2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

opuyorumnanaktaninşallah berfincim inşallah hepimiz alırız:Saruboceq: ilaç derken yumoşları geliştirmek çoğalmak için verilen ilaç ve iğneleri dedim canım. bana hiçbirşey kullandırtmadı doktorum:sm_confused: ve tek ben varım böyle:uhm:canım kanda baktırmak kesin sonuç. bide kimyasal, dış gebelik düşük gibi takip edebilio doktorlar kandaki değerden.
bende 6 ekimde yaptırdım canım p.tesi gideyim diyorum erken mi olur acaba test için

12.gün oluo sanırım pazartesi.walla ben dayanamayıp yaptırdım konden.yoksa strese girip duruodum. inşallah güzel hbr veririsin bize pazartesiopuyorumnanaktan

ayyyyyyy inş canımmmmmmmm

canım rahatlamaya çalış. bişeylerle uğraş. hep beynini oyala. bu beklemeler de gerio. ama stres de ii diil biliosun.

Haklısın canım inan hiç kafama takmıyordum ama zaman azaldıyo belkide onun vermiş olduğu birşey:gitme:

Göğüslerim felekat dokunulmuyo birde beyaz kabarcıklar oluştu kasıklarımda ağrı var sendede oluyormuydu canım

bu arada badescim ank başkentte hulusi bey iye bi prof var cok methini duydum bilgin varmı bu konuda

Haklısın canım inan hiç kafama takmıyordum ama zaman azaldıyo belkide onun vermiş olduğu birşey:gitme:

bak haftasonu yrn çık bi eşinle dolaş. oturmaya gidin arkadaşlarınıza. hava al. başka şeyler düşün. zaman azaldı stresli düşünceler başlıo. dağıt kafanı. yrn ilk işin duşa girip biarz dua okumak olsun bence. sonra bırak işi gücü at kendini dışarı

Tamam canım inşallah

canııım hoşgeldin. baktım ses çıkmıo bilgisayarın açık kaldı sandım. nsldı günün?

yaaaa allah allah ne alakası var. topicler dertleşmek içinde. saçmalama ne sıktı canını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…