2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

ya kızlar ben dayanabileceğimi sanmıyorum eczaneye gidip test alacağım. sonra görüşürüz yine. lütfen benim için dua edin.

yok cnm 18inde kontrole gitmiştim,o güne bile 1tane daha iğne verdi şimdi tam hatırlamıyorum ama galiba 18mm idiler.yani erken geldi evet ama bilmiyorum.aşılama günüde bakmıştı.ben artık aşılama olayına girmem heralde.tüp bebeğe geçeriz artık.yoruldum artık.yakıyıda denemeyi düşünüyorum cnm.adet bitincemi yapıştırmalıyım?
ayy hadi siz bana güzel haberler verinde umudum yerine gelsin.

benim normalde 12.01 gelmesı lazım kırmızıların. ama genede 4-5 gün önce geliyolar. yani 8 adet olurum büyük ihtimalle inşallah gelmezde pek umudum yok gibi. niye yok söyliyim. bende dün yaptım o testen benimi köprmedi ondan heralde bi boşluktayım. amaaan onamı ınanıyosun dıyorum sonrada nıye ınanmıyım dıyorum belki vardır. nebileyim dedim ya boşluktayım en bu aralar saglıklı bişey düşünemiyorum

inş tutmuştur bitanem hemen olumsuz düşünme.

ya kızlar ben dayanabileceğimi sanmıyorum eczaneye gidip test alacağım. sonra görüşürüz yine. lütfen benim için dua edin.

hadi tatlım güzel haber ver bize. ama üzülme çift çizgi çıkmazsa erken olabılır. idrar testleri yanıltıyo bazen.

ya bak kızıcam şimdi sana,bi kere senin o testi yapman için erken daha bebiş rahime yerleşmemiştir bile şuanda döllenme aşamasındadaır ne biliyosun.hem o test doğruysa ben neden kırmızılarla karşılaştım bugün?

kızlar geçen sefer aşılamanın 18.günü adet olmuştum şimdi 12.gün ne tuhaf dimi?

ay nebileyim ya valla.sende yapmıştın demi. dün ben yaptım, ama korkumdan kımseye bişey söyleyemedim valla. köpürmedi de böyle bakakaldım içine. ha köpürdü ha köürecek diyebekledim dum. köpürmediiiii. evet erken olabılır 6. günüm daha bugün.

herkese slm
nasılsınız kızlar reyhancım varmı bir haber
devam bekliyorum canım hala ama sancılarım yok ALLAHTAN iyiyim biraz ama gece uyuyamıyorum canım.
hadi bakalım hayırlısı olsun canım gerçekten pozitif duyalım artık
kızlar çok üzgünüm.size bu haberi vermek bile canımı acıtıyo.ben adet oldum.inş siz olmazsınız.
canım sen benden öncemi yaptırmıştın anlayamadım ben şimdi
al canım dene bir ama çıkmasada umutsuzluğa kapılma kesin sonuç adetten 10 gün falan geçmesi gerekiyormuş bunuda dikkate al.

canım o testadete yakınkende köpürüyormuş bazen yanıltabiliyor yani hem doğruluk payı ne kadar bilemiyorum duydum ve paylaşmak istedim bir umut işte ne duysak deniyoruz.

kızlar geçen sefer aşılamanın 18.günü adet olmuştum şimdi 12.gün ne tuhaf dimi?

canım ilk aşılamamda bende 12. gün adet oldum canım. yani bnim bildiğim ters bişey yok. sen kaç günde bi adet oluyosun canım. benim şaşmaz 28 de bir olur. onu hesapla ıstersen. aşılama sonras olark değerlendirme canım.

cnm valla beimkide şaşmazdı ama bu aralar şaşıyo.en erken 25. en geçte 29.gün oluyorum.
bugünde 26.günüm.tek iyi tarafı daha fazla umutlanmadan bitti.şimdi aşılama yaptırdığım hastaneyi aradım,tüp bebek fiyatını sordum 3500liraymış.

anladım canım. özeldemi yaptırıyosun sen aşılamanı canım?? eve daha fazla umutlanmıyosun barı. erkenden geliyo aynı benımde öyle canım:))

evet özelde yaptırdım.tüp bebekte çok pahalı ya bilmiyorum nasıl yaparız.

ilaçlar dahilmi bu fıyata canım. ben devlet hastnesınde yaptırdıgım ıcın bişey odemıyorum canım. bayagı varmı fıyatı da bende burda duyustum 5 mılyara fılan yapılıyo...

ilaçlar dahilmi bu fıyata canım. ben devlet hastnesınde yaptırdıgım ıcın bişey odemıyorum canım. bayagı varmı fıyatı da bende burda duyustum 5 mılyara fılan yapılıyo...

ilaçlar dahil 3500lira dedi bana cnm.ya devlet hastanelerinde tüp bebek yapılıyomu?

kızlar, mutlu mu olayım, ağlayım mı, güleyim mi, bilemiyorum. testte ikinci çizgi silik çıktı. bunun ne demek olduğunu biliyorum ama inanamıyorum. çok silik çıktı ama. Allahım inşallah doğrudur, inanamıyorum ya. yarın sabah tekrar yapacağım testi. ağlamak istiyorum ...

cnm çıksında silik çıksın,tabii tekrarla ama çıkmış ya önemli olan o.hadi bakalım hayırlısı cnm inşş bebişin seninledir.

ah canım hadı haırlısı ilk bebişimiz geliyoooo heyoooooo yaşasınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…