semicim ben test yaptırmayacağım bu ay bekleyeceğim kararlıyımyok canım aradım öğle arasındaymış
gidicem işallah
işallah belirtilerin hayra alamettir canım ya
bakalım ilk hamişimiz kim olacak kızlar test sırası kimde reyhan febe tume
merhaba kızlar nasılsınız.. bende bu ay aşılama falan yaptırmadım kendiliğinden büyüdü yumurtalar bende adet günümü sabırsızlıkla bekliyorum gerçi benimde adet belirtilerim bir haftadır var ama insan yine de ümitlenmeden edemiyo yüce rabbim hepimize en kısa zamanda verir bebişlerimizi...
semicim ilk önce tume,sonra reyhan sonra ben 1er gün vardı galiba aramızda dimi tume? geliyo bebişlerrrrrr
sen öğretmendin diminasılda belli oluyor
gidiyorum canım öptüm görüşürüz
merhaba minecim ben iyiyim canım..
inşallah bebeşin seninledir canım... adet tarihin ne zaman canım
günaydın herkeze bakıyorumda herkesler buradacanım evet net konuşuyorum olmadı biliyorum.. çünkü adet belirtilerim her ay aynıdır.. hiç değiştiğini görmedim.. inşallah senin tutar canımcım...Allahım olmayan herkese versin diyorum.. biliyorum bir zamanı var aslında. ağaç bile zamanı gelmeden yaprak açmıyor..ama benim zamanım bu ay da değilmiş bugün 9. günüm.. test yaptırmayacağım.. adet zamanımı bekleyeceğim. 3-4 ocak gibi adet olacağım.. inan febecim içimde heyecan falan kalmadı
akşam bende eşime bu seferde olmadı dedim o sancıdan sonra bana belli etmiyor ama oda üzüldü erken konuştum ama olursada daha çok seviniriz dimievet febecim hem kendimi kandırmıyorum hem eşimin daha fazla umutlanmasını istemiyorum...
dün akşam ona da söyledim.. bu ayda olmadı dedim. biliyorum dedim.. lütfen bana sanki hamileymişim gibi davranma dedim..
hamileleik belirtim yokki neden kandırıyım kendimi....adet olmayı bekliyorum bakalım.. yaklaşık olarak 1 hafta sonra olurum
aslında tutmuşsa bile herkezinki farklı olabilir benim göğüslerim şişer senin karnın ağrır kiminin beli onun için birbirimizden etkilenmeyelim arkadaşlarevet febecim geçen seferle tamamen farklı.. ilkinde göğüslerim şişmişti.. zor yatıyordum valla.kasıklarıma kramp şeklinde ağrılar giriyordu..halsizlik ve yorgunluk hissim daha belirgindi.. ama bunda kasık ağrım yok bildiğin adettteki karın ağrısı.. göğüslerimin bırak büyümesini bana küçülmüş gibi geliyorlar.. ne sızı ne acı hiç bişey yok....
hani aşılamamım 4-5 günü değil ki dokuzuncu günüm.. geçen seferki belirtilerim olmayınca boş yere umutlanmanında anlamı yok.. vücudumu tanıyorum ben
semicim korkacak hiç birşey yok canım iğnen nasıl öğrenebilirmiyim canım ona göre tiyo vereceğimdra gitmem lazım iğneyi sormak için
burda oyalanıp duruyorum
canım gitmek istemiyor ya
iğneden de korkuyorum zaten biri bana git desin
yok canım aradım öğle arasındaymış
gidicem işallah
işallah belirtilerin hayra alamettir canım ya
bakalım ilk hamişimiz kim olacak kızlar test sırası kimde reyhan febe tume
benimde 4 ocak adet tarihim bende bekleyeceğim canımsemicim ben test yaptırmayacağım bu ay bekleyeceğim kararlıyım
günaydın herkeze bakıyorumda herkesler buradabendeki belirtilere gelince göğüslerim balon gibi yürürken bile acıyor aşılamadan 2 gün önce başladı hiç durmadan ağrıyor bugün 8. günüm tumecim seninle aramızda 1 gün vardı zaten ilk aşılamda oldum olacam igibiydi erken başlamıştı sancılarım bu ay geçenkine göre farklı biraz ara ara giriyor kasıkda değil anlayamıyorum şçten böyle akşam biraz fazla oldu sabah kalktığımda geçmişti ilginçtir baldırlarım çok ağrıyor herşeyide buna bağladım
akşam bende eşime bu seferde olmadı dedim o sancıdan sonra bana belli etmiyor ama oda üzüldü erken konuştum ama olursada daha çok seviniriz dimi
aslında tutmuşsa bile herkezinki farklı olabilir benim göğüslerim şişer senin karnın ağrır kiminin beli onun için birbirimizden etkilenmeyelim arkadaşlartamam mı şekerler %50 olacak %50 olmayacak sadece buna odaklanalım tek taraflı düşünmeden sonucunda üzülmemek adına :13:
semicim korkacak hiç birşey yok canım iğnen nasıl öğrenebilirmiyim canım ona göre tiyo vereceğim
benimde 4 ocak adet tarihim bende bekleyeceğim canım
kızlar benim göbeğim altında hafif hafif ağrım oluyo,rahimdenmi geliyo acaba?:
44:
reyhancım haklısın şansımız %50... ya tutacak ya tutmayacak.. beraberce bekleyip hayırlı olayları görürüz inşallah..
febecim üşütme kendini sıcak tut canım.. inşallah bebişin yerleşme ağrısıdır
evet dinlen canım bende öyle yapıyorum inşallah tutar canımselam kızlar.
Ben gittim aşılamamı oldum geldim. çok güzel geçtı bakalım bu sefer hayırlsısıdr ınsallh. şu anda yatıyorum hıc kalkmıcam bu sefer. Geçen defa çok agrı hıssetmıstım. Ama bu sefer maşallah hiçbir şey hissetmedim bakalım sonucu ne olacak:)))
evet dinlen canım bende öyle yapıyorum inşallah tutar canım
amin bitanem amiiiiiin. inşallah hepimizin canım:)
hayırlı olsun aşılaman canım inş bu ay bebişin sana sıkı sıkı tutunurda sağlıkla kucağına alırsın...
masalcım hayırlı olsun gülüm
bu sefer güzel sonuçlanır işallah 2 3 gün çok dikkat et kendine wc dışında kalkma
ve sürekli dua et yaradana
sana nasip etsin bebeğini[/
teşekkür ederim bitanem. valla dua edıp duruyorum. sabah gitmeden önce duş aldım yasın okudum. butun bıldıgım duaları okudum öyle gittim canım. aşılama yapılırken bile ayetel kürsiyi okuyup durdum. allahım duysun sesımızı ınşallah bu defa bebeğmi göndersin bana inşallaaaaaah...yarından sonrada nasıpse 3 gün oruç tutaam oyle nıyet ettım bakalım allaha dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden zaten. hayırlısıysa gelsın meleğim bu ay:))))
benim aşılama iptal kızlar
drum riske atmayalım dedi normalde bile yumoşlerım 2 3 tane oluyor ve çatlıyor
problem olmazdı bence yapılabilirdi ama bende ısrar etmedim
hayırlısı budur belki dedim
ne yapalım kızlar benim bebiş sizinkinden 1 ay küçük olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?