yok be masalcım ben kayınvalideme gidicem
eşimin büyükbabası rahatsız hastanedeydi çıktı kayınvalidemdeymiş şimdi
hasta ziyareti anlayacağın
sorma bende kızkandım febeyle reyhanı
hadi reyhan ist da geziyor
febe nereye gideceğinide söylemedi
yok be masalcım ben kayınvalideme gidicem
eşimin büyükbabası rahatsız hastanedeydi çıktı kayınvalidemdeymiş şimdi
hasta ziyareti anlayacağın
sorma bende kızkandım febeyle reyhanı
hadi reyhan ist da geziyor
febe nereye gideceğinide söylemedi
öylemi
hiç farkında değilim
gelince soralım hesabını canım
her hafta olmazki canım giden var gidemeyen var
canım gerçekten sende çıksaydın evden 1 2 günlüğüne kocişi kandır gidin gezmelere sizde açılırsın
merhaba kızlar. hepinize selamlar...
bir süredir gelemedim aranıza. ama sizleri tabi ki unutmadım.
şuanda da aslında ne söyleyeceğimi nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. çok üzgünüm ama bebeğimi kaybettim. sizinle en son görüştüğümüzden beri çok şey yaşadım. düşük yaptım bebeğimi. o kadar üzgünüm ki, anlatamam. Allah hayırlısını versin diyorum ama üzülmekten kendimi alamıyorum. sizlerin desteğine çok teşekkür ederim.
ilk defa çift çizgiyi gördüm, ilk defa kan testinde pozitif çıktı ama şimdi hiçbirşey yok. o kadar büyük mutluluğun hemen ardından bu kadar büyük üzüntüyü kaldıramadım. geçecek biliyorum ama şuan henüz çok yeni olduğu için acı çekiyorum. ben bir süre ara veriyorum. kendimi toparlamak istiyorum. bir süre aklımdan bebek fikrini uzaklaştırmak istiyorum. neyse ki çalışıyorum. ve neyseki şu dönem çok yoğun bir dönemimiz iş yerimde. aklımı başka şeylerle dağıtmak istiyorum. sizleri seviyorum. hepinizin Allah gönlüne göre versin. umarım hepiniz bebeklerinize hemen bu ay kavuşursunuz.
tumeciğim senin için de o kadar sevindim ki. Allah bu sefer tamamına erdirsin ve inşallah sağlıklıca kucağına al bebeğini. sen de bebeğini kaybetmiştin geçen aşılamanda. Allah bu sefer emeklerini hayallerini boşa çıkarmadı. hayırlı olsun canım. kendine her zamankinden daha çok dikkat et. lütfen dualarınızda bana da yer ayırın.
günaydınnnn
şimdilik bişi yok ama benim bugünden ümidim yok(
ağrılarım arttı
şuanda da aslında ne söyleyeceğimi nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. çok üzgünüm ama bebeğimi kaybettim. sizinle en son görüştüğümüzden beri çok şey yaşadım. düşük yaptım bebeğimi. o kadar üzgünüm ki, anlatamam. Allah hayırlısını versin diyorum ama üzülmekten kendimi alamıyorum. sizlerin desteğine çok teşekkür ederim.
ilk defa çift çizgiyi gördüm, ilk defa kan testinde pozitif çıktı ama şimdi hiçbirşey yok. o kadar büyük mutluluğun hemen ardından bu kadar büyük üzüntüyü kaldıramadım. geçecek biliyorum ama şuan henüz çok yeni olduğu için acı çekiyorum. ben bir süre ara veriyorum. kendimi toparlamak istiyorum. bir süre aklımdan bebek fikrini uzaklaştırmak istiyorum. neyse ki çalışıyorum. ve neyseki şu dönem çok yoğun bir dönemimiz iş yerimde. aklımı başka şeylerle dağıtmak istiyorum. sizleri seviyorum. hepinizin Allah gönlüne göre versin. umarım hepiniz bebeklerinize hemen bu ay kavuşursunuz.
tumeciğim senin için de o kadar sevindim ki. Allah bu sefer tamamına erdirsin ve inşallah sağlıklıca kucağına al bebeğini. sen de bebeğini kaybetmiştin geçen aşılamanda. Allah bu sefer emeklerini hayallerini boşa çıkarmadı. hayırlı olsun canım. kendine her zamankinden daha çok dikkat et. lütfen dualarınızda bana da yer ayırın.
günaydın canım:))
bendede bişey yok 13. güne iyi aşladık bakalım akşama doğru ne olacak. hayırlısı bizim hakkımızda canım epımızın
valla senin adına çok sevindim çnk 12 yi geçtiğine göre bi durumlar var
ama ben kendimi biliyorum bugün 16 ama hala adet olacağım korkusu var
klomeni bıraktığım halde 5 gün geçtiği olmuştu(
hakkımızdan hayırlsı inş. p.tesi güzel sonuçları alırız
kızlar iyi akşamlar, ben geldim.
ilk defa 12. günümü atlatım darısı 13 ve 14 inşallah:::::)))))))
tumecim sen amasradamı oturuyon ben gittim oraya çok güzellllllllllllllll bi yer orası çok sevdim turistik bi yer ama........
inşallah masalcancım.. pazartesi topikte hamileyim haberlerini lırız inşallah
canım ben amasrada değilim.. şehir merkezindeyim... amasra 15 dk bize.
eylülcüm canım, inan nasıl üzüldüm bilemezsin.. seni o kadar iyi anlıyorum ki....
tam en büyük hayalime kavuştum derken ters giden şeyler oluyor.
ama şunu unutma herşey Allahtan.. herşeyin hayırlısı.. Rabbim biz kulları için en doğru zamanı biliyor.. ben hep böyle dua ettim... "Allahım bana bebeğimi benim için en doğru zamanda hayırlısıyla sağlıcakla ver"" edim."
Allah insanlara kaldıramayacağı yük vermez. sen de benim gibi düşün.. en azından bir bebeğinin olduğunu gördün.. imkansız değilmiş değil mi? bu bile gerçekten büyük bir umut..demekki rabbim ol deyince oluyor... ben bebeğimi kaybettikten sonra bir ay ara vermiştim biliyorsun... gerçekten tedaviye verilen ara çok iyi geliyor..
bu sürede kafanı dinle, ilaç alma, eşinle dostunla iyi vakit geçir ve bol dua et canım..
Allahım o kadar büyüktür ki bir kez verdiyse yine verecektir.. lütfen üzülme.. senin için dua edeceim canım
umraım çok istediğin bebeğine en kısa sürede kavuşursun
Allah hepimize yardım etsin...
bugün unutmak için dışarı çıktım iyi geldi doğrusu ama eve gelirken oldum olacağım korkusu yine başladı... belim ağrıyor
çok şükür hala bişi yok gelirken test alacaktım almadım şimdi pazartesi gününü nasıl bekleyeceğim bilmiyorum...kırmızı görmek istemiyorum
masalcan sen ne durumdasın canım
kızlar olmayacaksınız adet falan
... ben ayağımı sürüdüm bir kere..
benim arkamdan gelsin bakalım hamişlerimiz teker teker :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?