selam kızlar.
ben gittim aşılamamı oldum geldim. çok güzel geçtı bakalım bu sefer hayırlsısıdr ınsallh. şu anda yatıyorum hıc kalkmıcam bu sefer. geçen defa çok agrı hıssetmıstım. ama bu sefer maşallah hiçbir şey hissetmedim bakalım sonucu ne olacak:)))
benim aşılama iptal kızlar
drum riske atmayalım dedi normalde bile yumoşlerım 2 3 tane oluyor ve çatlıyor
problem olmazdı bence yapılabilirdi ama bende ısrar etmedim
hayırlısı budur belki dedim
ne yapalım kızlar benim bebiş sizinkinden 1 ay küçük olacak
benim aşılama iptal kızlar
hayırlısı belkide böyledir canım hiç üzülme geç olsunda güç olmasınbenim aşılama iptal kızlar
hoşgeldin canım hiç unuturmuyuz bades doğal yoldan hamile kalmış ama sonra kayıplara karıştı inşallah bişey yoktur ben tume masalcan 2. aşılamalarımızı yaptırdık yeni arkdşlarda katıldı aramıza şuanda yeni bir hamile haberi yok bekliyoruz canımmerhaba arkadaşlar, çoook uzun zaman oldu görüşmeyeli sebebine gelince evde net ve pc yoktu ama aldık artık sık sık görüşebilcez umarım beni unutmamışsınızdırgeriye dönük sayfaları okuyamadım meraktanda ölüyorum bizim listeden hamile kalan oldumu inşallah çoğunluğu hamiş kalmıştır ben tedaviye ara vermiştim biraz toparlanmam gerekiyordu maddi ve manevi ama ocakta başlıycaz tekrardan liste oluşturursanız lütfen benide eklermisiniz
sunasay hoşgeldin canım
unuturmuyuz hiç canım aşağıda seni görünce sevindim
ilk listedeki arkadaşların çoğu şuan 2. aşılama aşamasındalar
2 sonuç aldık negatif maalesef 3 arkadaşta sonuç bekliyor tume febe reyhan
masalcanda bugün oldu aşılamasını
senin adetin nezaman canım bildiğin üzere benimkiiptal ocakta beraber yaptırırız işallah denk gelişr
yuppi yanlız kalmadım bana aşıarkadaşı geldi
sunasay hoşgeldin canım
unuturmuyuz hiç canım aşağıda seni görünce sevindim
ilk listedeki arkadaşların çoğu şuan 2. aşılama aşamasındalar
2 sonuç aldık negatif maalesef 3 arkadaşta sonuç bekliyor tume febe reyhan
masalcanda bugün oldu aşılamasını
senin adetin nezaman canım bildiğin üzere benimkiiptal ocakta beraber yaptırırız işallah denk gelişr
yuppi yanlız kalmadım bana aşıarkadaşı geldi
hayırlısı belkide böyledir canım hiç üzülme geç olsunda güç olmasın
hoşgeldin canım hiç unuturmuyuz bades doğal yoldan hamile kalmış ama sonra kayıplara karıştı inşallah bişey yoktur ben tume masalcan 2. aşılamalarımızı yaptırdık yeni arkdşlarda katıldı aramıza şuanda yeni bir hamile haberi yok bekliyoruz canım
aşkolsun semi beni unuttun hemen ben aşılama yaptırmadım ama bende adet günümü sabırsızlıkla bekliyorum ayrıca hoşgeldin sunasay...
hoşbulduk canım inan sizleri çok özledim rabim inşallah bu kez bizimde yüzümüzü güldürecek canım benim adetler düzensiz oluyor ocağın ilk haftası bekliyorum asker yolu gözler gibisenin ne zaman
aşkolsun semi beni unuttun hemen ben aşılama yaptırmadım ama bende adet günümü sabırsızlıkla bekliyorum ayrıca hoşgeldin sunasay...
yaaa tüh ben yine yalnız kaldın desene
tamamen benim hatam ama recete gözümün önündeydi sonra buhar oldu sanki ya
canım sen mine ile denk geleceksin sanırım benim şu an adetimin 4.günü
22 ocakta olmam lazım of ya bak şubata kalıyor benimki şimdi fark ettim neyse sevgililer günü hediyesi olur belki
inşallah sağlıklı sihatli olsunda sevgililer gününde olsun canım biraz ara verince benimde kafam karıştı mine ocaktamı aşılama yaptıracak canım ya senin dr neden buay yapmadı ben anlayamadım
ben 3.gün iğnemi yaptıramadım
bugün 4.günüm gittim dedim bugün başlasak geçmi kaldık diye
aslında yapabiliriz ama bence yapmayalım bekleyelim bu ayda dedi
hani ısrar etsem yapacaktı ama bende etmedim nasip dedim
sizinle aynı günlerde gün saymayı isterdim ama nasip değilmiş
masalcan cnmmm hayırlı uğurlu olsun bebişin olsun inşşşoruç tutmayı bende düşünüyorum beraber tutalım
semicim bundada vardır bi hayır, doğal yolla olur bakarsın dahada güzel olur dimi :)
sunasay hoşgeldin aramıza,benimde aşılamamın 7.günü bugün bekliyoruz hep beraber..sen yaptırdınmı dah önce hiç?
hoşbulduk canım hayırlı olsun aşılaman inşallah olumlu sonuç alırsın evet ben daha önce 3 kez aşılama 1 kezde tüp bebek deneyecektik ama onuda aşılamaya çevirdi dr anlıycağın bu konuda baya kıdemliyim ha bide formun eskilerindenim ben evde net olmadığı için uzun bi süre yazamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?