2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

aşkolsun düzce ne çabuk unuttun

antalya:26::26:
nerden uydurdum bilmem

banada yakınmışsın canım ya
kız bana el salla izmitten gecerken hemen otobanın kenarında oturuyorum

tume amasraya gelip görmek planlarımın arasında ama yolları çok kötüymüş diyolar

gel canım gel..amasramız dünyanın gözüdür... fatih sultan mehmet bile bakacak tepesinde amasraya bakmış ve demiş ki "lala lala çeşm-i cihan bu mu ola ?"
yollar virajlı biraz ama abarttıkları gibi değil..

inşallah adet olmazsın canım... benim de çok az belim ağrımıştı..ne zaman test yapacaksın??

canım ağrım daha da arttı moralim bozulmaya başladı...
ksımet olursa pazar sabah idrar p.tesi kan testi diyorum ama bakalım o kadar dayanabilcek miyim ??

canım ağrım daha da arttı moralim bozulmaya başladı...
ksımet olursa pazar sabah idrar p.tesi kan testi diyorum ama bakalım o kadar dayanabilcek miyim ??

sakın.... moral bozmak yok.. rabbim o kadar büyük ki beklemediğin anda mucizsini gönderiyor.. herşey gönlünce olur inşallah

sakın.... moral bozmak yok.. rabbim o kadar büyük ki beklemediğin anda mucizsini gönderiyor.. herşey gönlünce olur inşallah

morale ihtiyacım var sanırım...çnk adetimi sanki hissediyorum ve bazen bu sınavın zor olduğunu yorulduğumu hissediyorum (

morale ihtiyacım var sanırım...çnk adetimi sanki hissediyorum ve bazen bu sınavın zor olduğunu yorulduğumu hissediyorum (

ben de test yaptırmadan önce aynı şeyleri hissettim.. adet olacağım biliyorum diyordum.. kızlar nerden biliyorsun dedikçe ben kendimi tnıyorum her ay yaşadığım belirtieri bir daha yşıyorum diyordum..

hatta aşılamanın 16. gününe kadar test yaptırmadım.. ama Allahım bana mucizeyi yaşattı.. sen de lütfen moralini bozma.. çünkü her ay yaşadığımız adet belirtileri bende olduğu gibi gebelik belirtisi de olabilir..

kızlar iyi akşamlar, ben geldim.
ilk defa 12. günümü atlatım darısı 13 ve 14 inşallah:::::)))))))

ayyy darısı tüm isteyenlere
ama benim iyice karnımda hareketlenmeler başladı umarım adet sancısı değildir

kızlar iyi akşamlar, ben geldim.
ilk defa 12. günümü atlatım darısı 13 ve 14 inşallah:::::)))))))

canım valla çok mutlu oldum
bende de durum aynı inş. p.tesine kadar değişmez

kız masal yüreğime iniyordu
msjda ilk defa 12.gün falan yazmışsın adet oldun sandım biran
allah korusun
ha gayret canım biraz daha sık dişini

arkadaşlar ben yanlış bilmiyorsam
3ünüzde pazartesi testmi yapacaksınız siz şimdi:26:

arkadaşlar ben yanlış bilmiyorsam
3ünüzde pazartesi testmi yapacaksınız siz şimdi:26:

valla sıka sıka ağzımda diş kalmadı kızım. ama inşallah olurda varsın diş kalmasın.
evet nasıpse p.tesı test yaptırıcam. tabiiii kırmızılar gelmezse. hayırlıs bu aydır inşallah canım yaaa. valla rabbim kabul etsn tüm dualarımı inşallaaaaahhhh:))))

ayyy darısı tüm isteyenlere
ama benim iyice karnımda hareketlenmeler başladı umarım adet sancısı değildir

canım valla çok mutlu oldum
bende de durum aynı inş. p.tesine kadar değişmez

inşallah gelmezler canım benım bu ay kırmızılar. p.tesi mutlu haberler alalım inşallah:)))

bende pazar akşamına kadar nete giremiycem
o zamana kimse hastalanayım demesin heee

umarım canım adet olmam ama artık iyice sinirlerim gerildi
kırmızlar her an gelecek gibi hissediyorum
(

umarım canım adet olmam ama artık iyice sinirlerim gerildi
kırmızlar her an gelecek gibi hissediyorum
(

bende yok bi belirti ama sadece akıntı gibi gelıyo ban koştuuuuur tuvalete hiçbişey yok. geri geliyorum. 5 dakıka sonra gene aynı gene tuvalete. bütün bir günüm böyle geçti valla. bu akşam yemeğe gittim artık normal ped koydum gittim. ben kımsenın evınde tuvalete gıremediğim için bakamadım. eve girdim ilk işim tualete koşmak oldu. çok şükür hiçbşeycık yok. inşallah olmaz inşllaaaaaaah

tumecim sen amasradamı oturuyon ben gittim oraya çok güzellllllllllllllll bi yer orası çok sevdim turistik bi yer ama........

kızlar ben çıkıyorum. herkeze iyi geceler ve güzel rüyalar diliyorum.
hepınızı öpüyoruuuummm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…