2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

canım ne güzelll maşallahç inşallah ikinciye gerek kalmaz. bitanem bugün bakmadılarmı bhcg ye

yok canım bugün 10.gün daha çok erken çıkmaz dedi drum

badescim
bugün çok sevimdiğim şeylerden biride o oldu
dr ilk defa karnımdan baktıalkisalkisalkis
bunun nesine sevindin diyeceksiniz okadar imreniyordum ki hamilelere
hep karınlarından bakıyorlar ya onlarasürekli alttan baktırmak zoruma gidiyordu
allahım bigün banada karnımdan bakacakmı diyordum
hamile değilim belki ama yinede yaşasınnnn :sm_cool:
şimdi görünmez dedi drum alttan baksaydınız görünürmü diyede sormadım
ama bişey dikkatimi çekti drum hem bakıyordu hemde
hadi bi güzellik hadi bi güzellik deyip duruyordu
göremeyecekse neden öyle diyordu:uhm:
sordum görünüyorsa ve yoksa söyleyin dr bu benim daha ilkaşılamam üzülmeyecem dedim ama
görünmez dedi
15.gün cağırdı çok geç değilmi 12 . gün belli olmuyormu arkadaşlar

sunasay kaçıncı günün bugün benden 1 gün öncesin diye hatırlıyorum pazartesi belli olmazmı ki

canım senin adına çok sevindim banada aynen senin gibi 15.günü gel test yapcaz dedi tabi o zamana kadar regli olmazsam,

semi aslında alttan hemn belli olsa duyardık yada birilerimize bakarlardı alttan. benim doktorumda aşılamadan sonra bakarsam görürüm demedi hiç.15.günden sonra hamiş isen kesinleşio canım o yüzden de o gün çağırmış olabilir. hayırlı olsun göbüş muaynen inşallah bundan sonrada göbüşden olur bütün muaynelerin. ben de nefret ediorum şu alttan olayından ama mecbur:kedi: 12.gün kanda test yaptırırsan belli oluo canım.

tabi birde o var
belki 15.günümüzü beklemeye hiç gerek kalmayacak
nasip ne yapalım biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbimin takdiri

badescim hatırlatmakta istemiyorum canım ama sen olumsuz sonuç aldığında kaçıncı gün adet olmuştun
benim son adetim 26 eylül normalde 24ekimde olmam lazım
ilaçlar etkiliyormu acaba adet tarihini yoksa normal günündemi geliyor bilgin varmı acaba

sunasay kaçıncı günün bugün benden 1 gün öncesin diye hatırlıyorum pazartesi belli olmazmı ki

canım evet 6 sı akşamına aşılamam oldu o yüzden mi belimiyorum ama 15 günde öncesi sonuç sağlıklı olmazmış ne derlerse o bizde paşa paşa bekleyelim diyoruz ama inan çok sıkıcı geçiyor....

selam kızlar herkes iyimi ?

benim biras moralim bozuk arkadaşım nete girergirmez başka topicdeki arkadaşlara meraba diyim dedim şokkkk:1shok: 2 aylık hamile olan arkadaşımızın bebeğinin kalbi durmuş. kürtaj olcakmış.:1no2: hamile kalmak ayrı dert hamilelik süreci ayrı dert. 2 gün öncede aynı topicden bi başka arkadaş düşük yaşadı. yani biraz korkmaya başladım:1no2:

diyecek kelime bulamıyorum
çok üzüldüm arkadaşların için:çok üzgünüm:
hiç bulamamak zor bulup kaybetmek daha da zor
rabbim yardımcıları olsun

canım ya çok üzüldüm allah sabır versin evet iş hamile kalmaklada bitmiyor demi güzel allahım herkesleri kucağını boş bırakmasın ama lütfen kafana takma herkes aynı şekil olmuyor sen hep pozitif enerji vermezmiydin lütfen üzülme olur mu.

canım benim hiç çekinmeden sorabilirsin ben allaha şükür bebeğimi kaybetmedim. çekinme sakın. ben aşılmadan sonraki tam 14.günüm de adet oldum. ben 15.günü göremedim yani. her ikisindede öle oldu.bana ilaç vermedikleri için bişey diyemiycem. ama doktorum 11.gün kana baktır çıkar dedi 2.sinde kimyasal gebelikten şüphelenip ve zaten tutmadığını anladım.

kızlar ya benim adet düzensizliği var eğer gecikme olupda hamiş olamazsam çok üzülürüm farklı hayallere kapılıpta ;(

amin. 2 gün arayla olunca korktum. ben normalde çok güçlüyüm. ama eğer hamile kalırsam panik atak geçirmekten cidden korkmaya başladım.

sağol canım
benimde enerjim düştü aşılama tüp derken hamile kalmaya çalışıyoruz
malesef düşük riskimiz çok daha fazla bunuda biliyoruz ama
yinede çok kötü ya

kızlar ya benim adet düzensizliği var eğer gecikme olupda hamiş olamazsam çok üzülürüm farklı hayallere kapılıpta ;(

sunasaycım o yüzden enazından 15.günde testi yap ki olumsuz olsa dahi o kadar üzülmezsin. çünkü hamile kaldığını sanıp sevinmeye başlarken adet gecikmesiymiş demek üzer insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…