2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

yok canım aradım öğle arasındaymış
gidicem işallah

işallah belirtilerin hayra alamettir canım ya

bakalım ilk hamişimiz kim olacak kızlar test sırası kimde reyhan febe tume
semicim ben test yaptırmayacağım bu ay bekleyeceğim kararlıyım

semicim ilk önce tume,sonra reyhan sonra ben 1er gün vardı galiba aramızda dimi tume? geliyo bebişlerrrrrr

sen öğretmendin diminasılda belli oluyor
gidiyorum canım öptüm görüşürüz

merhaba minecim ben iyiyim canım..
inşallah bebeşin seninledir canım... adet tarihin ne zaman canım

günaydın herkeze bakıyorumda herkesler buradabendeki belirtilere gelince göğüslerim balon gibi yürürken bile acıyor aşılamadan 2 gün önce başladı hiç durmadan ağrıyor bugün 8. günüm tumecim seninle aramızda 1 gün vardı zaten ilk aşılamda oldum olacam igibiydi erken başlamıştı sancılarım bu ay geçenkine göre farklı biraz ara ara giriyor kasıkda değil anlayamıyorum şçten böyle akşam biraz fazla oldu sabah kalktığımda geçmişti ilginçtir baldırlarım çok ağrıyor herşeyide buna bağladım
akşam bende eşime bu seferde olmadı dedim o sancıdan sonra bana belli etmiyor ama oda üzüldü erken konuştum ama olursada daha çok seviniriz dimi
aslında tutmuşsa bile herkezinki farklı olabilir benim göğüslerim şişer senin karnın ağrır kiminin beli onun için birbirimizden etkilenmeyelim arkadaşlartamam mı şekerler %50 olacak %50 olmayacak sadece buna odaklanalım tek taraflı düşünmeden sonucunda üzülmemek adına :13:
dra gitmem lazım iğneyi sormak için
burda oyalanıp duruyorum
canım gitmek istemiyor ya
iğneden de korkuyorum zaten biri bana git desin
semicim korkacak hiç birşey yok canım iğnen nasıl öğrenebilirmiyim canım ona göre tiyo vereceğim
yok canım aradım öğle arasındaymış
gidicem işallah

işallah belirtilerin hayra alamettir canım ya

bakalım ilk hamişimiz kim olacak kızlar test sırası kimde reyhan febe tume

semicim ben test yaptırmayacağım bu ay bekleyeceğim kararlıyım
benimde 4 ocak adet tarihim bende bekleyeceğim canım

reyhancım haklısın şansımız %50... ya tutacak ya tutmayacak.. beraberce bekleyip hayırlı olayları görürüz inşallah..

kızlar benim göbeğim altında hafif hafif ağrım oluyo,rahimdenmi geliyo acaba?:
44:

febecim üşütme kendini sıcak tut canım.. inşallah bebişin yerleşme ağrısıdır

inş cnm ama geçen seferkindede böyle ağrım olmuştu.dediğin gibi ya üşütüyorum yada içimizle uğraşıp duruyolar belkide ondan.

selam kızlar.
ben gittim aşılamamı oldum geldim. çok güzel geçtı bakalım bu sefer hayırlsısıdr ınsallh. şu anda yatıyorum hıc kalkmıcam bu sefer. geçen defa çok agrı hıssetmıstım. ama bu sefer maşallah hiçbir şey hissetmedim bakalım sonucu ne olacak:)))

Son düzenleme:
evet dinlen canım bende öyle yapıyorum inşallah tutar canım

benim aşılama iptal kızlar
drum riske atmayalım dedi normalde bile yumoşlerım 2 3 tane oluyor ve çatlıyor
problem olmazdı bence yapılabilirdi ama bende ısrar etmedim
hayırlısı budur belki dedim
ne yapalım kızlar benim bebiş sizinkinden 1 ay küçük olacak

masalcım hayırlı olsun gülüm
bu sefer güzel sonuçlanır işallah 2 3 gün çok dikkat et kendine wc dışında kalkma
ve sürekli dua et yaradana
sana nasip etsin bebeğini

senin hakkındada hayırlısını versın rabbim. dualarımdasınız kızlar.allıahım hepıımizı sevindirecek inşallah.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…