2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

sunasaycım tekrardan hoşgeldin..
ben 2. aşılamamı oldum. bugün 9. günüm ama adet tarihine kadar test yapmayacağım.. hatta adetim 5 gün geçsin öyle yapacağım.
sen ara vermişsin tedaviye.. bende kasım ayında dinlendim.. iyi oldu aslında.. hep hormon yükle vücuda nereye kadar..

inşallah ocakta tedavin en güzel şekilde sonuçlanır.. göbişin bebişle dolar...

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

tume mine25+ masalcan+ sunasay+ Filiz.olgun

maşallah maşallah topiğimiz bugün çok yoğun:))))

teşekkür ederim canım. amin inşallah gelir bu ay bebişim.valla tutalım canım kafaya koydum orucu tutacam ınsallah.

sunasay hoşgeldın canım. hepımızın hakkında hayılrlısı ınsallah:)))

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

tume mine25+ masalcan+ sunasay+ Filiz.olgun

maşallah maşallah topiğimiz bugün çok yoğun:))))

valla hakaten maşallah. 2 saat oncesınde kımsecıkler yoktu. uyuyup kalmısım, şimdi açtım pc'yi oh oh oh dolu dolu maşallah. hareketliiii:)))

bugün çaya bir arkadaşım geldi.. dün gece beni rüyasında görmüş.. kucağımda bir kız bebek varmış. :))))))))) hayırdır inşallah dedim.. bu arada ben de dün gece rüyamda ayağıma kırmızı terlik giyiyordum.. terlik görmek hayırlıymış.. internetten baktım...mutlu bir haber alınacağını gösterirmiş... sabah ki umutsuzluğum az da olsa kırıldı :))))

oooo iyi bbari canım inşallah güzel haber bebek olarak gelır canım. benım bı arkadaşımda hamıle oldugumu gormus oğlan olacakmış. inşallah bütün güzel rüylar olur canım.

inşallah masalcancım inşallah..

ağrın sancın var mı şu an... ayaklarını sakın üşütme hep sıcak tut

inşallah masalcancım inşallah..

ağrın sancın var mı şu an... ayaklarını sakın üşütme hep sıcak tut

yok canım agrım sancım hiçbişeyim yok. sankı hıcbısey yaptırmamış gibiyim. hiçbişey hissetmiyorum. bu seferki böyle oldu, geçen sefer hem agrım olmuştu hemd kendimi çok kötü hssetmıştım çok ağlamıştım. ama bu defa farklı hiçbişey yok yani. niyeyse anlamadım valla. ben hastanede yaptırdım 2 aşılamamıda. ama bugün benimkendi dr. izindeydi başka bi doktor yaptı, 2 aşılamadan sonra hastanede tüp bebek yapma hakknı kazandım. buda tutmazsa tüp bebek yaptıracam. ama inşllah gerek kalmaz canım.bugun hastaneden çıkarken hemşirelere teşekkür ettim sonrada görüşmek üzere dedim , tekrar geri dönüp inşallah bi daha görüşmeyelim dedim,güldüler hepsi:))))

çokkkk iyi canım.. sen yine de dikkat et kendine...

bir şey sorcam sana.. bu ikinci aşılaman ve rapor hakkı kazandım demişsin canım.
benim iki aşılamamda tıp fakültesinde oldu ama rapor için 3. aşılama şartı var dedi doktor.. kafam karıştı şimdi benim

Son düzenleme:

valla ben eğitim ve araştırma hastanesınde yaptırdım (yanı devlet hastanesınde). benim dr anlatmıştı fakat bugun aşılama için beklerken yine gittim sodum. ordakı hemşireler 2aşılama yapıldıktan sonra tüp bebeğe hak kazanıyosun dedi. butun evrakarnı alıp gelıyosun hemen işlemlere başlarız dedi. faküle olduğu içinmi acaba 3. aşılamayıda istıyolar olabılırmi? fakültelerde biraz farklı oluyomus. ege üniversiteside öyle galiba emin değilim ama 3 aşılama sonunda tüp bebek yapıyolar ve ordakı farkı daha fazla alıyolar. devlet hastanesinde 1. tüp bebeğe 401.75 tl alıyolar. 2. tüp bebek içinde 303. 75 alıyolar. bugun sordum bılgım olsun ona göre gideyim dye. biliyosun maddi olarak zor bi dönem. çok şükür iyi durumumuz ama yinede zaman zaman zorlanıyoruz. ben özelikle devlet hastanesınde calışna dr ıstedım. tahlılerımı fılan hastanede yaptırıyorum. 1.5 senedir gidiyorum yerı gelıyo ayda 300- 400 cıvarındabı para gidiyo yei geliyo 100-150 gidiyo. madiyatıda düşüğnmek gerekıyo bazen. böyle işte canım. kayınvaldemlerın durumu daha iyi ama ben onlardan ıstemiyorum. yettiğimiz kadarıyla kendı yagımızda kavrulalım dıyorum.

Son düzenleme:

canım ben de zonguldak tıp fakültesi eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdım.. zaten bütün tıp fakülteleri tıp öğrencileri için eğitim ve araştırma hastanesi değil midir canım... devlet hastaneleri daha başka bir kavram.. kadın hastalıkları ile ilgili eğitim ve araştırma hastaneleri vardır ama hepsi tıp fakültelerine bağlıdır.çok şaşırdım inan.. ben aşılama olurken oradaki asistanlardan birine sordum.. 3 aşılama dedi. sonra doktorumdan teyit etmek istedim doktoruma da sordum o da 3 dedi. yarın doktorumu arayacağım... eğer ikiyse ben de hemen rapor için evrakları hazırlayım..

inşallah 2 aşılamadır

tumecim ne zaman sormuştun sen
çünkü bildiğim kadarıyla bu değişiklik yeni oldu
3 ten 2 ye düştü aşılamalar

bu arada hepiniz üni hastanelerinde aşılamalarınızın gecerli olduğu yerlerde yaptırmışsınız
ben ssk ile anlaşmalı bir özel hastanede yaptırdım
üni hastanelerinde git gel çok zor olıuyor diye
druma sordum bu hastanede yapılan aşılamalar tüp bebek için üni hast. gittiğimde geçerlimi diye
ben rapor yazarım dedi gecerli diyemedi
bendemi 2. aşılamamı üniversite hastanesinde yaptırsam acaba
tüm tahlilleri sil baştan tekrar isteyecekler sıkıldım artık
öbür türlüde aşılamalarım gecersiz olabilir
tüp bebekte devletten faydalanamam
akıl verin kızlar

semicim ben bu aşılamamda sordum.. vallahi kafam çok karıştı.. hem doktor hem asistan şaşırdım aynı şeyi söyledi.. bilmiyolar diyeceğim ama benim doktor aynı zamanda başhekim yardımcısı.. bununla ilgili raporlar elinden geçiyordur herhalde.. eğer öyleyse masalcancım sağol canım valla bana süper bir haber vertdi n :)))))

semicim tüp bebek çok maliyetli. benim arkadaşım iki deneme için toplam 20 milyara yakın para harcadı.. tabi buna konaklama yol ilaçlar hepsi dahil.. bir tüp bebek 10 milyara geldi.. aşılamasını özelde yaptırmıştı... şimdi tıp da ikinci aşılama aşamasında.

valla canım evet kadın dogum eiğitm ve arstrma hastanesi benim gittiğim hastane. orası ssk ya aitti canım. sonradan butun kurumler bırlesınce devlet hastanesı oldu. tıp fakültesine bağlımı bilmiyorum ama dediğim gibi hem hastanede çalışan hemşirelere ve görevliye sordum hemde benım dr söyledi. hatta benim 2. aşılmamı muayenehaned yapacaktı bu ay. yumurtaların catlamaması ıcın oda dua ettı barı tüp bebek yapalım dedi.2. yaptırdıktan sonra tüp bebek yapalım dedı. benımde ıstegım buydu. 400 lıraya yapacaktı aşılamayı ama sırf 1 ay daha ertelenmesın dıye hastanede yaptıdı. eşimde bu sfer söylendı brazda o yüzden 2. hastanede yaptırdı. yoksa az paa eğil 3 dakıkalık bı ıslem cebıne skacaktı 400 lırayı. böyle işte. ben emiim byle oldugune. çnkü ben bugün epey bi konustu hastanedekılerle. hattahanı dıkkatsız fılan denılıyo ya hastanedeıler ıcınbenımde kafamı kurcalayanşey hanı permlerı verıyoruz a yıkanıyo fılan, sordum ordakılere karıstrılmaz dımı dedım allah korusun bı dıkkatsızlıkten oan bısey bu. dalgınbırı yapsa korktum. sonra şte açıklamalar oldu. sorusoruyu kovaladı bi sürü şey sordm.

minecim drun hsg çekmeden tüplerinin açık olduğunu nasıl anladı canım

tumecim masal kadın doğum hastanesinde yaptırmış sanırım canım

senin hastanedeki drlar araştırmadakiler yani tüp bebeğide onlar yapacağı içinvede devlet karşoıladığı için bazen nazlı olabiliyorlar belki 3 demelerinin sebebi bu dur

valla semicim öyle bi imkanın varsa bence üniversited veydvlet hastanesın yapırabılırsn enimdebi arkasaşım özeldeyaptırdı. hiç duydunuzmu bilmiyorum kent hatnesi ye bi hastane sadeceaşılama için 5 mılıyr para aldılar. aclar ve saıre bunun ıcınedeg canım. özelde yaptırırsan devletkarsamıo dıye bılıyorum caım. ama yınede sen ıyıce bı arastır canım. ben böyle sorularcıkacağını bılmıyordum taaa en basından sadce hanı hamılelıkte thlıl fıln yapılacaksa ordn faydalanaym deıstım. iyikid böyle bi seçim yapmısım yoksa mahf olurduk valla. ayrıa mnunuda ben. bi şikayetim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…