2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

akşamları ağrım daha da artıyor (
valla iyice bekler oldum her wc ye girerken dua eder oldum (
eşimde benimle aynı düşüncedeymiş...p.tesine kadar bekle diyo... o da sonucu duymaktan korkuyo

kızlar olmayacaksınız adet falan
... ben ayağımı sürüdüm bir kere..
benim arkamdan gelsin bakalım hamişlerimiz teker teker :))))

inş. canım benim
valla p.tesi masalla güzel haber versek ne güzel olur dimi??

inşallah canım benım inşalah. hamilelerin duaları kabul olurmuş canım. dua et bizim için canım.

bütün dualarım sizinle masalcancım.. rabbim gönderir inşallah bebeğini...

ben inanıyorum vereceksiniz güzel haberler. Allah gönlünüze göre versin inşallah

dosbacım ne alemdesın canım. bende daha bişey yok. bugünüde atlatık sayılır yarın nasıl gecer bılmıyorum vall:)))

canım sitresten oluyordur ben tam aşılama olacagımız gün eşim sper örnegi veremedi bir türlü o ay olmadı aşılamam dr erkeklerde sitres daha kötü pek belli etmezler ama kadınlara göre daha yogun yaşıyorlarmış ve sperm kalitesinide düşürüyormuş bidahaki ay bal palen arı sütü karışımı aldım sabah akşam yedi ve onun yanında oldukca sakin oldum onu rahatlatmak için bu konuyu pek acmadım aşılama günü evimiz merkeze uzaktı ben bi kafede oyurdum eşim merkezde degilde merkezi yanında bi yerde işini haldetti merkeze götürdü ve aksam aşılama sırasında dr bile şaşırdı süper dedi önceki degerler iyiydi ama bu sefer 3katı olmuştu nerdeyse ama tutmadı o ayrı mesele . insallah tutar allahtan ümit kesilmez

dosbacım ne alemdesın canım. bende daha bişey yok. bugünüde atlatık sayılır yarın nasıl gecer bılmıyorum vall:)))

valla atlattık gibi :))
ama benim karnımda bi guruldama sesi var valla ne anlama geliyor bilmiyorum :))ayy havadan nem kapar oldum ama gerçekten karnımda fırtınalar kopuyor adet olacak gibi hissediyorum ama inş. sadece histir ve doğru değildir

evet canım stres onlarıda çok etkiliyor (
ama çok şükür o sorunu aşmışsınız umarım en yakın zamanda da bebişiniz gelir

Amin canım inşallah,Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin..
Çok geçmiş olsun canım,hakkında hayırlısı buymuş demekki.Üzülmemek elde değil tabiki ama geçecek inşallah yakın zamanda sağlıkla kucağına alacağın bebeğine kavuşursun..Biraz kafayı rahatlatmak en doğru seçim bu dönem için..Hiç beklemediğin bir anda gelir seninde mucizen belki..Herkes için hayırlısını nasip etsin rabbim..

evet canım. sabah sürprizle uyandım. üzgünüm((20:

senden naber???

sabah gözümü açtığımda valla hem sana hem bana dua etmiştim... hayırlısı diyelim hayatım
benimde ağrılarım var ama daha bişi yok...inş. olmaz...
artık rüyalarımda hcg değerimi görüyorum...değerim 11 çıkıyor ama hamile değilsin diyorlar nasıl üzülüyorum (
hakkımızdan hayırlısı canım
şimdi sen ne yapmayı düşünüyorsun aşılama mı tüp bebek mi?
senin 2.aşılamaydı dimi??

evet canım hakkımızda hayırlısı. benim 2. aşılamaydı. tüp bebek düşünüyorum canım. yarın ararım dr daha kesın konusurum o zaman.en son öyle karar vermiştik. ama dr diebilir bidaha aşılama yapalım diye, ama ben istemiyorum. hatta sabah kendı kendıme aramı versem dedım, sonrada daha fazla beklemek istemiyorum diyorum. bugün ikilemdeyim canım. çok krarlıydım tüp bebek yaptıracaktım ama şu an kararsızım canım. akşama doğru fıkrım değısır emınım. 2. aşılama içinde ara verelim demiştim yaptırmayalım demıstı. eşim yapalım dedı yaptırdım. ama tüp bebek için bilmiyorum. bi eşimle konuşayım da bakalım sonra karar verırm. nasıl söylicem eşime nuda bimiyorum. oda ümitliydi, bu sefer tamam diyodu amaaa maleseeeeef:))) ya ben üzülüyorum ama eşimin üzülmesine dayanamıyorum valla sıkıldım artık yaa.

benimde en çok eşimin üzülmesi yıkıor...heyeanla beklediğini biliyorum ama sormaya cesaret edemiyor ben wc'den çıkınca yüzüme bakmıyor (
Allah ım kurtar bizi bu sıkıntıdan (
canım hakkından hayırlısı...ben aşılamaya devam ederim sanırım negatif bi durum olursa...zaten tüp bebek için maddiyatımız yok...aşılamaya bile zorlanacak gibiyim...aşılamalar tutmazsa tüp bebek için ara veririz biz sanırım (

hayırlısı hakkımızda canım. diyecek hiçbirşey bulamıyorum artık. sadece çok sıkıldığımı biliyorum başkada bişey bilmiyorum((

bu arada ben devlet hastanesinde yaptırdım tüm işlemlerimi canım. o yüzden aşılamayada tüp bebeğede bi ücret öemiyorum. aşılamaya hiç bir ücret istemiyolar, tüp bebek için ise sadece 400 cıvarı bi para ödeyecem canım. dr devlette çalışıyo, ama muayenehanesne gidiyorum ayde 2 defa ordan götürüyo parayı, yoksa babasının hayrına yapmıyo yaniiii. ben özellikle tercih ettim devlette çalışan dr.

canım tüp bebek için bazı şartlar gerekli diye biliyorum
eşimin ssk'sı çok olmadı daha,3.5 yıllık evliyiz,yeni 30 yaşıma girdim
bunlar yeterli mi??

gecmiş olsun masalcan arkadaşım cok üzüldüm insan diycek bişe bulamıyor hepimiz aynı durumdayız bence tedaviyi bırakma biraksan bile ne olacak dr gitsende gitmesende kırmızıya yaklaştıkca insan aynı duyguları yaşamıyomu umutlamıp hayal kırıklıgı yaşamıyomu bol bol dua etmeliyiz bu bizim sınavımız allah yüz akıyla cıkmamızı nasip etsin bu sinavdan bol bol dua etmeliyizbende suan ikilendeyim birkez dahamı aşılama yoksa tüp bebek hazırlıgımı ne diyim yüzünüz gülar insallah

Son düzenleme:
canım tüp bebek için bazı şartlar gerekli diye biliyorum
eşimin ssk'sı çok olmadı daha,3.5 yıllık evliyiz,yeni 30 yaşıma girdim
bunlar yeterli mi??

araştırdıgım kadarıyla yeterli bide 3 kez aşılama yapılması gerekiyormuş araştırma hastanesinden rapor cıkartılıyormuş o raporla ister devlette ister sskla anlaşmalıözelde yaptıra biliyormuşsun bende araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…