iyi geceler canım
üzme kendini ortada bişey yok daha
yarın drdan güzel haberlerle dön ve biz ihaberdar et tamam mı tatlım

sağol cnm teşekkür ederim benim normal çıkmıştı demkki kullanmam gerek yok.sende üzme kendini lütfen zaten ilk denemede şansımız %15ti.inş bidahaki aya bebişin gelir.
amin canım teşekkür ederim. elimde değil çok panıkledim. ama şimdi daha iyiyim teşekkür edeim desteğiniz için. sizler olmasaydınız sabahakada kurar kurar kaayı kırardım valla:))

şekerim bende aynı şeyi yaşadım bu ay ama gittiğimde daha 13mm idiler.demekki o akıntı başka bişeydi :)

nurtencim hayırlı olsun sağlıklşa kucağına alırsın inş.bizede umut oldun paylaştığın için sağol cnm benimm.

iyi geceler
ayrıca teşekkür edereim tumecim
umarım dediğin gibi adetim geliyordur

semicim sen idrar testi yapmıştın dimi?ya belki hamilesin ve üstüne gördün o lekeyi????bence tekrar test yap cnm idrarda hemen çıkmıyo çünkü.yani ümitlendirmek istemem ama bence tekrarla testini,inş bebiş vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…