2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

tumecim okadar net söylüyosunki şaşırıyorum.adet belirtilerim her ay farklı benim o yüzden ben net bişey söyleyemiyorum.7-8 aydır şişmeyen göğüslerim şişti bu ay gerçi bunuda iğnelere bağlıyorum.yani ben arada biyerdeyim ya var ya yok ama inş vardır.ve ben sizinde olmasını kendim kadar çok istiyorum... nezaman test yaptıracaksın cnm?

canım evet net konuşuyorum olmadı biliyorum.. çünkü adet belirtilerim her ay aynıdır.. hiç değiştiğini görmedim.. inşallah senin tutar canımcım...Allahım olmayan herkese versin diyorum.. biliyorum bir zamanı var aslında. ağaç bile zamanı gelmeden yaprak açmıyor..ama benim zamanım bu ay da değilmiş bugün 9. günüm.. test yaptırmayacağım.. adet zamanımı bekleyeceğim. 3-4 ocak gibi adet olacağım.. inan febecim içimde heyecan falan kalmadı

aslında buda iyi bişey emin olup kendini kandırmıyosun en azından.

aslında buda iyi bişey emin olup kendini kandırmıyosun en azından.

evet febecim hem kendimi kandırmıyorum hem eşimin daha fazla umutlanmasını istemiyorum...
dün akşam ona da söyledim.. bu ayda olmadı dedim. biliyorum dedim.. lütfen bana sanki hamileymişim gibi davranma dedim..

hamileleik belirtim yokki neden kandırıyım kendimi....adet olmayı bekliyorum bakalım.. yaklaşık olarak 1 hafta sonra olurum

cnm hatırlatmak istemiyorum ama geçen seferkinde farklımı olmuştu belirtilerin?

cnm hatırlatmak istemiyorum ama geçen seferkinde farklımı olmuştu belirtilerin?

evet febecim geçen seferle tamamen farklı.. ilkinde göğüslerim şişmişti.. zor yatıyordum valla.kasıklarıma kramp şeklinde ağrılar giriyordu..halsizlik ve yorgunluk hissim daha belirgindi.. ama bunda kasık ağrım yok bildiğin adettteki karın ağrısı.. göğüslerimin bırak büyümesini bana küçülmüş gibi geliyorlar.. ne sızı ne acı hiç bişey yok....

hani aşılamamım 4-5 günü değil ki dokuzuncu günüm.. geçen seferki belirtilerim olmayınca boş yere umutlanmanında anlamı yok.. vücudumu tanıyorum ben

peki tumecim göğüslerin ortalama kaçıncı gününde şişmişti?ya beimde çok şiş ama ben iğnelere bağlıyorum ama neden geçmedi hala diyede düşünüyorum..benimde bugün 7.günüm.içimde heyecan falan yok tuhaf bi ruh halindeyim yanii

arkadaşlar yapmayın
tumecim tabiki sen vucudunu daha iyi bilirsin ama daha bugün 9.günün
bebeğin sana tutunmuş ise eger daha 2 3 gün oldu rahime tutunup hcg salgılandığı 2 3 günde ne kadar değişiklik gösterebilir vucudunuz kızlar

slm vermeden girdim kzılar aşağıda kimse yok zannnedip bakmadan yazdım
herkese

canımcım benim 6. 7. gün gibi şişmişti.. ama benim normalde adet öncesi her ay şişer.. aşılama yaptırdığımda daha çok şişmişti.. sütyen takamıyordum acısından..

sen içini ferah tut canım.. lütfen benim ruh halim seni etkilemesin... inan ben tutmadığını bildiğim halde yine de üzülmüyorum.. Allahım zamanını bilir elbette.. sadece rabbime güveniyorum

semicim bilemiyorum geçen sefer 11. gün test yaptırmıştım 80 çıkmıştı..7-8. günde değişiklikler başlamıştı.. ama bu sefer test falan yaptırmayacağım.. belirtim yok çünkü:))

tumecim febecim mesela benim
tutmayan aşılamamda çatlatma iğnesişnden sonra şişmişti gögüslerim dokunamıyordum
sonra 1 haftada falan geçmişti
yani bence herkeste her aşılamada farklı şeyler yaşıyoruz

hayırlısı arkadaşım
ama kendini bu kadar çok dinleme günün geldiğinde
yaptırırsın bir test bu sefer 180 görürsün işallah

slm vermeden girdim kzılar aşağıda kimse yok zannnedip bakmadan yazdım
herkese
hoşgeldin semicim:) yaptırabildinmi iğneni?

inş vardır bebiş bende raabime çok güveniyorum.ben yaklaşık 1,5yıldır vücudumu hep dinliyorum her ay farklı bişe,en son göğsüm 7-8ay önce şişmişti ama bukadar şiştiğini hiç hatırlamıyorum okadar büyüdülerki patlayabilirler acımaya gelince evet benimkilerde çok acıyoooo,sütyenler fora :92:

dra gitmem lazım iğneyi sormak için
burda oyalanıp duruyorum
canım gitmek istemiyor ya
iğneden de korkuyorum zaten biri bana git desin

haklısın canım aslında... bakalım bekleyelim ve görelim.. sonucumuz ister olumlu olsun isterse olumsuz sadece hayırlısı olsun diyorum

merhaba kızlar nasılsınız.. bende bu ay aşılama falan yaptırmadım kendiliğinden büyüdü yumurtalar bende adet günümü sabırsızlıkla bekliyorum gerçi benimde adet belirtilerim bir haftadır var ama insan yine de ümitlenmeden edemiyo yüce rabbim hepimize en kısa zamanda verir bebişlerimizi...

yok canım aradım öğle arasındaymış
gidicem işallah

işallah belirtilerin hayra alamettir canım ya

bakalım ilk hamişimiz kim olacak kızlar test sırası kimde reyhan febe tume

febecim bebişinseninledir inşallah..

burda oyalanıp duruyorum

""semicim pcnin başından kalk ve doktora git, iğneyi sor..burda oyalanma...canın gitmek istemiyebilir hatta iğneden korkabilirsin ama yapacak birşey yok...."""

oldu mu semicim biri bana git desin demişsin ben de dedim canımcım :))

Son düzenleme:
burda oyalanıp duruyorum
ya şekerim zaman kaybetme hadi gitte gel hemen ozaman konuşuruz.
haklısın canım aslında... bakalım bekleyelim ve görelim.. sonucumuz ister olumlu olsun isterse olumsuz sadece hayırlısı olsun diyorum
evet cnm hayırlısı inşşşşş

evet cnm insan ümitlenmeden duramıyo ben test yapıyorum negatif çıkıyo yinede adet olanan kadar bin tane şey geliyo aklıma,ya yest yanlış çıktıysa bilmem ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…