günaydın kızlar nasılsınız bakalım bir arkadaşımız yazmış bilgisayar başında durmak sakıncalı diye doğruluk payı varmı acaba ben biraz fazla zaman geçiyorum bilgisayarla korktum şimdi :18::18::18:
masalcan cnm naber?gittinmi dr a?
merhaba kızlar
nasılsınız
masalcım gittinmi dra canım
bu arada ben adet oldum yarın iğneye başlıyorum sanırım tahmini aşılama tarihimde 4 ocak
merhaba kızlar
nasılsınız
bu arada ben adet oldum yarın iğneye başlıyorum sanırım tahmini aşılama tarihimde 4 ocak
hayırlısı olsun canım. inşallah herşey planllaığın gibi olur. ben şimdi gidiyorum canım dr. bakalım ne olacak sonum. daha ayrılamıyorum sizlerden:)))
görüşürüz canlar:))
kızlar bugün haftasonu tatili için bi yerlere kaçıyoruz,biraz zaman geçsin istiyorum,çok kendimi dinliyorum evde.pazartesi görüşürüz.kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepiniziiiii
masalcan cnm hayırlısı.üzme kendini hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz.cnm benim rabbim yüzünü güldürsün inş...
aynen yaaa bende ayrılamıyorum kardeşim gibisiniz valla hep aklımdasınız.masaklcan akşama kadar mutlaka haber ver ben 6-7 gibi yola çıkarım gitmeden haberini alırım inş.
benim sponucu öğrendiğimde sen işılama yaptıracaksın hadi bakalım canım inşallah olur bu sefer hepimizin zaten benim olmazsada seneye kışa kadar ara vereceğim o zaman da tüp bebek deneyeceğim allahım inşallah gerek kalmaz bunlara:85::85:merhaba kızlar
nasılsınız
nerde kaldın masaaaaaaaaaaalllllllllllll
nerde kaldın masaaaaaaaaaaalllllllllllll
heeeeeyyyyyyyyyytttt
getirin bakim benim oklavamı
kız ne dedik biz sana dünden beri
yedin kendini boşyere
ama uyardım seni dimi asabi yumoşların sonrada asabi bebişlerin olacak
bağıracaklar cıyak cıyak diye :84::84: şimdi sen düşün
neyse bu kadar yeter aşılamanın hatırına
çok sevindim canım bak tam kıvamına gelmişler yumoşların
herşey yolunda gidecek herşey güzel olacak bu sefer işallah tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?