aynı senın gibi canım. benim sürekli bi ağrım yok. ayakta durursam belim agırıyo bıde ara ara alt tarafa agrı gırıyo o kadar. başka bi değişiklik yok canım. bende çıktım dışarı ama eve gelirken daha aynı seylerı dusunmeye baslıyorum. gelecekmı gelmeyecekmı dıyeee
kızlar olmayacaksınız adet falan
... ben ayağımı sürüdüm bir kere..
benim arkamdan gelsin bakalım hamişlerimiz teker teker :))))
inşallah canım benım inşalah. hamilelerin duaları kabul olurmuş canım. dua et bizim için canım.
akşamları ağrım daha da artıyor(
valla iyice bekler oldum her wc ye girerken dua eder oldum(
eşimde benimle aynı düşüncedeymiş...p.tesine kadar bekle diyo... o da sonucu duymaktan korkuyo
inş. canım benim
valla p.tesi masalla güzel haber versek ne güzel olur dimi??
bütün dualarım sizinle masalcancım.. rabbim gönderir inşallah bebeğini...
ben inanıyorum vereceksiniz güzel haberler. Allah gönlünüze göre versin inşallah
merhaba arkadaşlar. ben de ocak ayının 1. inde ilk aşılamamı yaptırdım. ama aşılama gününe kadar herşey normal diyen doktorum aşılama günü sperm sayısı düşük ihtimal az dedi. bu nedenle benim pek ümidim yok. tabi Allahtan ümit kesilmez. burada hamileyim haberi verenleri görünce çok mutlu oluyorum. o zaman bir gün bende bu sevinci yaşayacağım diyorum. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin.
dosbacım ne alemdesın canım. bende daha bişey yok. bugünüde atlatık sayılır yarın nasıl gecer bılmıyorum vall:)))
canım sitresten oluyordur ben tam aşılama olacagımız gün eşim sper örnegi veremedi bir türlü o ay olmadı aşılamam dr erkeklerde sitres daha kötü pek belli etmezler ama kadınlara göre daha yogun yaşıyorlarmış ve sperm kalitesinide düşürüyormuş bidahaki ay bal palen arı sütü karışımı aldım sabah akşam yedi ve onun yanında oldukca sakin oldum onu rahatlatmak için bu konuyu pek acmadım aşılama günü evimiz merkeze uzaktı ben bi kafede oyurdum eşim merkezde degilde merkezi yanında bi yerde işini haldetti merkeze götürdü ve aksam aşılama sırasında dr bile şaşırdı süper dedi önceki degerler iyiydi ama bu sefer 3katı olmuştu nerdeyse ama tutmadı o ayrı mesele . insallah tutar allahtan ümit kesilmez
Amin canım inşallah,Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin..çok teşekkür ederim pericim... çok sağol canım.. haklısın sonunda şeytanın bacağını kırdık.. ben ayağımı sürüdüm arkadan hepiniz sırayla gelin.. şu an rabbimden tek dileğim bu.. isteyen herkese bu duyguyu yaşatması
Çok geçmiş olsun canım,hakkında hayırlısı buymuş demekki.Üzülmemek elde değil tabiki ama geçecek inşallah yakın zamanda sağlıkla kucağına alacağın bebeğine kavuşursun..Biraz kafayı rahatlatmak en doğru seçim bu dönem için..Hiç beklemediğin bir anda gelir seninde mucizen belki..Herkes için hayırlısını nasip etsin rabbim..merhaba kızlar. hepinize selamlar...
bir süredir gelemedim aranıza. ama sizleri tabi ki unutmadım.
şuanda da aslında ne söyleyeceğimi nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. çok üzgünüm ama bebeğimi kaybettim. sizinle en son görüştüğümüzden beri çok şey yaşadım. düşük yaptım bebeğimi. o kadar üzgünüm ki, anlatamam. Allah hayırlısını versin diyorum ama üzülmekten kendimi alamıyorum. sizlerin desteğine çok teşekkür ederim.
ilk defa çift çizgiyi gördüm, ilk defa kan testinde pozitif çıktı ama şimdi hiçbirşey yok. o kadar büyük mutluluğun hemen ardından bu kadar büyük üzüntüyü kaldıramadım. geçecek biliyorum ama şuan henüz çok yeni olduğu için acı çekiyorum. ben bir süre ara veriyorum. kendimi toparlamak istiyorum. bir süre aklımdan bebek fikrini uzaklaştırmak istiyorum. neyse ki çalışıyorum. ve neyseki şu dönem çok yoğun bir dönemimiz iş yerimde. aklımı başka şeylerle dağıtmak istiyorum. sizleri seviyorum. hepinizin Allah gönlüne göre versin. umarım hepiniz bebeklerinize hemen bu ay kavuşursunuz.
tumeciğim senin için de o kadar sevindim ki. Allah bu sefer tamamına erdirsin ve inşallah sağlıklıca kucağına al bebeğini. sen de bebeğini kaybetmiştin geçen aşılamanda. Allah bu sefer emeklerini hayallerini boşa çıkarmadı. hayırlı olsun canım. kendine her zamankinden daha çok dikkat et. lütfen dualarınızda bana da yer ayırın.
iyi akşamlar masalcım nasılsın?
masalcan günaydın canım nasılsın var mı bi durum??
evet canım. sabah sürprizle uyandım. üzgünüm(( 20:
senden naber???
sabah gözümü açtığımda valla hem sana hem bana dua etmiştim... hayırlısı diyelim hayatım
benimde ağrılarım var ama daha bişi yok...inş. olmaz...
artık rüyalarımda hcg değerimi görüyorum...değerim 11 çıkıyor ama hamile değilsin diyorlar nasıl üzülüyorum(
hakkımızdan hayırlısı canım
şimdi sen ne yapmayı düşünüyorsun aşılama mı tüp bebek mi?
senin 2.aşılamaydı dimi??
evet canım hakkımızda hayırlısı. benim 2. aşılamaydı. tüp bebek düşünüyorum canım. yarın ararım dr daha kesın konusurum o zaman.en son öyle karar vermiştik. ama dr diebilir bidaha aşılama yapalım diye, ama ben istemiyorum. hatta sabah kendı kendıme aramı versem dedım, sonrada daha fazla beklemek istemiyorum diyorum. bugün ikilemdeyim canım. çok krarlıydım tüp bebek yaptıracaktım ama şu an kararsızım canım. akşama doğru fıkrım değısır emınım. 2. aşılama içinde ara verelim demiştim yaptırmayalım demıstı. eşim yapalım dedı yaptırdım. ama tüp bebek için bilmiyorum. bi eşimle konuşayım da bakalım sonra karar verırm. nasıl söylicem eşime nuda bimiyorum. oda ümitliydi, bu sefer tamam diyodu amaaa maleseeeeef:))) ya ben üzülüyorum ama eşimin üzülmesine dayanamıyorum valla sıkıldım artık yaa.
benimde en çok eşimin üzülmesi yıkıor...heyeanla beklediğini biliyorum ama sormaya cesaret edemiyor ben wc'den çıkınca yüzüme bakmıyor(
Allah ım kurtar bizi bu sıkıntıdan(
canım hakkından hayırlısı...ben aşılamaya devam ederim sanırım negatif bi durum olursa...zaten tüp bebek için maddiyatımız yok...aşılamaya bile zorlanacak gibiyim...aşılamalar tutmazsa tüp bebek için ara veririz biz sanırım(
benimde en çok eşimin üzülmesi yıkıor...heyeanla beklediğini biliyorum ama sormaya cesaret edemiyor ben wc'den çıkınca yüzüme bakmıyor(
Allah ım kurtar bizi bu sıkıntıdan(
canım hakkından hayırlısı...ben aşılamaya devam ederim sanırım negatif bi durum olursa...zaten tüp bebek için maddiyatımız yok...aşılamaya bile zorlanacak gibiyim...aşılamalar tutmazsa tüp bebek için ara veririz biz sanırım(
canım tüp bebek için bazı şartlar gerekli diye biliyorum
eşimin ssk'sı çok olmadı daha,3.5 yıllık evliyiz,yeni 30 yaşıma girdim
bunlar yeterli mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?