2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

yaaaa allah allah ne alakası var. topicler dertleşmek içinde. saçmalama ne sıktı canını?

işi bıraktım yaa benım sorumluluğumdaki bir aşiftin hatası yüzünden arkamdan ileri geri konuşmuş resmen hatalarını göz ardı etmezdım düzeltidim çaktırmadan arkamdan çok saftı yaktı kendikendini benım önumu açtı felan demiş ben olsam hiç sorumluluğu almazdım üzerime vallaa ne kadar safmış demiş kızlara ne bileyım yaa iş dünyasında herhalde iyiniyetli olunca keybedıyor insan bu kadar nasıl guvenebılldım aptala...

valla eşim uyudugu gibi attım kendımı buraya bktım kimse yoktu geldiğin iyi oldu canım:))

kötükedihüso şeytan çok. allah bizleri kötü niyetli yapmasın ya. ayıp ama sen bir nevi onu kolladın orda. sinir bozucu. esracım buda ders olsun bidaha kimse için kendini ortaya koyma tartışma esra. insanoğlu böle işte. bi de lafı getirenlere umrumda diil de sevindirme. dinlenip başlıycam önemsemiorum de derim

Kötü söz sahibine aittir arkadaşım hiç canını sıkma neden geceni zehir ediyosun düşünüpte Allah aşkına

haklısın canım kızlara belli etmedım canımın sıkıldıgını allah büyük dedim sadece..zaten çalışmıcam birsüre dinlenıcem şu 2gundur kafam acayip rahat huzur buldum dedim..ama kendıme kızıyorum galiba gerçekten çok safım ben...

Kötü söz sahibine aittir arkadaşım hiç canını sıkma neden geceni zehir ediyosun düşünüpte Allah aşkına

kesinlikle katılıyorum. esra her işte bir hayır vardır. belki dinlenmek çok ii gelecek sana. ve daha daha ii mutlu bi işe geçeceksin. kötü niyetli insan bi halt olamaz. geçsin yerine görsün gününü boşversene. elbet devran döner.

aslında takık bir insan değilimdir ama guvendiğim biriydi üzüldüm sadece( yüzyüze gelirsek ne yaparım bilmem ama inşallah denk gelmez...

hayır saf diilsin çok iyi niyetlisin. insanlara hakkettiği ölçüde değer vermek gerekio. yoksa enayi salak görüolar hep.dğr topiğe geçelim mi?

bencede canım zaten duramayacak emınım okadar çok hata yapıyorduki tutarlarmı bilmem:))kimsenın etlisine sütlüsüne karışan bir insanda değilim ama düştüğüm pozisyona bak kendime kızıyorum bu kadar neden safım diye aslında haklı hemen güvenıyorum insanlara..

Ey RABBİMİZ.. Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle..
Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eyle..Aminnnnnn

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

“Ey RABBıM işimizi kolaylaştır, zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir.”

amin

kıslarrrrr
nasılsınız kimsecikler uğramamış bugün buraya
ben bugün dra gittim drum ultrasonda baktı bugün yumoşlarım çatlamış çok şükür
hiç kistim oluşmamış çok sevindim bu ay olmazsa 2. aşılama için zaman kaybetmek istemiyorum doğum kontrol hapı falan
test içinde15.günü gel dedi çok geç değilmi:uhm:

Ey RABBİMİZ.. Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle..
Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eyle..Aminnnnnn

canım çok güzel dualar bunlar paylaştığın için teşekkürler. amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.:Saruboceq:
canım eşim geldi, giremedim nete hiç. çok sevindim bak hemen kist oluşmuo bünyende demek ki. peki alttan bakınca görebiliomuymuş tutup tutmadığını o konuda bişey söyledi mi? kızlar tabiki 2 de ve 3 de daha çok çıkıo hamiş. sakın pes edip yarıda bırakmayın aşılamalarınızı. tabii gönül isterki hemen olsun. ki inşallah cümlenizin öle oluropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…