2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

ya kızlar 2 saattir ağaç oldum burda ne gelen var ne gidennn
nirdesiniz yaaaaaaaa

oyy kıyamam ben sana bu ara okeye taktım iyice bağımlılık yaptı iyide oluyor zaman çabuk geçiyor hem kafamı dağıtıyom canım ondan sık giremiyorum ben bugün 5. Günüm bitti bendeki tek değişiklik g.hassasiyet şişlik birde sık idrara çıkmak ama o üşütmekten sanırım :26: Böyle işte hadi iyi geceler kızlar

masalcancım kendini boş yere üzmüşsün.. bak yumoşlar tam kıvama gelmiş:))) aşılamanıda hayırlısıyla olursun inşallah..

kızlar ben iki gün nete giremeyebilirim.. ankaradan misafirlerim var.....

teşekkür ederim bitanem. amin inşallah bu sefer hayırlıdır.
sanada kolay gelsin canım:)))

merhaba arkadaşlar.. ben bu ay baska bi doktora başladım ilk gittiğimde muayene etti beni yumurtalarıma baktı kendiliğinden büyümeye başlamış dedi üç gün sonra randevu verdi tüplerime baktı ikiside açık dedi son olarak üç gün önce gittim muayene etti hamilelik için rahimin ve yumurtaların hazır durumda dedi sadece progestan verdi ilaç olarak eğer gebelik olmazsa gel rahim filmi çekecez dedi adetimede bi hafta var çok stresliyim adet zamanı yaklaştıkça stresim daha çok artıyor kafamı dağıtamıyorum adet belirtilerimde başladı inş olmam dua edin nolur (((((((

inşallah gönlüne göre olur canım. herşeyden önce doktoru değiştirmek çok zor ve yorucu. umarım herşey istediğin gibi olur ve bu son olur.

benim bugün aşılamada 8.günüm. hiçbir ağrım sızım sancım yok. hiç aşılama yaptırmamış gibiyim. çok hafif şişkinliğim var ama ilk aşılamamda yaşadıklarımın yanında o bile hiç yok gibi. anlamadım gitti. gerçi ağrım sancım olsa daha mı iyi olacak sanki. bilmiyorum ki hangisi normal sizce?

kızlar drum ilk defa benimle uzun uzun konuştu
özet geceyim size

aşılama yada tüp bebek karar senin dedi
tavsiyeniz dediğimde senin durumunda olanlar(tek tüpü tıklaı eşte sperm haraket problemi)
için bize fazla uğraşmayın aşılamayla derler dedi
ama bu tutmayacak anlamınada gelmez senin gibi olup aşılaması tutan birkaç hastam var dedi
ayrıca aşılamada şans düşük derler tüp yapılır ama ondada sans çok yüksek değildir ki aşıda
%15 tüpte%30 seç dedi
aşılama yaptırmak istiyorum dedim zaten tüpten önce 2 aşı şartı var ve hem maddi özelliklede manevi olarak tüpe hazır değilim dedim
yarın iğnelere başlıyorum
yani daha baştan umutsuz başlıyorum ama zaten ben drun söylediklerini biliyordum o yüzden hayak kırıklığı yaşamadım
döbnüp dolaşıp aynı yere vardım
rabbim ne zaman isterse o zaman verecek tabbi bana yazdıysa

özete bak ya bir de hepsini anlatsaydım

bugünde kimsecikler yok tabi hafta sonuya herkez gezmelerde galiba neyse iyi geceler herkeze :97:

merhaba arkadaşlar,ben de 42. gün sonunda adet oldum.geçen hafta bugün yani.ilk aşılamamdan sonra adetim 14 gün gecikmiş oldu.2.aşılama için tedaviye başladık.5 gündür iğneler göbekten yapılıyor.dr.mu değiştirdim.şimdilik memnunum.eski dr um çok iyiydi ama çok yoğundu her gittiğimde 2-3 saat bekliyordum sanırım adam yoğunluktan işine konsantire olamıyor..bu defa gittiğim dr la aynı hastanede çalışıyoruz.çok ilgili ve açıklayıcı.zaten önceden izmir de tüp bebek merkezi varmış.bu konuda uzmanlığını yapmış.son günlerde yaptığı 4 aşılama da hepsi tutmuş.böyle anlattı ve kendine çok güveniyor..bakalım hayırlısı.sanırım 31 ocak veye 1 ocakta aşılamam olacak.gerçi şehir dışında yılbaşı için 2 günlük programımız var,ücreti bile ödendi.bilmiyorum artık nasıl olacak.geçen ay bayrama denk geldi diye yapılmamıştı,şim dide yılbaşı.ama bu defa yaptırıcam inşalla.hiç önemli değil tatili yarıda bölerim yeterki yüzümüz gülsün.umarım yüce rabbim herkesin dualarını kabul eder..

ben bu ayda aşılamamı yaptıramıyorum sanırım
bugün iğnemi yaptırmaya acile gidecektim reçetemi kaybettiğimi farkettim
drmun çalıştığı hastaneye gittim belki orada yaparlar diye
ama hemşireler haklı olarak risk almadılar
bugün 3.günümdü yarın 4 ve iğne için çok geç olacak sanırım drumada ulaşamadımki sorayım
aranızda 4.gün iğneye başlayan varmı

ne kulanıyosun canım. ben 2 aydır 4 gün kullanmaya başladım. yarın mutlaka ara dr sor bence.

semicim hiç fikrim yok canım ben hiç bir zaman iğne ile aşılama yaptırmadım... sadece çatlatma iğnem vardı.. hep hap kullandım ama. hapa 5. gün de başlatan doktor oldu, 3. gün de başlatan doktor, hatta 2, gün başlatan doktor oldu..sabah erkenden doktoru ararsın yaptır derse yaptırırsın.. moralini bozma canım

iyi akşamlar kızlar.
bu akşamda kimsecikler yoook. benım yarn aşılamam var. bana dua edin, inşallah tutar aşılamam, inşallah sonucu iyi olur güzel haberler alırım:))

iyi akşamlar kızlar.
bu akşamda kimsecikler yoook. benım yarn aşılamam var. bana dua edin, inşallah tutar aşılamam, inşallah sonucu iyi olur güzel haberler alırım:))

hadi hayırlı olsun arkadaşım
aşılaman güzel geçsin sonucuda güzel olsun işallah

iyi akşamlar kızlar.

masalcancım hayırlı olsun canım... inşallah tutar bu sefer...

valla adet belirtilerim başladı canım umudum yok geçendede böyle olmuştu

reyhancım sanırım benimde adet belirtilerim başladı.. bir hafta bvar adetime.. sadece ilginçtir ki göğüslerimde şişme yok.. her ay balon gibi olurdu dokunamazdım.. yalnız kasık ve karın ağrım var...her adet öncesi yaşadığım gibi :18::18:

semicim bencede aşılamayı 1 kez daha denemen daha mantıklı.hem umudunu kaybetme,geçenlerde bi arkadaş yazmıştı tüp bebek için formaliteden aşılama yaptırmış ve hamileymiş.Rabbim dilerse olur ,hepimizin olur inşşş
valla adet belirtilerim başladı canım umudum yok geçendede böyle olmuştu
reyhancımm dur ya hemen ümitsizlenme

yaa kızlar noldu böyle durun bakalım hemen ümitsizliğe kapılmayın.benimde ümidim kalmıyo ozaman

Son düzenleme:
febecim sen sakın ümitsizliğe kapılma.. benim bütün göğüs şişmesi hariç bütün adet belirtilerim başladı.. zaten hamiş kalındığında herkes göğüslerdeki değişmelerden bahsediyor...ama ben de yok öle bişey.. aynanın karşına geçiyorum sağdan bakıyorum yoook.. soldan bakıyorum yoook.. ne şişme ne sızlama ne de damarların belirginleşmesi.. benim adetime 1 hafta kala rahimde ağrım olur.. malesef ağrım başladı... üstelik sinirlilik durumumda arttı.ben bu ay olmasa da yine üzülmeyeceğim.. 3 kez aşılama yaptırıp tüp bebek yaptırcam.... yani kısacası bu aydan ümidim yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…