2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

kızlar
ben azcıkta kocişle ilgileneyim
isyan bayrağını açmasın
opuyorumnanaktan
görüşürüzzzzzzzz

aynen walla kkizlar kac saatir takiliyoruz muhabbet guzeldi opuldunuz kizlar

bende kacar :)

kevooook bizi mi dinlion. aşılama hazırlığı oluo sanada. aman inşallah sana bari gerek kalmaz da

yok kııı çıkmıştım .kuzenin .
bebişini yatırdım sıcak kollarımda.nergis gelmiş.ben karşı masadayım..

bades canım topiğin hayırlı olsun...
tüm aşılama yaptıran arkadaşlarında aşılamaları tutar hep güzel haberlerle dolar topiğin...

yok kııı çıkmıştım .kuzenin .
bebişini yatırdım sıcak kollarımda.nergis gelmiş.ben karşı masadayım..
uyuyamazsam döncem yine
hişşt kaçaklar sizin yüzünüzden yeni bir meslek sahibi oldum:1ninca::1ninca:
işten atılırsam bu mesleği yapacam:1ninca::1ninca:

:roflol::roflol::roflol::1ninca: azcık uyuyum ben de gelcem nergis

selam.
bizde yaklaşık 1.5 senedir uğraşıyoruz.1 kere aşılama yaptırdık ama olmadı.dahaa sonra rahim filmi çektirdik.şimdi beklemedeyiz.dr.yılbaşına kadar bekleyelim dedi.rahim filmi çektirdiğiniz ay drunuz size korunun dedi mi?benim ki radyasyon aldığın için bu ay olmaz dedi.bu bir risktir felan dedi.neyse bakalım bende bekleyenler arasındayım :)
herkese selamlar....

canım bana rahim filminden sonra hamile kalman daha kolay olur dedi 3 ay sansın yüksek demişti saece 2 gün yapmadık ondada ağrım olduğu için ama yine dr tavsiyesi önemli

canımm 1 msjını gördüm cvp verdim. başka varsa farkettmedim kusura bakma:kedi:

yok canım ya ne kusuru msj larınızı okudum baya güzel gidiyor sonumuzda böyle güzel olur inşallah:))

ya ben başka bi doktora daha danışcam ha yine vermedi ilaç ona yaptırmam artık 3.yü..
bi benim ilaç kullanmıyankafamçokkarıştı

bades cim rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsn elbet vardır vakti zamanı sen çok güçlüsün maşşalh sabrının mükafatını elbette alırsın canım...
bide ilaç derken ne ilacı kulanmış diğer arkadaşlar anlamadım bende iğneler ve jel dışında bişey kullanmadım merak ettim sen öle yazınca 8 ekimde oldu bennkide çok heycanlanıyom kanda da negatif çıkan oluyo mu acaba regl olmasa bile guclubacismile

ya ben başka bi doktora daha danışcam ha yine vermedi ilaç ona yaptırmam artık 3.yü..
bi benim ilaç kullanmıyankafamçokkarıştı

bades cim rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsn elbet vardır vakti zamanı sen çok güçlüsün maşşalh sabrının mükafatını elbette alırsın canım...
bide ilaç derken ne ilacı kulanmış diğer arkadaşlar anlamadım bende iğneler ve jel dışında bişey kullanmadım merak ettim sen öle yazınca 8 ekimde oldu bennkide çok heycanlanıyom kanda da negatif çıkan oluyo mu acaba regl olmasa bile guclubacismile

bende 6 ekimde yaptırdım canım p.tesi gideyim diyorum erken mi olur acaba test için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…