2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

ya benim ilk defa oluyo böye 1.5 senedır tedavı goruyorum ılk oluyo. ne lekelenme var ne başka bişey var hiçbir belirti yok. ondan böyle oldum. yoksa kaç gündür hep tüp bebeğe hazırlanyordum bılıyosuın zaten söyleyip duruyodum .

evet bitanem biliyorum bende şaşırdım ondan:) ya inşş vardır cnm olumsuz şeyler söyleyip umudunu kırmak istemem ama dur umutlanma hemende.biz yazın tatile gittiğimizde adetim 3 gün gecikti ben dedim tamam kesin hamileyim okadar ümitlendimki çünkü hiç gecikmemişti ozamana kadar.sonra yıkıldım tabii.artık sonucu görene kadar umutlanmak yok

evet haklısın canım. en iyisi o umutlanmamak. bekleyelim bakalım ne olacak

evet haklısın canım. en iyisi o umutlanmamak. bekleyelim bakalım ne olacak

ya ben hala tüp bebek araştırıyorum,bizi müşteri olarak görsünler istemiyorum ama bu imkansız sanırım.her yer uçmuş yine benim gittiğim hastane biraz daha uygun yani 5000liradan ucuzu yok.bide şimdi bi yerde okudum,ayrıca embriyoları dondurmak istersen 500 çözdürmek içinde 750 lira alıyolarmış yuh yani onuda pararyla yapacakları aklıma bile gelmemişti:2:
yarın belimi çektirmeye gidiyorum,tabii önce kadına sorcam nasıl çekiyosun ana göre öyle zor bişeyse yaptırmam korkuyorum çünkü.inş basit bişeydir yaptırırım ve doğal yolla hamile kalırım...

evet canım tüp bebek çok pahalı. dediğin gibi bende hiç 5000 tl az bı mıktar duymadım. evet biz doktorlar için birer müşteriyiz. ama bence hiçbiri bizim ne düşündüğümüzüde sormuyolar hissetiklerimizide, sadece paraya bakıyolar. ve malesf bizde bunu bıle bıle onlara mecbur kalıyoruz canım. çaresizlikten gidiyoruz. onlarda bunu biliyolar ve sömürüyolar bence. ama napalım bizimde sınavımz bu madi manevi yıkılıyoruz ypacak bişey yok.
bel çektirmeyi bende düşündüm ama seninde dediğin gibi bende korkuyorum canım.

bakalım inş çektirebilirim bende.önce kadını sorguya çekicem sonra karar vericem :) ben ona göre sana söylerim sende kararını verirsin tabii inş gerek kalmaz belki bebişin karnındadır inşşş :)

bakalım inş çektirebilirim bende.önce kadını sorguya çekicem sonra karar vericem :) ben ona göre sana söylerim sende kararını verirsin tabii inş gerek kalmaz belki bebişin karnındadır inşşş :)

inşallah canım inşallah. bende dün k.valdeme sordum bu bel çektirme işini. istersen gideriz dedi. bide havan atlatma diye bişey varmış anlmadım ne oldugunu ama bel çektırme gibi bişey herade. istersen onuda sor belki bilir kadın.
annemle konuştum ıraz once bızım bı akrabamz var benı rüyasında görüp duruyomuş. arayıp duruyo telkefonla annemi. iyi bişeler olacak dıyıp duracak. annemde takmıs durumda onun rüyaları hep çıkar hayırlısıdır ınsallah dıyıp duruyo. hepsı ust ustegeliyo ne olacak bılemıyorum. tab ruyayı goren kısı benım aşılama yaptırdıgımı bılmıyo. bu akşamda onlara yemeğe gidiczartıkkafamın etını yerler ne zaman n zaman olacak dıye oooofffffff((

havan atlatmamı? bende şimdi duydum.olmadı onuda deneriz ayy öyle insanlar benide sinir ediyo :) ya bu aralar bende hep kendimi görüyorum ya hamileyim yada kucağımda
çok takıyorum ondan galiba ama önceden görmezdim hiç.hatta geçen gün tüp bebek yaptırıyodum onu bile gördüm,güya 5 tane yum. gelişmiş dr beğenmiyo falan :)

ahahahaha valla rüyalarımız bile tuhaflaştı dimi. bende onu deneyecem canım şu havan atlatma işini. neyse artık yaşayıp görecez. bı sonucu öğrensem yapacam ne duyduysam. yakı, bel çektıme, havan atlama yapacam valla hepsini. denemekten bişey kaybetmeyiz valla.

bencede cnm.nese sen şu havan atlatma işini bi öğren bakalım belki bize yarar

evet evet bi bakalım bu işi. benım durumum belli olsun gidicem hmencanım. sonra bilgi veririm canım.

anlaştıkkk cnm ben şimdi çıkıyorum.hafta sonu yokum şehir dışındayız,pazartesi görüşürüz.aklım gönlüm sizde.geldiğimde güzel haberlerini alırım inşşş.

anlaştıkkk cnm ben şimdi çıkıyorum.hafta sonu yokum şehir dışındayız,pazartesi görüşürüz.aklım gönlüm sizde.geldiğimde güzel haberlerini alırım inşşş.

hadı bakalım tek tek herkez byerlere gidiyo. iyi eğlenceler canım benım.
inşallah güzel haberlerı okrus geldıgınde canım benım.

canımcım.. benim aşılamamın 9-10 günü gibi altım ağrıdı.. yani kasık ağrısı değil bu.. sanki altıma bıçak saplıyorlar gibi oluyordu.. adet öncesi hep ağrır zaten.. ben de erken adet olcam sandım..akıntıyla ilgili bişey hissetmedimm.. normlde de hep akıntım vardı zaten

benimde aşılamamdan sonra hergün bel ağrım vardı
hatta geçen hafta 3 gün midemde bulandı ama psikolojik olabilir bu nedenle zaten çok takmadım
ama hala bel ağrım var ve de bugün adet olacakmışım gibi ağrılarım var
yarını atlatırsam bende heyecanlanmaya başlayacağım artık

güzel haberler var galiba kızlar
adet olan yok açıkta olasa 2.çizgiyi gören var hadi hayırlısı
bol bol hamişimiz olacak gibi geliyor bana

havan atlatmamıdur daha neler duyucaz
benim bildiğim havanda sarımsak dövülür yaa

tume arkadaşım tebrikler bana umut verdin allah hayırlı saglıklı bebişler nasip etsin zor bi yolculugun sonunda hayallerine kavuşmuşsun

inşallah adet olmazsın canım... benim de çok az belim ağrımıştı..ne zaman test yapacaksın??

tume arkadaşım tebrikler bana umut verdin allah hayırlı saglıklı bebişler nasip etsin zor bi yolculugun sonunda hayallerine kavuşmuşsun

teşekkürler

inşallah canım en kısa sürede sende kavuşursun bebeğine.. sürekli dua ediyorum.. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Son düzenleme:

inşallah semicim güzel haberler alırız... eylül ne yaptı acaba hiç uğramıyor.. haberin var mı senin??

Son düzenleme:
maalesef haberim yok canım
ama pozitif olsa bizi habersiz bırakmazdı diye düşünüyorum ben açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…