2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

Amin canım amin inşallah hayırlısı olsun.. Güzel şeyler düşün içini ferah tut..Çok zor biliyorum ama fazla düşünmemeye çalış,kendini oyalayacak birşeyler yap bu birkaç gün..

bilmiyorum ki canım ya. en erken pazartesı olur heralde. zaten pazar 14. günüm p.tesi yaptırırım belki. tabii nasıl dayanırım bılmıyorum.
sen ne yaptın varm bı gelısme???

hala aynı değişen bişi yok şükür...bende wc ye gitmekten korkar oldum bu sabah...
gribimde var her yerim ağrıyor belim karnım ama bütün vücudumda ağrı olunca hiç bişi anlamadım bu işten ben :))
bende dayanabilirsem p.tesi günü bekleyeceğim
belki dayanamaz yarın sabah idrar testi yaparım ama onda hiç çıkmaz diye korkuyorum
üüfff yaaa
herzaman ilacın bittiği günden sonra test yaptırıyordum bu defa çok ümitliyim sanırım yaptırmaya korkar oldum

Amin canım amin inşallah hayırlısı olsun.. Güzel şeyler düşün içini ferah tut..Çok zor biliyorum ama fazla düşünmemeye çalış,kendini oyalayacak birşeyler yap bu birkaç gün..

valla hiç birşey beni oyalamıyo şu anda canım ya. kafamdan 1 sanıye bıle gıtmıyoo. durduğum yerde duramıyorum. ayyy nasıl geçecek bu zaman. hayırlısıyla bakalım.
valla bişeyler yazmak istıyorum toparlıyamıyorum kelımelerı valla. saçmalarsam kusuruma bakmayın kızlar:)))

canım bende grıbım. benımde agırıyo heryerım anlayamıyorum valla. geçmişti ne güzel gene tekrar etti benim gribim. senin 14. geçti dimi ya adet tarihin geçtimi canım, yoksa daha varmı tarıhıne???

Haklısın canım çok zor ama böylede strese sokuyosun kendini..
Yok ne kusuru biz alışkınız nasıl olsa hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri :))

canım bende grıbım. benımde agırıyo heryerım anlayamıyorum valla. geçmişti ne güzel gene tekrar etti benim gribim. senin 14. geçti dimi ya adet tarihin geçtimi canım, yoksa daha varmı tarıhıne???

herkese slm kızlar yumurta çatladıktan 14 gün sonra kesin adet olunması gerekiyormuş her kadında aynıymış bu herkes buna göremi sayıyo yani benim adet tarihim dündü ama bu yöntemle düşünürsem bugun sizin bir bilginiz varı

bugün 15.gün canım
benim adet düzensizliğim var progesteron bittikten 3 veya 4 gün sonra adet oluyorum
yani yarını atlatırsam ümitlenmeye başlayacağım

genelde 14.gün canım adet olunuyormuş ama bende öyle olmadığı için bi bilgi veremeyeceğim
senin kaçıncı günün??

ben aşılama yaptırmadım bu sefer klomenle takip yapıldı 24 ünde çatlatma iğnemi oldum ama 25.gün adet olurum ben yani dün olmam lazımdı ama yumurtam iğneden sonraki gün çatladıysa bugün 14.günüm aşılama yaptırdığımda 13.gün adet olmuştum hatta 11. gün lekelenmeler falan olmuştu çözemedim yani ... çok karışık anlattım galiba ya ama çok stresliyim sabah test yaptım ikinci çizginin yeri belli kırmızı hafif ama çok hafif hiç adet belirtimde yok buda beni deli ediyo açkçası

canım benim 28 günde adet oluyorum. hiç şaşmaz. çatladıktan sonra 14. gün olması lazım.yani düzenli adet gören bir kadının adeti öyle olması lazım dıye bılıyorum. tabi yanılma payıda vardır canım. normalde 12-14 günler arası çatlıyo, çatladıktan sonrada 14 gün adet olunuyo.

bugün 14. gününse canım yarın bıdaha yap testı. adet tarıhın ne zaman canım benım. ona göre bak bitanem. gerçi idrar tesi 2-3 gün geçtikten sona belli oluyo kesın sonu o zaman alınıyo canım benım. ben öyle biliyorum. yoksa başıma gelen bişey değil bu tecrübe sahibi değilim. hiç pozitifigörmediğim için kesin bişey söyleyemiyorum canım.

anladım canım saol işte bende 25 günde olurum düzenlidir benimde ama şu aralar iğnelerdenmi haplardanmı anlamadım adet belirtilerim bile değişti 14. günüm bugün ozamannnnn geçsin bugün hemen uyutun beni 2 gün

beide benide uyutuuuuuuuun. yoksa geçmiyor günleeeeeeeeeeeeeeeeerrrr:::::)))

beide benide uyutuuuuuuuun. yoksa geçmiyor günleeeeeeeeeeeeeeeeerrrr:::::)))

bitanem sakin ol böyle yıopratma kendini.zaten varsa harika olur ama yoksada napalım hayırlısı deyip önümüze bakıcaz.sakin ol şimdi bakim.yazık bizede vücudumuzu zihnimizi mahvettik yaaa

bitanem sakin ol böyle yıopratma kendini.zaten varsa harika olur ama yoksada napalım hayırlısı deyip önümüze bakıcaz.sakin ol şimdi bakim.yazık bizede vücudumuzu zihnimizi mahvettik yaaa

hoşgeldin bitanem. ay evet dogru soylüyosun canımda çok zor valla beklemek ya. ne olacak dıye dusunmekten duramıyorum. gelmese cok seınırım ama gelsede üzülürüm ama çok değil. çok ümidim yoktu zaten. ama bakaım. çoooooooooooooook heyecan var yaaaaaaa:))

çok teşekkür ederim pericim... çok sağol canım.. haklısın sonunda şeytanın bacağını kırdık.. ben ayağımı sürüdüm arkadan hepiniz sırayla gelin.. şu an rabbimden tek dileğim bu.. isteyen herkese bu duyguyu yaşatması

canım eğer silik çizgiyi gördüysen bir gün sonra testi tekrarla... ben kanda 194 iken idrar testi de yaptımm.. çizgi silikti ama bir gün sonra yaptığım idrar testinde çizgi belirgindi.. hadi inşallah vardır bebiş

teşekkür ederim canım iyiyim... iş yerinden kaçak göçek giriyorum internete.. müdüre yakalanmamam lazım :))) çıkarsam birden kusura bakmayın

canım benım ben bişey sorucam sana. demiştin ya bütün adet belirtleri hissetimd diye. ben adet belirtisi gibi değide hafif kasık agrısı degılde sızlama gibi bişey oluyo. bide çok afedersın ama ıslaklık hissediyorum, sonrada koştur koştur tuvalet gıdıyorum. böyle şeyler hıssetınmı sende canım benım??

masalcan cnmm ya varya okadar aynı şeyleri yaşıyoruzki pes diyorum :) tabii ben de pozitifi hiç görmediğim için bişe söyleyemiyorum ama anladımki belirtiler boş yere düşündürüyo beni.aklına gelebilecek her belirtiyi yaşadım ama hep sonuç kıpkırmızıı :)düşünme desemde biliyorum elinde değil.ama ıslaklık belki adet öncesi belkide hamilelik göstergesi.bişe söylemek yanlış olur.sen kendini çok yıpratıyosun en iyisi git hemen kan testi yaptır :)

hehehehe. yok inat ettim p.tesı yaptırıcam testı ben. kokuyorum şu anda. gerçı benım dünden lekelenmelerımın olmas lazımdı caım. oda yok dur bkalım akşama kadar herşey belli olur. gelecekse aksama kadar gelir. lekelenme olsa bıle bugun gelmesı lazım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…