2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bir arkadaşımız yazmış bilgisayar başında durmak sakıncalı diye doğruluk payı varmı acaba ben biraz fazla zaman geçiyorum bilgisayarla korktum şimdi :18::18::18:

günaydın cnm :)tabiiki fazla durmak doğru değil malum radyasyon ama hele bi bebiş gelsin bende ozaman dikkat ederim..

merhaba kızlar
nasılsınız
masalcım gittinmi dra canım

bu arada ben adet oldum yarın iğneye başlıyorum sanırım tahmini aşılama tarihimde 4 ocak

masalcan cnm naber?gittinmi dr a?

iyiyim canım. şimdi gidiyorum bitanem bakalım ne dıyecek. ama emınım catladılar, akıntım devam ettı, üstünede ağrm oldu. ne diyecek merak ettim açıkçası. üzüldüm evet, ama dr'da işinimi doğr yapmıyo diye düşünmüyo değilim. ikilemde kaldım bilmiyorm ne yapıcam. sonuna geldım ulaşıcam dıyorum bebeğime dr'da degiştirmek istemiyorum. değiştirirsem herşeyi sil baştan yaşamaktan kokuyorum. dahada zaman kaybı olacaına ınanyoum. ne yapacağıma karar veremıyorum. kafam çok karışık. sağlıklı düşünemiyorum. zaman kaybı olacak, artı madıytıda düşünüyorum. hepınız bılıyosunuzdur masraflı iş. madi manevi çoküntüdeyiz . düşün düşün kafayı yıyecem yaaa valla artık dayanacak gücüm kaladımı ne bilemiyorum.benim 2. aşılama gene önümüzdeki aya kalıyo galiba. hayırlısı artık diyecek hiçbişey bulamıyorum. neyse canım şimdi gideyim, dönüşte konusuruz inşallah:))

merhaba kızlar
nasılsınız

bu arada ben adet oldum yarın iğneye başlıyorum sanırım tahmini aşılama tarihimde 4 ocak

hadi bakalım cnm şimdidden hayırlı olsun iyi bak yumoşlarına şöleee tatlımı talı bi bebiş gelsin inş :)

merhaba kızlar
nasılsınız

hayırlısı olsun canım. inşallah herşey planllaığın gibi olur. ben şimdi gidiyorum canım dr. bakalım ne olacak sonum. daha ayrılamıyorum sizlerden:)))
görüşürüz canlar:))

kızlar bugün haftasonu tatili için bi yerlere kaçıyoruz,biraz zaman geçsin istiyorum,çok kendimi dinliyorum evde.pazartesi görüşürüz.kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepiniziiiii

masalcan cnm hayırlısı.üzme kendini hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz.cnm benim rabbim yüzünü güldürsün inş...

hayırlısı olsun canım. inşallah herşey planllaığın gibi olur. ben şimdi gidiyorum canım dr. bakalım ne olacak sonum. daha ayrılamıyorum sizlerden:)))
görüşürüz canlar:))

aynen yaaa bende ayrılamıyorum kardeşim gibisiniz valla hep aklımdasınız.masaklcan akşama kadar mutlaka haber ver ben 6-7 gibi yola çıkarım gitmeden haberini alırım inş.

amin canım amin. keşke bizde giebilseydik biyerlere. imrendim size valla. alla içinize sindirsin acanım. öpüyorum seniii. kendine dikkat et bitanem.)

aynen yaaa bende ayrılamıyorum kardeşim gibisiniz valla hep aklımdasınız.masaklcan akşama kadar mutlaka haber ver ben 6-7 gibi yola çıkarım gitmeden haberini alırım inş.

amam bitanem. eve girince ilk işim pc'yı acıp sizlerin yazdıklarınızı okumak oluyo zaten:)))

febecim masalcım
sağolun kızlar hakkımızda hayırlısı

masalcım güzel haberlerle geleceksn işallah bak o zaman sana nasıl kızıcam kendini bu kadar yıprattığın için

febecim süpermiş bu tatil işi doya doya eğlen tatlım dağıt kafayı bir güzel

merhaba kızlar
nasılsınız

benim sponucu öğrendiğimde sen işılama yaptıracaksın hadi bakalım canım inşallah olur bu sefer hepimizin zaten benim olmazsada seneye kışa kadar ara vereceğim o zaman da tüp bebek deneyeceğim allahım inşallah gerek kalmaz bunlara:85::85:
nerde kaldın masaaaaaaaaaaalllllllllllll

evet bende merak ettim ne oldu acaba

nerde kaldın masaaaaaaaaaaalllllllllllll

geldiiiiiim semicim geldim. çok rahat bana kızabılırsın bosşu boşuna üzülmüşüm benim yumoşlar büyümüş 20 mm olmuslar veeee çatlamamışlar. yarın da aşılamam olacak büyük ihtimalle. ç.iğnesi yapma dedi, yarın öğlene kadar çatlar dedi çok gergin durumdalar dedi.:))))

heeeeeyyyyyyyyyytttt
getirin bakim benim oklavamı

kız ne dedik biz sana dünden beri
yedin kendini boşyere

ama uyardım seni dimi asabi yumoşların sonrada asabi bebişlerin olacak
bağıracaklar cıyak cıyak diye :84::84: şimdi sen düşün

neyse bu kadar yeter aşılamanın hatırına
çok sevindim canım bak tam kıvamına gelmişler yumoşların
herşey yolunda gidecek herşey güzel olacak bu sefer işallah tatlım

valla oklavayı hakettim . inşallah bitanem inşallah. vala çok sevindim orda üçünüde görünce. allahım hepımıze hayırlı haberler almayı nasıp etsın inşallaaaaah:)))

of kadın olmak ne zormuş
bir yandan ağrı bir yandan hormonlar çoştu benim bu akşam

ya kızlar 2 saattir ağaç oldum burda ne gelen var ne gidennn
nirdesiniz yaaaaaaaa

masalcancım kendini boş yere üzmüşsün.. bak yumoşlar tam kıvama gelmiş:))) aşılamanıda hayırlısıyla olursun inşallah..

kızlar ben iki gün nete giremeyebilirim.. ankaradan misafirlerim var.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…