2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

hayırlı olsun bitanem. dinlen, kalkma hiç.. inşallah bebeğin bu sefer seninle olur..

hayırlısı olsun semicim.. bunda da vardır bir hayır.. ama sen yine de yumurtlama günlerini boş geçme.. gün aşırı çalışmalara devam et canım.. aşılamayı beklerken bir bakmışsın doğal yoldan oluvermiş:)))

merhaba arkadaşlar, çoook uzun zaman oldu görüşmeyeli sebebine gelince evde net ve pc yoktu ama aldık artık sık sık görüşebilcez umarım beni unutmamışsınızdır geriye dönük sayfaları okuyamadım meraktanda ölüyorum bizim listeden hamile kalan oldumu inşallah çoğunluğu hamiş kalmıştır ben tedaviye ara vermiştim biraz toparlanmam gerekiyordu maddi ve manevi ama ocakta başlıycaz tekrardan liste oluşturursanız lütfen benide eklermisiniz

merhaba semiciğim canım nasılsın çok uzun zaman oldu görüşmeyeli canım aşılaman için üzülme hayırlısı inşallah geç olsun güç olmasın

merhaba tume nasılsın canım umarım herşey yolundadır uzun zaman oldu görüşmeyeli biz biraz ara vermiştik canım ocakta tekrardan deniycez sende durumlar nası umarım bol bol hamiş haberi alırım canım ya hepinizi çok özledim

sunasay hoşgeldin canım
unuturmuyuz hiç canım aşağıda seni görünce sevindim
ilk listedeki arkadaşların çoğu şuan 2. aşılama aşamasındalar
2 sonuç aldık negatif maalesef 3 arkadaşta sonuç bekliyor tume febe reyhan
masalcanda bugün oldu aşılamasını

senin adetin nezaman canım bildiğin üzere benimkiiptal ocakta beraber yaptırırız işallah denk gelişr
yuppi yanlız kalmadım bana aşıarkadaşı geldi

hayırlısı belkide böyledir canım hiç üzülme geç olsunda güç olmasın
hoşgeldin canım hiç unuturmuyuz bades doğal yoldan hamile kalmış ama sonra kayıplara karıştı inşallah bişey yoktur ben tume masalcan 2. aşılamalarımızı yaptırdık yeni arkdşlarda katıldı aramıza şuanda yeni bir hamile haberi yok bekliyoruz canım

hoşbulduk canım inan sizleri çok özledim rabim inşallah bu kez bizimde yüzümüzü güldürecek canım benim adetler düzensiz oluyor ocağın ilk haftası bekliyorum asker yolu gözler gibi senin ne zaman

Son düzenleme:

aşkolsun semi beni unuttun hemen ben aşılama yaptırmadım ama bende adet günümü sabırsızlıkla bekliyorum ayrıca hoşgeldin sunasay...

hoşbulduk reyhancığım bades adına çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin canım 2. aşılamanız hayırlı olsun inşallah bu kez güzel sonuçlar alırız darısı bütün isteyenlere inşallah hayırlı haberler alıp 2011 anneleri oluruz

aşkolsun semi beni unuttun hemen ben aşılama yaptırmadım ama bende adet günümü sabırsızlıkla bekliyorum ayrıca hoşgeldin sunasay...

hoşbulduk arkadaşım 3 ü bir aradamı olduk şimdi ne güzel semi beni görünce heyecandan unuttu heralde canım sen nasılsın görüşmeyeli neler yaptın ?

hoşbulduk canım inan sizleri çok özledim rabim inşallah bu kez bizimde yüzümüzü güldürecek canım benim adetler düzensiz oluyor ocağın ilk haftası bekliyorum asker yolu gözler gibi senin ne zaman

yaaa tüh ben yine yalnız kaldın desene
tamamen benim hatam ama recete gözümün önündeydi sonra buhar oldu sanki ya
canım sen mine ile denk geleceksin sanırım benim şu an adetimin 4.günü
22 ocakta olmam lazım of ya bak şubata kalıyor benimki şimdi fark ettim neyse sevgililer günü hediyesi olur belki

minecim unuturmuyum canım
adetini bekliediğini biliyorum sadece aşılama yaptıranları yazmıştım
işallah gelemez kırmızıların ama bir hata yapıp gelirlerse yaptıracakmısın aşılamanı

bu arada reyhan sanırım badesi sormuş hamileliği iyi gidiyor ama yoğunluktan giremiyormuş nete
(önceki topiğinden alıyorum haberleri)

masalcan cnmmm hayırlı uğurlu olsun bebişin olsun inşşş oruç tutmayı bende düşünüyorum beraber tutalım

semicim bundada vardır bi hayır, doğal yolla olur bakarsın dahada güzel olur dimi :)

sunasay hoşgeldin aramıza,benimde aşılamamın 7.günü bugün bekliyoruz hep beraber..sen yaptırdınmı dah önce hiç?

hazır kalabalıkken sorayım
liste yapmayı bilen yok mu
nasıl güncelliyecez listemizi peride uğramıyor artık sanırım

ben 3.gün iğnemi yaptıramadım
bugün 4.günüm gittim dedim bugün başlasak geçmi kaldık diye
aslında yapabiliriz ama bence yapmayalım bekleyelim bu ayda dedi
hani ısrar etsem yapacaktı ama bende etmedim nasip dedim
sizinle aynı günlerde gün saymayı isterdim ama nasip değilmiş

hayırlısı arkadaşım nasip inşallah o güzel günleride görürüz hep beraber o kadar beklemişsin 1 aymı beklemiycen demi

hoşbulduk canım hayırlı olsun aşılaman inşallah olumlu sonuç alırsın evet ben daha önce 3 kez aşılama 1 kezde tüp bebek deneyecektik ama onuda aşılamaya çevirdi dr anlıycağın bu konuda baya kıdemliyim ha bide formun eskilerindenim ben evde net olmadığı için uzun bi süre yazamadım

Son düzenleme:

sunasaycım ben üç kez aşılama yaptırdım ikincisi tuttu ama düşükle sonuçlandı biraz ara verdim sonra ankarada bi tüp bebek merkezine gittim merkez güzelde pahalıydı biraz ondan yaptırmadım orda ist baska bi doktora başladım şimdi tüplerime baktı ikiside açık dedi en son geçen perşembe gittim muayene etti gebelik için rahimin ve yumurtalıkların hazır durumda dedi yüksek ihtimalle gebe kalırsın dedi olmazsa gebelik rahim filmi çekcek ama ben çektirmeden direk tüp bebek tedavisine başlayalım diycem.şu an gün sayıyorum ayın birinde olmama lazım adet inş olmam ama pekte umutlu değilim açıkcası hayırlısı neyse o olsun hakkımızda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…