opuyorumnanaktaninşallah berfincim inşallah hepimiz alırız:Saruboceq: ilaç derken yumoşları geliştirmek çoğalmak için verilen ilaç ve iğneleri dedim canım. bana hiçbirşey kullandırtmadı doktorum:sm_confused: ve tek ben varım böyle:uhm:canım kanda baktırmak kesin sonuç. bide kimyasal, dış gebelik düşük gibi takip edebilio doktorlar kandaki değerden.bades cim rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsn elbet vardır vakti zamanı sen çok güçlüsün maşşalh sabrının mükafatını elbette alırsın canım...
bide ilaç derken ne ilacı kulanmış diğer arkadaşlar anlamadım bende iğneler ve jel dışında bişey kullanmadım merak ettim sen öle yazınca 8 ekimde oldu bennkide çok heycanlanıyom kanda da negatif çıkan oluyo mu acaba regl olmasa bile guclubacismile
bende 6 ekimde yaptırdım canım p.tesi gideyim diyorum erken mi olur acaba test için
opuyorumnanaktaninşallah berfincim inşallah hepimiz alırız:Saruboceq: ilaç derken yumoşları geliştirmek çoğalmak için verilen ilaç ve iğneleri dedim canım. bana hiçbirşey kullandırtmadı doktorum:sm_confused: ve tek ben varım böyle:uhm:canım kanda baktırmak kesin sonuç. bide kimyasal, dış gebelik düşük gibi takip edebilio doktorlar kandaki değerden.
12.gün oluo sanırım pazartesi.walla ben dayanamayıp yaptırdım konden.yoksa strese girip duruodum. inşallah güzel hbr veririsin bize pazartesiopuyorumnanaktan
bilmiyorum canım yaa dokunsan ağlıycam bi sebepte yok
havalar kapalı, evde oturmaktan diiycem ama. neyaptığını bilmiorum. bişeyimi taktın kafana?
iki gündür çok duygusalım herşeyde eşime kızıyorum ağlıyorum inan bi nedeni yok
canım rahatlamaya çalış. bişeylerle uğraş. hep beynini oyala. bu beklemeler de gerio. ama stres de ii diil biliosun.
Haklısın canım inan hiç kafama takmıyordum ama zaman azaldıyo belkide onun vermiş olduğu birşey:gitme:
bak haftasonu yrn çık bi eşinle dolaş. oturmaya gidin arkadaşlarınıza. hava al. başka şeyler düşün. zaman azaldı stresli düşünceler başlıo. dağıt kafanı. yrn ilk işin duşa girip biarz dua okumak olsun bence. sonra bırak işi gücü at kendini dışarı
canııım hoşgeldin. baktım ses çıkmıo bilgisayarın açık kaldı sandım. nsldı günün?
genelde keyifli geçti ama bir konu canımı çok sıktı kafama takıldı sinirlendim( kızgın:
nolduuu?a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?