ya kızlar 2 saattir ağaç oldum burda ne gelen var ne gidennn
nirdesiniz yaaaaaaaa
masalcancım kendini boş yere üzmüşsün.. bak yumoşlar tam kıvama gelmiş:))) aşılamanıda hayırlısıyla olursun inşallah..
kızlar ben iki gün nete giremeyebilirim.. ankaradan misafirlerim var.....
merhaba arkadaşlar.. ben bu ay baska bi doktora başladım ilk gittiğimde muayene etti beni yumurtalarıma baktı kendiliğinden büyümeye başlamış dedi üç gün sonra randevu verdi tüplerime baktı ikiside açık dedi son olarak üç gün önce gittim muayene etti hamilelik için rahimin ve yumurtaların hazır durumda dedi sadece progestan verdi ilaç olarak eğer gebelik olmazsa gel rahim filmi çekecez dedi adetimede bi hafta var çok stresliyim adet zamanı yaklaştıkça stresim daha çok artıyor kafamı dağıtamıyorum adet belirtilerimde başladı inş olmam dua edin nolur(((((((
ben bu ayda aşılamamı yaptıramıyorum sanırım
bugün iğnemi yaptırmaya acile gidecektim reçetemi kaybettiğimi farkettim
drmun çalıştığı hastaneye gittim belki orada yaparlar diye
ama hemşireler haklı olarak risk almadılar
bugün 3.günümdü yarın 4 ve iğne için çok geç olacak sanırım drumada ulaşamadımki sorayım
aranızda 4.gün iğneye başlayan varmı
iyi akşamlar kızlar.
bu akşamda kimsecikler yoook. benım yarn aşılamam var. bana dua edin, inşallah tutar aşılamam, inşallah sonucu iyi olur güzel haberler alırım:))
inşallah canım benim dualarımız seninle
iyi akşamlar kızlar.
bu akşamda kimsecikler yoook. benım yarn aşılamam var. bana dua edin, inşallah tutar aşılamam, inşallah sonucu iyi olur güzel haberler alırım:))
valla adet belirtilerim başladı canım umudum yok geçendede böyle olmuştuamin canım amiiin. sen nasılsın canım, varmı bi değişiklik neler hıssedıyosun??
iyi akşamlar kızlar.
valla adet belirtilerim başladı canım umudum yok geçendede böyle olmuştu
iyi akşamlar kızlar.
kızlar drum ilk defa benimle uzun uzun konuştu
özet geceyim size
aşılama yada tüp bebek karar senin dedi
tavsiyeniz dediğimde senin durumunda olanlar(tek tüpü tıklaı eşte sperm haraket problemi)
için bize fazla uğraşmayın aşılamayla derler dedi
ama bu tutmayacak anlamınada gelmez senin gibi olup aşılaması tutan birkaç hastam var dedi
ayrıca aşılamada şans düşük derler tüp yapılır ama ondada sans çok yüksek değildir ki aşıda
%15 tüpte%30 seç dedi
aşılama yaptırmak istiyorum dedim zaten tüpten önce 2 aşı şartı var ve hem maddi özelliklede manevi olarak tüpe hazır değilim dedim
yarın iğnelere başlıyorum
yani daha baştan umutsuz başlıyorum ama zaten ben drun söylediklerini biliyordum o yüzden hayak kırıklığı yaşamadım
döbnüp dolaşıp aynı yere vardım
rabbim ne zaman isterse o zaman verecek tabbi bana yazdıysa
özete bak ya bir de hepsini anlatsaydım
reyhancımm dur ya hemen ümitsizlenmevalla adet belirtilerim başladı canım umudum yok geçendede böyle olmuştu
masalcancım hayırlı olsun canım... inşallah tutar bu sefer...
reyhancım sanırım benimde adet belirtilerim başladı.. bir hafta bvar adetime.. sadece ilginçtir ki göğüslerimde şişme yok.. her ay balon gibi olurdu dokunamazdım.. yalnız kasık ve karın ağrım var...her adet öncesi yaşadığım gibi :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?