febecim bu arada bak bugün senin adetinin ilk günü. yani yumurtlama günün bundan 14 gün öncesi olan 17 veya 18 aralık tarihiydi. senin aşılaman ne zaman yapılmıştı canım. bunu neden soruyorum, çünkü biliyorsun benim ilk aşılamam erken yapıldığı ve benim yumurtlamam geç olduğu için tutmamıştı. senin aşılaman yapıldığı gün yumurtlama olmuş mu diye ultrasonda bakıldı mı? en azından öyle olmadıysa bundan sonra eğer yaptırırsan bunlara dikkat et. yumurtlama zamanına yakın tarihlerde doktorun seni hergün takibe alsın, yumurtlaman olup olmadığını da tam görüp öyle yapsın aşılamayı. biz tabiki de doktorlara işlerini öğretecek değiliz ama onlar da bazen bazı aşamaları atlayabiliyorlar veya artık unutuyorlar mıdır nedir bilemiyorum.
ya kızlar ben dayanabileceğimi sanmıyorum eczaneye gidip test alacağım. sonra görüşürüz yine. lütfen benim için dua edin.
inşallah. senin de gününe az kaldı sayılır. umarım sen de, ve diğer herkes de mutlu haberlerle gelirler artık buraya. birinin hamileyim diye yazması bile kendi adıma bana kocaman bir umut oluyor. bazen en umutsuz anımda yeniden canlanıyorum.
canım benım geçmiş olsun. rabbim hayırlısını versın. bende geliyorum canım senın ardından benımkıde tutmadı galiba. öyle hissediyorum. ama etrafımdakılerın hepsi tutmus gıbı davranıyooooooo(((
ya kızlar ben dayanabileceğimi sanmıyorum eczaneye gidip test alacağım. sonra görüşürüz yine. lütfen benim için dua edin.
benim normalde 12.01 gelmesı lazım kırmızıların. ama genede 4-5 gün önce geliyolar. yani 8 adet olurum büyük ihtimalle inşallah gelmezde pek umudum yok gibi. niye yok söyliyim. bende dün yaptım o testen benimi köprmedi ondan heralde bi boşluktayım. amaaan onamı ınanıyosun dıyorum sonrada nıye ınanmıyım dıyorum belki vardır. nebileyim dedim ya boşluktayım en bu aralar saglıklı bişey düşünemiyorum
ya bak kızıcam şimdi sana,bi kere senin o testi yapman için erken daha bebiş rahime yerleşmemiştir bile şuanda döllenme aşamasındadaır ne biliyosun.hem o test doğruysa ben neden kırmızılarla karşılaştım bugün?
devam bekliyorum canım hala ama sancılarım yok ALLAHTAN iyiyim biraz ama gece uyuyamıyorum canım.herkese slm
nasılsınız kızlar reyhancım varmı bir haber
hadi bakalım hayırlısı olsun canım gerçekten pozitif duyalım artıkyeni yılın ilk gününde herkese merhabalar. kızlar bugün benim aşılamadan sonraki 15.günüm. yumurtlamadan sonraki sabit 14 günlük sekresyon dönemini de geçtim gibi birşey. henüz test falan yapmadım. idrar testi yapıp yapmamakta tereddüt ediyorum. ne adet olacağıma dair ne de hamileliğe dair belirgin bir belirti yok. sadece bu gece midemin kazınmasıyla uyandım. ki dün gece de ayıptır söylemesi bir hayli yemiştim oysa
canım sen benden öncemi yaptırmıştın anlayamadım ben şimdikızlar çok üzgünüm.size bu haberi vermek bile canımı acıtıyo.ben adet oldum.inş siz olmazsınız.
al canım dene bir ama çıkmasada umutsuzluğa kapılma kesin sonuç adetten 10 gün falan geçmesi gerekiyormuş bunuda dikkate al.ya kızlar ben dayanabileceğimi sanmıyorum eczaneye gidip test alacağım. sonra görüşürüz yine. lütfen benim için dua edin.
ya bak kızıcam şimdi sana,bi kere senin o testi yapman için erken daha bebiş rahime yerleşmemiştir bile şuanda döllenme aşamasındadaır ne biliyosun.hem o test doğruysa ben neden kırmızılarla karşılaştım bugün?
kızlar geçen sefer aşılamanın 18.günü adet olmuştum şimdi 12.gün ne tuhaf dimi?
canım ilk aşılamamda bende 12. gün adet oldum canım. yani bnim bildiğim ters bişey yok. sen kaç günde bi adet oluyosun canım. benim şaşmaz 28 de bir olur. onu hesapla ıstersen. aşılama sonras olark değerlendirme canım.
cnm valla beimkide şaşmazdı ama bu aralar şaşıyo.en erken 25. en geçte 29.gün oluyorum.
bugünde 26.günüm.tek iyi tarafı daha fazla umutlanmadan bitti.şimdi aşılama yaptırdığım hastaneyi aradım,tüp bebek fiyatını sordum 3500liraymış.
anladım canım. özeldemi yaptırıyosun sen aşılamanı canım?? eve daha fazla umutlanmıyosun barı. erkenden geliyo aynı benımde öyle canım:))
evet özelde yaptırdım.tüp bebekte çok pahalı ya bilmiyorum nasıl yaparız.
ilaçlar dahilmi bu fıyata canım. ben devlet hastnesınde yaptırdıgım ıcın bişey odemıyorum canım. bayagı varmı fıyatı da bende burda duyustum 5 mılyara fılan yapılıyo...
kızlar, mutlu mu olayım, ağlayım mı, güleyim mi, bilemiyorum. testte ikinci çizgi silik çıktı. bunun ne demek olduğunu biliyorum ama inanamıyorum. çok silik çıktı ama. Allahım inşallah doğrudur, inanamıyorum ya. yarın sabah tekrar yapacağım testi. ağlamak istiyorum ...
kızlar, mutlu mu olayım, ağlayım mı, güleyim mi, bilemiyorum. testte ikinci çizgi silik çıktı. bunun ne demek olduğunu biliyorum ama inanamıyorum. çok silik çıktı ama. Allahım inşallah doğrudur, inanamıyorum ya. yarın sabah tekrar yapacağım testi. ağlamak istiyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?